- VR topik
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- Acer notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli1982
tag
Nahát jó lett, nagyon érdekes amúgy... Elmesélem
A film (régebben rosszul mondtam) 4 szeletre van vágva, és HA csak az első hármat fűzöm össze, akkor van hangja az asztali lejátszóban is... Most mákom volt, mert az utolsó rész alig pár megás és csak a stáblista van rajta...
Miért van az, hogy ha az egész filmet fűzöm össze, akkor nincs hang, de ha a végéről lehagyok X megát, akkor meg van? A végén van valami tucc a wav-ban? -
zoli1982
tag
A film Xvides avi, aminek a hangja AC3-as, így nem eszi meg az asztali DVD. Csak a hangot kell alakítani.
De szerintem feladom, mert most látom, hogy az egyik filmem hangja AC3 és lejátssza az asztali dvd is... Marha jó komolyan mondom... Egyik AC3-as videót lejátsza, másikat meg nem.. Szal akkor abba maradok magammal, hogy amit lejátszik azt asztaliban nézem meg, amit meg nem azt gépen... De már megőszültem, és ezt már sose fogom érteni
[Szerkesztve] -
zoli1982
tag
Amúgy el lehet rontani az összefűzést?
Mert először úgy csináltam, hogy van a három szegmens, és az elsőt fűztem a másodikhoz, majd a kapott fájlhoz a harmadikat
Most azt figyeltem meg, hogyha a szegmensek egy könyvtárban vannak, akkor ha az elsőt fűzöm a másodikhoz akkor a VirtualDub a harmadikat is belefűzi. Vagy nincs e téren különbség a kettő módszer között? -
zoli1982
tag
válasz
<Adamsky> #415 üzenetére
PC-n van hangja
''Esetleg próbáld meg ilyenkor (miután a két részt összefűzted) külön szedni a video- és az audio-sávot, majd a kettőt egy új fájlba összefűzni. Hátha...''
Hú hallod ha leírnám a menetét a dolognak lemenne a nap is
1.Videó felszeletel, hogy VirtualDub gyomrát ne ülje meg a nagy fájlméret
Utána minden részleten ezeket kell csinálni
2. AC3 hang leszed
3. BeSliced-del javít
4. PX3-al wav gyártás
5. az új wavok visszarakása a megfelelő videórészhez
A tömörítetlen wav-ot megeszi az asztali-lejátszó is, de hát úgy egy giga csak a hang -
zoli1982
tag
Na kivágom az asztali DVD-t az ablakon, de a VirtualDubot is az bizos...
Már minden szép és jó, csak valami nem stimmel...
Van a film 3 részbe vágva, amit ha beteszek az asztali DVD-lejátszóba szépen le is játszik, van hangja, de miután VirtualDub-bal összerakom egybe és úgy rakom be, akkor nincs hangja... Komolyan mondom ilyen a mesében sincs -
zoli1982
tag
Háát olvastam mindenfélét, hogy akinek SB Live hangkártyája van, annál forduil elő, mert a Creative MP3 Codecje bugos, és ez a jellemző rá... De kénytelen vagyok ezt használni, mert csak ezt eszi meg az aztali dvd... Most amíg nem jövök rá hogy lehetne orvosolni feldarabolom a filmet és egyesével alakítom át, majd a végén összeillesztem... Pepecselős munka de jobb, mintha nem tudnék semmit se kezdeni vele
-
zoli1982
tag
Egyébként ez akaszt ki, de nagyon:
Ugy csináltam ahogy mondtad: vagyis filmről leszedtem a hangot és mp3-at csináltam belőle, majd NaDub-ban film megnyit (Videó: direct stream copy) és a hangnál betallóztam az mp3-at és azt is direct stream copy-ra tettem... Majd elmentettem... Nem játsza le az asztali lejátszó...
Viszont, ha a hangot (wav-ot) a VirtualDub-ban full compressnél MP3-ra állítom, akkor tökéletesen megcsinálja, addig amíg nem áll meg 32%-nál a dolog... Az addig elkészült 32% jó, mert felírtam DVD-re és van hangja az asztali dvd-lejátszón is...
Szóval kezdek begolyózni, mert a két módszer ''szerintem'' lényegében ugyanaz, csak míg egyiknél külön progi csinálja az mp3-at wav-ból, a másik (VirtualDub) meg maga... Mi lehet a két módszer közti különbség az átalakításban, hogy egyikkel jó (lenne) ha nem álna meg 32%-nál, a másikkal meg nem jó? -
zoli1982
tag
Sziasztok, van egy kis problémám, és már kiakaszt
Szóval van egy két CD-s film, amit egyesítettem VirtualDub-ban de a hang AC3, amit az asztali DVD-lejátszóm nem esz meg... Leszedtem és átalakítottam wav-ba ( Audio--->Comression-nél MPEG Layer-3-at állítottam be 96KBits/s, 48000HZ, Stereo 12Kb/s)
Namost valamiért ezt se eszi meg az asztali dvd-lejátszó, nem tudom miért, amikor támogatva van
Mind1 mondom, akkor átalakítom a hangot MP3-ba (Audio--->Comression-nél MP3) és úgy játszom le... Na azt le is játsza(ná) ha tömörítés közben nem álna meg 32%-nál az egész VirtualDub... Egyedül a kiszámított idő és az eltelt idő mozdul, de a többi nem
És még annyit, hogy Biztos hogy nem a két CD egyesítése miatt van a probléma, mert 1 CD-s filmnél is ugyanúgy megáll 32%-nál...
Itt van két kép a ''jelenségről''
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest