Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
martonx #1198 üzenetére
Az elején írtam, hogy DOS-ban írtam már egy programot.
Azt szeretném megvalósítani XP-n.
A program 2 db 12 V-os szirénát vezérel.A következő változói vannak:
Hálózatbekapcsolási idő
Hálozatkikapcsolási idő
Eggyes szünet
Eggyes be idő
Kettes szünet
Kettes be idő
SorrendA program a következőt csinálja:
A Hálozatkikapcsolási idő és a Hálózatbekapcsolási idő között az LPT kimenete 0.
A Hálózatbekapcsolási idő és a Hálozatkikapcsolási idő között olyan astabil
multivibrátorként működik amelynek állítható minden periódusideje.
Tehát napközben jelenleg:
180 mp szünet, majd
13 mp-ig szól az 1-es sziréna, majd
180 mp szünet, majd
13 mp-ig szól a 2-es szirénaA LPT porthoz készítettem egy panelt, amely a porton lévő jeleknek megfelelően
vezérli a megfelelő szirénát, vmint a hangerőket is tudom állítani.Jelenleg madárriasztóként használom, de megfelelő átalakítással bármilyen
gép, berendezés vezérelhető lenne vele.Ha tudsz más egyszerübb és modernebb megoldást erre a feladatra, és ennek
a lényegét leírod, azt köszönettel venném.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest