- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- ASUS ROG Ally
- 3D nyomtatás
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
nem ertem minek ehhez a teljes kod.
Azt mondtad:
"A lényeg, hogy a benne található műveletek megmaradjanak a cellában, viszont amit mutat az az eredmény legyen.
Gondoltam, hogy összefűzöm az értéket szimplán egy "=" jellel de nem akar sikerülni. "Erre mondtam en, hogy marpedig ez a megoldas, fuzd ossze egy "=" es mukodni fog. A problemad megoldasanak semmi koze a teljes kododhoz.
-
martonx
veterán
Figyi, pusztán jótanács.
1. Mindig azzal kezd a segítség kérést, hogy leírod röviden, tömören, érthetően, hogy mit akarsz csinálni. A kiinduló hozzászólásod alapján úgy tűnt, hogy egy összeadás, kivonást nem tudsz megcsinálni.
2. Nem érdekel a komplett kódod. Elég ha a hibás részt, és a hozzá kapcsolódó kód részeket leírod.
Mert most mit is látunk: Valamit meg akarsz oldani, egy terjedelmesen bemásolt kóddal. De vajon mi lehet az a valami? Egy összeadás, kivonás? Adatbázis lekérdezés? Adatok összepárosítása? Persze, ha hosszasan tanulmányoznám a legelső hozzászólásodat, és a kódodat, lehet közelebbi sejtéseim lennének, de légy oly jó, és tedd könnyebbé, hogy segítsünk.
Ha más is tanácstalan, hogy hogyan kérjen segítséget, pl. ilyen formájú hozzászólás tökéletes lenne:
Van egy excel táblám, ennek A és B oszlopaiban számok vannak. Hogy lehetne makróval megoldani, hogy gombnyomásra C oszlopban összegződjenek az értékeik?
Eddig ezzel próbálkoztam: bla-bla - kód - bla-bla
De nem működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Synology NAS
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Gyúrósok ide!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Zotac Gaming RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest