- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
üzenetére
Madár riasztó! Erre nem gondoltam volna. Komolyan kíváncsi voltam, hogy mit csinálsz. Jó tudni.
Mondjuk én nem állnék neki ilyet barkácsolni, hanem vennék egy időzítős konnektort, vagy hogy is hívják pontosan. A medence vízforgatását, meg a karácsonyi világítást ilyennel oldottam meg.
De te biztos szeretsz elektronikát szerelni, én meg tisztelem a tudásod.
Egyébként én USB portos eszközöket szoktam programozni, és mivel manapság mindenhez van usb port, ezért nem tudtam elképzelni, hogy a párhuzamos portot mihez használod. De ha magadnak építetted össze, akkor érthető.
Jelenleg másodállásban Malájziában fejlesztett, gyártott usb-s eszközökhöz írok UI-t, igaz azt nem VB.Net-ben hanem C#-ban, bár egyszer lehet portolom VB-re (a kedvenc program nyelvemre).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- OpenWRT topic
- Dragonkin: The Banished
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED monitor topic
- Battlefield 6
- Formula-1
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest