Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
nem ertem minek ehhez a teljes kod.
Azt mondtad:
"A lényeg, hogy a benne található műveletek megmaradjanak a cellában, viszont amit mutat az az eredmény legyen.
Gondoltam, hogy összefűzöm az értéket szimplán egy "=" jellel de nem akar sikerülni. "Erre mondtam en, hogy marpedig ez a megoldas, fuzd ossze egy "=" es mukodni fog. A problemad megoldasanak semmi koze a teljes kododhoz.
-
martonx
veterán
Figyi, pusztán jótanács.
1. Mindig azzal kezd a segítség kérést, hogy leírod röviden, tömören, érthetően, hogy mit akarsz csinálni. A kiinduló hozzászólásod alapján úgy tűnt, hogy egy összeadás, kivonást nem tudsz megcsinálni.
2. Nem érdekel a komplett kódod. Elég ha a hibás részt, és a hozzá kapcsolódó kód részeket leírod.
Mert most mit is látunk: Valamit meg akarsz oldani, egy terjedelmesen bemásolt kóddal. De vajon mi lehet az a valami? Egy összeadás, kivonás? Adatbázis lekérdezés? Adatok összepárosítása? Persze, ha hosszasan tanulmányoznám a legelső hozzászólásodat, és a kódodat, lehet közelebbi sejtéseim lennének, de légy oly jó, és tedd könnyebbé, hogy segítsünk.
Ha más is tanácstalan, hogy hogyan kérjen segítséget, pl. ilyen formájú hozzászólás tökéletes lenne:
Van egy excel táblám, ennek A és B oszlopaiban számok vannak. Hogy lehetne makróval megoldani, hogy gombnyomásra C oszlopban összegződjenek az értékeik?
Eddig ezzel próbálkoztam: bla-bla - kód - bla-bla
De nem működik
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Robotporszívók
- Gumi és felni topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HP 250 G6 i3 / 8GB RAM / 500GB HDD / DVD író Megbízható, olcsó laptop
- Acer Aspire 3 AMD A4 / 8GB RAM / 240GB HDD Megbízható, olcsó laptop
- Eladó 57" Samsung Odyssey Neo G9 ívelt, 2 4K 7680 2160, 32:9 szélesvásznú, 1ms, 240Hz
- Sony 90mm f2.8 Macro
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest