Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
üzenetére
Madár riasztó! Erre nem gondoltam volna. Komolyan kíváncsi voltam, hogy mit csinálsz. Jó tudni.
Mondjuk én nem állnék neki ilyet barkácsolni, hanem vennék egy időzítős konnektort, vagy hogy is hívják pontosan. A medence vízforgatását, meg a karácsonyi világítást ilyennel oldottam meg.
De te biztos szeretsz elektronikát szerelni, én meg tisztelem a tudásod.
Egyébként én USB portos eszközöket szoktam programozni, és mivel manapság mindenhez van usb port, ezért nem tudtam elképzelni, hogy a párhuzamos portot mihez használod. De ha magadnak építetted össze, akkor érthető.
Jelenleg másodállásban Malájziában fejlesztett, gyártott usb-s eszközökhöz írok UI-t, igaz azt nem VB.Net-ben hanem C#-ban, bár egyszer lehet portolom VB-re (a kedvenc program nyelvemre).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 256GB, Navy Blue, dual-SIM, független, garanciális (ses.hu) eladó
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- GAMER PC: i7-9700 /// 16GB DDR4 /// RTX 2060 super /// 480GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- Eladó egy Pixel 7a
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) SAPPHIRE Radeon RX 580 NITRO+ 8GB GDDR5 256bit Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest