Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpack89
tag
áá elakadtam,megcsináltam ahogy mondtad behívtam először a magyar filmet ott csak az mp3 résznél hagytam benn a pipát mivel azt szánom szinkronnak,de amikor beakarom hívni a DVD filmet egymás után küldi a hibaüzenetet nem kell előtte átkonvertálnom divx-re? na mindegy végül is behívta nagy nehezen elindítottam a start muxing gombot és amikor végzett kaptam egy 1.3 giga videofájlt de nem tudom megnyitni,mert hibaüzenetet ír ki bármilyen médialejátszóval próbálom megnyitni. Bár még sehol sem járok,de arra gondoltam ha meglehet ezt csinálni,hogy hagyom amíg tart a magyar szinkron utána pedig váltson vissza francia nyelvre azt a 2 3 percet már kibírom. lehet ilyet? hogyan tudok média infókat küldeni?ilyet még nem csináltam,ahonnét letöltöttem őket az nem jó?mert ott volt valami leírás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest