Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brown ügynök
senior tag
Lenne egy problémám, amivel már sokat foglalkoztam de nem akar összejönni a megoldás...
Cél: Azt szeretném elérni, hogy a Do Loop Until ciklus addig futtassa a For Next ciklust, amíg a For Next ciklus végére az egyik cella értéke el nem éri a nullát.
A For Next lefutása esetén annyi történik, hogy a DataGridView-hoz hozzáadódik egy újabb sor, bizonyos számított értékekkel. Ezt egészen addig teszi amíg a futamidő tart (pl. 12 hónap, 12 sor). Igen ám, de a 0. sorban szeretném megjeleníteni a kiinduló értékeket, (tehát összesen 13 sor jelenne meg ) Hogy lehetne ezt megoldani?
Következő kérdés: A Do Loop Until-nak addig kellene futnia, amíg For Next ciklusban a ciklus végére az egyik oszlop értéke 0 nem lesz. Tehát valahogy érték változásokat kellene rögzítenem, mielőtt újból lefut a For Next. Hol változtassam meg az értéket, hogy a For Next a megváltozott értékekkel fusson?
És egy utolsó kérdés. Amikor a For Next lefutott ( 13 sor ), hogyan tudom eltüntetni ezeket a sorokat és a legközelebbi számításnál, újra csak 13 sort megjeleníteni?
Nagy segítség lenne.

Új hozzászólás Aktív témák
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Le Mans Ultimate
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Suzuki topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Androidos tablet topic
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- reMarkable 2
- Eladó refurbished Dyson V15 detect Absolute porszívó 12 hó garanciával és számlával
- Apple iPhone 11 64 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Pulse GL66 12UEK 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3060 16GB 1TB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 (15akp10), 15,1' 165Hz Oled, Ryzen Ai 7 350, RTX 5050, 32 hónap garanciával, eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-6G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest