- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Ja, ja. Én is az AviSynth-et szoktam olyankor használni, ha valamilyen ''problémás'' formátumot (pl. DV-AVI) szeretnék átkódolni. Eddig szinte mindig működött is, de ennél a Matroska (x264-es vid. + AC3 + DTS hang) megmakkant az egész. Lehet, hogy a videóval is van valami gond, és azért nem tudja csak úgy szimplán megnyitni a VDubMod.
Azóta már csináltam egy pár perces mkv file-t VDubMod-al, amit természetesen minden gond nélkül meg is tudtam nyitni (AviSynth nem kellett).
De ha még működne is a dolog -- mármint az AviSynth-es megnyitás -- akkor sem lennék kinn a vízből, mert nem átkódolni szeretném a vid.-et, hanem az AC3, és a DTS csatorna beállításait szeretném megváltoztatni (interleave). -
A_ScHuLcZ
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ViewSonic LS550WH - WXGA 1280 800 DLP LED projektor - 2000 ANSI lumen - 3D, HDMI - ÚJ!
- MSI 6800XT Gaming X Trio
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón + tartozékok
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest