Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PetX
aktív tag
Sziasztok!
Légyszíves aki tud segítsen.
.XML file-okat kellene kiolvasni, egy könyvtáron belül több file.
Egy excel táblában szerepelnek a file-ok nevei (mivel az elnvezésük azonos a gyári számaikkal, elektromos mérőórák kiolvasási adatai).Na már most, hogyan lehet macroval/visual basic-el megoldani azt, hogy az excelben eltárolt file nevek alapján behívjam az xml-t?
Ez az egy amit nem tudok megoldani, ki tudom szedni az .xml-ekből amire szükségem van csak nem tudom behívni, hogy automatikusan lefuttatom a macrot és hivogassa be egymás után.
Arra gondoltam, hogy magát a file nevet változóként használom és megadom neki azt az elérési útban. De nem megy. Nem vagyok járatos benne, ha tud valaki segíteni azt nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest