Új hozzászólás Aktív témák
-
Brown ügynök
senior tag
Nemrég kezdtem el VB.NET-t tanulni VS 2008 E-n. A feladat egy hiteltörlesztő program elkészítése lenne, ami a megadott paraméterek alapján kiszámítaná a törlesztés összegét havi bontásban és ezt táblázatos formában jelenítené meg.
Egyelőre annyit szeretnék, hogy a megadott adatokat (dátum, futamidő, stb.) kiírassam a táblázat első sorába. Eddig jutottam a dátummal:
Private Sub Szamolas() Handles btnCalculate.Click
Dim Datum As Date
Dim Grid As String
Datum = DateTimePicker1.Text
Grid = Datum
End SubTisztában vagyok vele, hogy a Grid = Datum nem jó de a neten nem tudtam kiszűrni ezt kis részt ami nekem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hajszálvékony ÉRINTŐS Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 (10.gen Core I5 16Gb DDR 512Gb SSD) eladó!
- XBOX One X (2 controller)
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy Watch 8 44MM e-Sim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46MM eSim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest