Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen notebookot vegyek?
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Fujifilm X
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osibaa
senior tag
-
scorpy02
aktív tag
Csak azt találom furcsának, és érthetetlennek, hogy akkor amikor Media Playerben a felvett anyagot lejátszom, akkor ez a hiba viszont nem lép fel, csak ha megnyitom Virtual Dubban

Valami más programot esetleg nem tudsz ajánlani ami kiküszöböli ezt a problémát?
Vagy ez valami kártyahiba lenne? Bár nem hinném
Szerk.:
Na egy érdekes dolgot vettem észre.
Ez csak a magyar adókkal van így, mert ha bármely külföldi csatornáról veszek fel valamit, akkor Vdubbal sincs probléma
Ki érti ezt ?!
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
nekem nelkule egyszerre szol mindket hangsav (wmp 10), ugy meg nem igazan elvezheto
es igen, a valtashoz en is a vobsub talcaikonjat hasznalom, beleepul a morgan
csak vigyazni kell, volt egy nagyon bugos verzioja, ami 50-50 aranyban megolte a wmp-t (vagy kifagyott, vagy nem) -
Sanci51
tag
Hali!!!

Fönt elfelejtettem megírni, hogy a képarány mindkét létrejött *.avi-nál ugyanaz!
Azaz 4:3
Namármost, ha a stáblistát ugyan azzal a beállítással vágnám (pl.; oldalanként 41 offset), akkor a stáblista néhány felirata részben vagy egészében lemaradna.
Tehát; Video/Filters/Resize/Kropping beállítom a jobb- (X1) és baloldali (X2) értékeket a stáblistához (minden olvasható legyen,és nem baj ha alul és fölül marad fekete csík), majd ezek ismeretében beállítom az Y1 és Y2 értékét.
Ugyan ezt teszem a végével, ha szükséges(az eredeti méretarányok megtartásával- 352/288)! És mentem (Save As…).
A film középső részét pedig úgy vágom meg, hogy megkeresem az Y1 és Y2 értékét, végül beállítom X1-X2 értékét az előzőek ismeretében. Ennél a beállításnál természetesen figyelembe veszem, hogy a „téma” lehetőleg ne csússzon el (ne kerüljön túlzottan jobb-, vagy baloldalra). Viszont se alul, se fölül csík nem látható.(Save As…)
Újból kérdezem; VD-al össze tudom-e illeszteni, vagy más progi kell, s ha ez utóbbi, akkor mi a neve,
vagy;
VD-vel meg lelehet-e csinálni egymenetben az egészet?
A Premiere-t ne ajánljátok, mert az Direct Stream Copy-t nem tudja (legalábbis én ilyen beállításról még nem tudok vagy nem próbáltam, AC3 hangkodek-je pedig nincs), meg lassú is.
És egyébként is! Ez a VD Topik-ja-ja!
Csá!!!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
luciferc
őstag
féligoff: divx-ben a fekete csíkon igenis sokat lehet spórolni. nem magán a csíkon, mert annak a tömörítése nem nagy kunszt. A csík és a kép határán viszont van egy éles ugrás, ami csak úgy zabálja a biteket, hacsak nem éppen 16-os (ha jól emlékszem) határra esik, ami alapból elég ritka szvsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Túra és kirándulás topic
- Escape from Tarkov
- Autós topik
- További aktív témák...
- 2021 MacBook Pro 14 16GB RAM 512GB SSD - Magyar Bill - 97% akku 100ciklus
- !!!Csapj le rá, mielőtt túl késő!!! Új (bontatlan) 1024 GB/1 TB OLED Steam Deck eladó
- FiiO E10K Olympus 2 USB DAC, fejhallgató erősítő
- XPS 9340 27% 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Biztosító Által Cserélt iPhone 14 Pro 128GB Független Lila/3 hónap gar./p4612
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi