Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
crazygamer #1501 üzenetére
Streams - stream list - majd a hangsávon jobb gomb - és ott beállíthatod(compression...).
-
bzoley
veterán
válasz
Winner_hun #481 üzenetére
Nem ugyanez a hiba, de hátha segít. Felvettem a Rejtélyek Városát és az uccsó résznél túl sokmindent csinálhattam a háttérben, mert elcsúszott a hang(nincs hibaüzenet). A végére kb.8sec eltérés volt. Ennek ellenére átnyomtam avi/wav-ba, majd megváltoztattam a hang hosszát az eltérés idejével, majd méretre igazítottam. Egész jó lett.
-
bzoley
veterán
Vdubmod-ban is megoldható, nem?
Jobbgomb a stream-en és ott full proc. mode, majd compression.
Nemrég egyéként találkoztam ilyen hanggal, igaz az mp3 volt, de majd' tíz másodperccel lett rövidebb, akárhogy próbáltam kiszedni. Megnyújtottam ugyan, de menet közben maradt egy-két tized eltérés -
-
bzoley
veterán
-
bzoley
veterán
válasz
Winner_hun #455 üzenetére
Jaj, el is felejtettelek, mert közben elfogyott a netem, de bedobtam még egy huszast
Szóval, ha lejátszás közben akarok ugrani valahova, legyen az vdub/mod/mpeg2/ac3, mindíg visszaugrik az eredeti helyére. Csak stoppolva tudok lépkedni. Addíg nekem is fekete volt a kép, míg ki nem pipáltam a fentieket. Lehet, van a lejátszás közbeni léptetésre valami beállítás, még nem ismerem. -
bzoley
veterán
válasz
Winner_hun #442 üzenetére
Mind1, kiszedtem, az in és outputnál nem is volt pipa - oda pont kell pipa
Attó még lehet, hogy a forrással van gond. Én is Mpeg2-en veszek fel, csak a hangot nem wav-ba, hanem Mpeg1 layer II-ben. Soha nem volt vele gond.
Visszacsinálni?
Leszeded és letöltesz újra egy stabil verziót, talán segít
mr_knight:
Köszi, majd megnézem közelebbről.
Szerintem nálad az átméretezés és kivágás miatt csúszhatott be hiba valamiért. Mivel kipipáltad, hogy félképekkel dolgozzon, valahol menet közben a két félkép között egy kis''rés''keletkezett. Nem találkoztam még ilyennel, csak elkpzeltem miből adódhatott a fekete csík. Azt azért nem rtem, milyen videó követelheti meg megának, hogy ezt ki kelljen pipálni -
bzoley
veterán
válasz
Winner_hun #433 üzenetére
Eredetileg így kezdtem a hsz-t:Gondolom avi-ról van szó, mert mással nem boldogul.
Szóval:aviról van szó? Mert mpeg2-vel pl. el tud szöszölni betöltéskor, főleg egy 5-7gb-os darabbal.
mr_knight
Mármint?
VBR elvileg nem kéne, hogy probléma legyen. betöltéskor eddig nekem korrekt módon kezelte. Ettől függetlenül a hang külön kezelendő
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
Winner_hun #429 üzenetére
Elég összetett.
Azt próbáltad, hogy auxsetup.exe - install handler?
Options-ben pipáld ki a display input/output video-t, esetleg a sync to audio-t.
Megjegyzem eddig nekem is fekete volt keresésnél, ezért vdubmodot használtam inkább, de most hogy megnéztem, már jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest