- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autós kamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VINIKOR
senior tag
1.6.11 még mindig nem nyitja meg az mpeg-2-t. A fájl megnyitás ablak legördülőablakában nincs is felkínálva mpeg* kiterjesztés, csak mpeg-1.
A VirtualDubMod 1.5.10.2 simán megnyitotta ua. az mpeg-2. Na mindegy, legalább ez működik.
Nagy kérés: nem próbálnátok ki a Neat Videot [link]? Hátha tényleg tud valami csodát a képzajszűrésben. Nekem nem sikerül még elindítani sem -
mr_knight
senior tag
igen, bocs elírtam
Interlaced-re gondoltam.
nem rossz progi a DivxtoDVD. Nagyon szépen átalakítja, csak az a lényeg, hogy CBR-be legyen a hang MP3-nál, de kezel más hang fajtát is. Nekem eddig XVID,DIVX,MOV-ot vitte rendesen! Annyi a prob vele, hogy AC3 + XVID dolog az nem működik vele szval a hang, az jobb, ha nem AC3-as, mert annál csak recsegés ropogást fog átalakítani. De ugye erre meg van másfajta dolog.... TMPGEnc stb...
Ha érdekel a program akkor a kicsit régebbi verzióját ajánlanám, mert az freeware.
[link]
üdv, mr_knight -
mr_knight
senior tag
Volt olyan mikor átméreteztem egy filmet és bekellett pipálni a DEINTERLACE-t, mert anélkül nem engedte a méretezést... Szval le is vágtam a szélekből és átméreteztem. A filmben meg középen egy csík jelent meg néha.
Mod.: VirtualDub néha szokott pipa lenni, ha nem CBR-be van a hang, de amúgy, ha VBR-be van akkor figyelmeztet is, ha jól tudom...Én mindig átalakítom CBR-be, mert a DivxtoDVD is csak CBR-t kezel. VBR-nél már csúszik, mert a Bitrate-t nézi és nem az időt....
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest