Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
sziasztok,
van egy Panasonic HDC-SD1 kamerám, minden szép és jó, igényeimnek megfelel.
pár felvételt szeretnék divx/xvid formátumba átalakítani, a felbontás jelentős csökkentésével természetesen.
első körben kedvenc vágó programommal a virtualdub-bal próbálkoztam, némi segédprogramok telepítését követően meg tudom nyitni a kamera által kreált mts file-okat, konvertálni is tudok, a gond az interlace dolog: a végeredmény avi file nagyon "szellemképes" lesz ha mozgás van a felvételben, minden frame interlace-elt. lehet ezen orvosolni valamit? deinterlace szűrő nem segít, nem erre való tudtommal. elvileg ugye 50i módban vesz fel a kamera, ennek ellenére a virtualdub mp-enként csak 25 frame-et mutat (egy frame 0,04 sec), és mind a 25 frame interlace-eltnek tűnik, tehát nem "áll össze" 2 interlace-elt frame egy egésszé.
tv-n visszanézve természetesen ez a probléma nem jelentkezik, gondolom vmi filtert használ lejátszás közben.
szóval van megoldás, vagy így jártam, p(rogressive) módban is rögzíteni tudó kamerát kellett volna venni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ!! GARIS! MSI MPG B550 GAMING PLUS
- Samsung Galaxy S25 Edge 256 GB / Bontatlan - 3 év gari
- Macbook Pro M3 Max 14CPU/30GPU 36GB RAM 1TB SSD Magyar bill. - 2027. májusig AppleCare+ garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Asztali PC , i7 7700 , GTX 1080 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi