- OLED TV topic
- ASUS ROG Ally
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osibaa
senior tag
-
scorpy02
aktív tag
Csak azt találom furcsának, és érthetetlennek, hogy akkor amikor Media Playerben a felvett anyagot lejátszom, akkor ez a hiba viszont nem lép fel, csak ha megnyitom Virtual Dubban
Valami más programot esetleg nem tudsz ajánlani ami kiküszöböli ezt a problémát?
Vagy ez valami kártyahiba lenne? Bár nem hinném
Szerk.:
Na egy érdekes dolgot vettem észre.
Ez csak a magyar adókkal van így, mert ha bármely külföldi csatornáról veszek fel valamit, akkor Vdubbal sincs probléma
Ki érti ezt ?!
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
nekem nelkule egyszerre szol mindket hangsav (wmp 10), ugy meg nem igazan elvezheto
es igen, a valtashoz en is a vobsub talcaikonjat hasznalom, beleepul a morgan
csak vigyazni kell, volt egy nagyon bugos verzioja, ami 50-50 aranyban megolte a wmp-t (vagy kifagyott, vagy nem) -
Sanci51
tag
Hali!!!
Fönt elfelejtettem megírni, hogy a képarány mindkét létrejött *.avi-nál ugyanaz!
Azaz 4:3
Namármost, ha a stáblistát ugyan azzal a beállítással vágnám (pl.; oldalanként 41 offset), akkor a stáblista néhány felirata részben vagy egészében lemaradna.
Tehát; Video/Filters/Resize/Kropping beállítom a jobb- (X1) és baloldali (X2) értékeket a stáblistához (minden olvasható legyen,és nem baj ha alul és fölül marad fekete csík), majd ezek ismeretében beállítom az Y1 és Y2 értékét.
Ugyan ezt teszem a végével, ha szükséges(az eredeti méretarányok megtartásával- 352/288)! És mentem (Save As…).
A film középső részét pedig úgy vágom meg, hogy megkeresem az Y1 és Y2 értékét, végül beállítom X1-X2 értékét az előzőek ismeretében. Ennél a beállításnál természetesen figyelembe veszem, hogy a „téma” lehetőleg ne csússzon el (ne kerüljön túlzottan jobb-, vagy baloldalra). Viszont se alul, se fölül csík nem látható.(Save As…)Újból kérdezem; VD-al össze tudom-e illeszteni, vagy más progi kell, s ha ez utóbbi, akkor mi a neve,
vagy;
VD-vel meg lelehet-e csinálni egymenetben az egészet?
A Premiere-t ne ajánljátok, mert az Direct Stream Copy-t nem tudja (legalábbis én ilyen beállításról még nem tudok vagy nem próbáltam, AC3 hangkodek-je pedig nincs), meg lassú is.
És egyébként is! Ez a VD Topik-ja-ja!
Csá!!!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
luciferc
őstag
féligoff: divx-ben a fekete csíkon igenis sokat lehet spórolni. nem magán a csíkon, mert annak a tömörítése nem nagy kunszt. A csík és a kép határán viszont van egy éles ugrás, ami csak úgy zabálja a biteket, hacsak nem éppen 16-os (ha jól emlékszem) határra esik, ami alapból elég ritka szvsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest