Új hozzászólás Aktív témák

• Tarzaan

csendes tag

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nagyjábl átfutottam a topikot, de nem találtam választ a kérdésemre. Szóval a gondom az, hogy van egy avi-m ogg-hanggal, és mivel ezt nem tudom semmivel DVD-re konvertálni, és a DivX playerek sem szeretik, MP3-as hangot akarok rá tenni. A gond a hang lementésével kezdődik. Az általam ismert programok közül a VirtualDubMod tudja egyedül kezelni, de a demuxolt hang(egyből wav-ba nem lehet menteni) sajnos nem ugyanolyan hosszú, mint az eredeti(1:38 perc 57mp a lementett hang a film 1:40 perc 02mp-s hosszához képest). Minden rajta van, vagyis nem a vége vagy az eleje nem jött le, csak a hossz nem stimmel. Hogyan lehetne akár a Virtualdub/VirtualDubMod/Nandub hármassal, akár valamilyen más programmal orvosolni ezt a problémát? Pl. valahogy arányosan megnyújtani az MP3-at, ami elvileg megoldás lenne a problémámra.

Esetleg ajánlanátok valami más programot, ami pontosan lementi waw-ba az ogg-hangsávot? Próbálkoztam már néhánynal, de nem ment, ezért gondolom hogy az MP3 ''megnyújtása'' lehetne a megoldás.

Ui: bocs ha esetleg túl láma kérdés lenne, de csak most kezdek komolyabban érdeklődni a komolyabb kódolási dolgok iránt, ez pedig szerintem eléggé speciális probléma.

Új hozzászólás Aktív témák