Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
nem ertem minek ehhez a teljes kod.
Azt mondtad:
"A lényeg, hogy a benne található műveletek megmaradjanak a cellában, viszont amit mutat az az eredmény legyen.
Gondoltam, hogy összefűzöm az értéket szimplán egy "=" jellel de nem akar sikerülni. "Erre mondtam en, hogy marpedig ez a megoldas, fuzd ossze egy "=" es mukodni fog. A problemad megoldasanak semmi koze a teljes kododhoz.
-
martonx
veterán
Figyi, pusztán jótanács.
1. Mindig azzal kezd a segítség kérést, hogy leírod röviden, tömören, érthetően, hogy mit akarsz csinálni. A kiinduló hozzászólásod alapján úgy tűnt, hogy egy összeadás, kivonást nem tudsz megcsinálni.
2. Nem érdekel a komplett kódod. Elég ha a hibás részt, és a hozzá kapcsolódó kód részeket leírod.
Mert most mit is látunk: Valamit meg akarsz oldani, egy terjedelmesen bemásolt kóddal. De vajon mi lehet az a valami? Egy összeadás, kivonás? Adatbázis lekérdezés? Adatok összepárosítása? Persze, ha hosszasan tanulmányoznám a legelső hozzászólásodat, és a kódodat, lehet közelebbi sejtéseim lennének, de légy oly jó, és tedd könnyebbé, hogy segítsünk.
Ha más is tanácstalan, hogy hogyan kérjen segítséget, pl. ilyen formájú hozzászólás tökéletes lenne:
Van egy excel táblám, ennek A és B oszlopaiban számok vannak. Hogy lehetne makróval megoldani, hogy gombnyomásra C oszlopban összegződjenek az értékeik?
Eddig ezzel próbálkoztam: bla-bla - kód - bla-bla
De nem működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fujifilm X
- SSD kibeszélő
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Mint az ÚJ - Lenovo Legion 5 (Ryzen pro 6600H 16Gb 512Gb SSD) 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!!!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest