Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Szia!
A rutinosabb szakik majd kijavítanak, de amit én látok, az elsőre hirtelen ez:
Elvileg [mindegy] az AVK bekötési irány. Szerintem a kmsz-eknek is mindegy lehet hiszen most is a 2-esre (alulra) van kötve a betáp, és fentre az 1-esre meg az áramkörök. A kmsz-ek "jóságát" nem tudom megítélni, nem ismerem a márkát és nem tudom, mennyi idősek lehetnek.
Gyakorlati okokból az AVK felső betáplálás szerintem praktikusabb lenne, és akkor alul lehetne fázissínt használni a fázis elosztására, ha ezek a kismegszakítók is tudják fogadni. Ehhez viszont ezt a Fi relét át kellene rakni a jobb oldalra. Valamint a nulla és védő sínre a sodrott bekötésekre érvéghüvelyt kellene rakni. Nem látszanak a kmsz-ek alsó betápfűzését ellátó barna vezetékdarabok. Ha azok is érvég nélküli sodrottak, akkor már inkább a fázissín.
Kérdés: Jól látom, hogy a zöldsárga van az AVK-ban alul a jobb oldalon bekötve? Erre utalhat a
"Bejövő szál kettő van bekötve - harmadik szál hátul üresen áll bekötés nélkül" mondat? Ezek szerint a bejövő kék áll bekötés nélkül üresen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest