Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
sziasztok,
van egy Panasonic HDC-SD1 kamerám, minden szép és jó, igényeimnek megfelel.
pár felvételt szeretnék divx/xvid formátumba átalakítani, a felbontás jelentős csökkentésével természetesen.
első körben kedvenc vágó programommal a virtualdub-bal próbálkoztam, némi segédprogramok telepítését követően meg tudom nyitni a kamera által kreált mts file-okat, konvertálni is tudok, a gond az interlace dolog: a végeredmény avi file nagyon "szellemképes" lesz ha mozgás van a felvételben, minden frame interlace-elt. lehet ezen orvosolni valamit? deinterlace szűrő nem segít, nem erre való tudtommal. elvileg ugye 50i módban vesz fel a kamera, ennek ellenére a virtualdub mp-enként csak 25 frame-et mutat (egy frame 0,04 sec), és mind a 25 frame interlace-eltnek tűnik, tehát nem "áll össze" 2 interlace-elt frame egy egésszé.
tv-n visszanézve természetesen ez a probléma nem jelentkezik, gondolom vmi filtert használ lejátszás közben.
szóval van megoldás, vagy így jártam, p(rogressive) módban is rögzíteni tudó kamerát kellett volna venni?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- MSI RTX 3080Ti Ventus 3X 12G OC + vízhűtés
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Gyári dobozos Apple iphone SE (A1723) fillérekért!!!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kínai projektor
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest