- Vezetékes FEJhallgatók
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- Milyen joysticket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Hobby elektronika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
-
Lortech
addikt
válasz
Winner_hun #494 üzenetére
Ez egy mpeg file? És mi a célod vele, avit akarsz csinálni belőle?
-
Lortech
addikt
válasz
Winner_hun #321 üzenetére
Mert nem állítottál be megfelelő tömörítést (vagy mert nem direct stream copy).
másikra:
Mpeg2-t úgy lehetne megoldani vdubbal, hogy vdub indít, első fájl megnyit, frame servert csinálsz belőle, majd megnyitsz egy másik vdubot, és ugyanígy jársz el a második résszel is, majd egy harmadik vdubbal megnyitod a frameserveren keresztül az első, majd appenddel a második részt (frameserven keresztül), közben lehet hogy még filterekkel szórakozni kellesz az egyes videoknál, ha nem azonos a felbontás vagy ilyesmi. (mert a végtermékben ugye már egységes kell legyen). Egyébként ha teljesen ugyanaz a videok formátuma, és jellemzői, akkor célszerűbb valami mpeg vágó programmal csinálni (pl tmpgenccel is össze tudod kapcsolni), feltéve, ha jó az mpeg végterméknek, és nem akarsz avi-t belőle. (virtualdubbal nem fog menni az mpeg összekapcsolása, anélkül, hogy aviba át kéne tömörítened az egészet)
(nem tudom most leellenőrizni, hogy működnek-e () a fentiek, mert nem vagyok otthon)
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #239 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a sima vdubbal hogy sikerült megcsinálni, hogyha valóban mp3 volt a külső forrás (esetleg wav ba bújtatott mp3 lehetett), de talán az a baj, hogy utána nem tömörítetted be, hanem pcm-en hagytad, és azért foglal ekkora helyet.
Hangfelvételben nem igazán vagyok jártas, de ilyesmit goldwave-vel szoktam csinálni. -
Lortech
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #236 üzenetére
Virtualdubmod-ot használj.
Megnyitod a videot, streams/stream list menü. Adott lesz egy hangsáv duplaklikk rá vagy disabled gomb, ezzel letiltod. Majd add gomb, kiválasztod a kívánt hangsávot, miután berakta, jobb klikk rá, és direct stream copy(ha nem akarod áttömöríteni). Okézod az ablakot, majd mented.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest