Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VINIKOR
senior tag
1.6.11 még mindig nem nyitja meg az mpeg-2-t. A fájl megnyitás ablak legördülőablakában nincs is felkínálva mpeg* kiterjesztés, csak mpeg-1.
A VirtualDubMod 1.5.10.2 simán megnyitotta ua. az mpeg-2. Na mindegy, legalább ez működik.
Nagy kérés: nem próbálnátok ki a Neat Videot [link]? Hátha tényleg tud valami csodát a képzajszűrésben. Nekem nem sikerül még elindítani sem -
mr_knight
senior tag
igen, bocs elírtam
Interlaced-re gondoltam.
nem rossz progi a DivxtoDVD. Nagyon szépen átalakítja, csak az a lényeg, hogy CBR-be legyen a hang MP3-nál, de kezel más hang fajtát is. Nekem eddig XVID,DIVX,MOV-ot vitte rendesen! Annyi a prob vele, hogy AC3 + XVID dolog az nem működik vele szval a hang, az jobb, ha nem AC3-as, mert annál csak recsegés ropogást fog átalakítani. De ugye erre meg van másfajta dolog.... TMPGEnc stb...
Ha érdekel a program akkor a kicsit régebbi verzióját ajánlanám, mert az freeware.
[link]
üdv, mr_knight -
mr_knight
senior tag
Volt olyan mikor átméreteztem egy filmet és bekellett pipálni a DEINTERLACE-t, mert anélkül nem engedte a méretezést... Szval le is vágtam a szélekből és átméreteztem. A filmben meg középen egy csík jelent meg néha.
Mod.: VirtualDub néha szokott pipa lenni, ha nem CBR-be van a hang, de amúgy, ha VBR-be van akkor figyelmeztet is, ha jól tudom...Én mindig átalakítom CBR-be, mert a DivxtoDVD is csak CBR-t kezel. VBR-nél már csúszik, mert a Bitrate-t nézi és nem az időt....
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- T14s Gen1 14" FHD IPS érintő i7-10610U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 laptop, Ryzen 7 7735HS, RTX 3050 6GB, szép állapotban
- Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 7390 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-8350U 8GB 256GB magyar vbill gar
- P15 Gen2i 15.6" 4K OLED érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő