Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
radi8tor #6299 üzenetére
Ez így szvsz nem igaz. Nagyon függ attól kitől és mit veszel, és az mennyit volt használva. Úgy inkább igaz, hogy nettó áron éri meg leginkább, de ez ritkán jön össze, hogy egy friss, jó cuccot jó garival nettó áron.
És mint mondtam a többség nem tudja (vagy nem akarja) lenyelni a -27% áresést, miközben a cucc szinte új, hibátlan, tuti garis és az új ára most is ugyanannyi (esetleg több, mert olyan is előfordul) mint mikor ő vette. -
smiti
veterán
válasz
Mercutio_ #6293 üzenetére
Ha szétnéztek, például van itt a PH!-n Corsair H80i amit használtan 25k-ért hirdetnek, holott ennyiért van boltban is.
Egyébként meg minden annyit ér amennyit valaki kifizet érte.Én meg nem vagyok olyan bolond, hogy használt cuccért bolti árat adjak. És még nem is vagyok szerintem pofátlan.
Anno volt 3 db dvd íróm amit a bolti nettó ár 75%-ért vittek el. És kénytelen voltam odaadni, mert el akartam adni és nem hetekig hirdetni. -
föccer
nagyúr
Vigi: Ha elég a 64 GB-os msata SSD, akkor itt láttam 14k-ért. Még van rá valamennyi gari is.
üdv, föccer
-
Mercutio_
félisten
válasz
szasanyi #6292 üzenetére
Nekem az tetszik, hogy rengetegen dobálódznak vevőként a bolti nettó árral mint kiindulási alappal, aztán amikor közlöm, hogy "ha te tudsz bolti nettóért venni, akkor hajrá" jön a - jobb esetben - privi, hogy "há igasság szerint egyszer hallottam már ilyen emberről, de ne izélj már, hát milyen magyar ember vagy, hogy nem adod ide nettó alatt, hiszen már használt"
-
szasanyi
félisten
Mint írtam is: Értem én, hogy mindenki ócsón szeretne jót... Szóval nem konkrétan csak rád értettem ezt, mert én is így vagyok vele meg mindenki más is! De én nem nézek hülyének senkit, és ha látom az esélytelenséget az egyezségre nem szoktam rongálni senkit idióta ajánlatokkal - mint mondtam már korábban is, egyesek nem tudnak (vagy nem akarnak) különbséget tenni alkudozás és pofátlanság között, ami engem bosszant. Ezért is nem szeretek már itt hirdetni eladásra.
Az meg megint csak egy tuti ajánlat volt, nem is értem miért nem mentél bele. -
smiti
veterán
válasz
szasanyi #6288 üzenetére
Szerintem ez nem csak rám igaz, valószínűleg mindenki a legolcsóbban szeretne vásárolni. Én is megfigyeltem már ( Tisztelet a kivételnek ), hogy olcsón vennének és drágán adnának el.
Itt a PH!-n meg aztán nagyon el van Qrvulva a helyzet.Lenne egy nagyon durva példám is rá, az MSI GTX 660 Ti-met cseréltem volna el egy Giga GTX 670-re és a " Drága " eladó 45k-t kért volna az ügyletre.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mercutio_ #6289 üzenetére
WD az WiDi rendszert is támogat. Néhány monitor/TV vezeték nélküli megoldással kapcsolható rá.
-
Mercutio_
félisten
válasz
radi8tor #6285 üzenetére
Pofás még mindig
a "sima" és a WD verzió között mi az eltérés? (néztem iponon, de abból ami ott le van írva nem derült ki)
Vigi: Ne is mondd, reggel 8-kor már 28 fok volt itt a panelban
ilyenkor mindig felmerül a légkondi kérdés, megállapítjuk, hogy jó lenne, de mivel olyan elrendezésű a lakás amilyen kellene egy 2 beltéris és még egy külön egység is - és kérdés, hogy bírná-e a 220-as hálózatunk vagy még azt is bővíteni kellene ami eleve macera - kérdés mindez mennyiért, aztán ha lement az 1 hét kínhalállal és kialvatlansággal járó időszak megállapítjuk, hogy ezért az 1 hétért kár lenne annyi pénzt kidobni, és megy minden tovább
F34R: Prediktív mobilról?
-
szasanyi
félisten
Nem kell(ett volna) részletezned, ez a Te dolgod. Nem is kötözködésképpen írtam, csak a Te igényed és az általános használt piaci helyzet között vontam párhuzamot, levonva a tanulságot miszerint nem lehet normális áron eladni szinte semmit. Sajnos a gyártók és a kereskedők nem foglalkoznak azzal, hogy nekünk itt kishazánkban mi lenne jó, vagy mi nem, és kicsit sem úgy alakítják az árakat. Far from it...
És tegyük hozzá, hogy amit elmondtál az alapján Te nagyon jó helyzetben vagy ilyen téren, így inkább Tőled érdemes használtan vásárolni, mintsem neked használtat. -
smiti
veterán
válasz
szasanyi #6284 üzenetére
Akkor csak hogy értsed.
Megtehetném, hogy megvegyem boltból számlával ami 23k + áfa sacc/kb. Nekem újonnan kerülne 23-ba az áfa visszaigénylése után.
Amiért nem mindíg élek ezzel a lehetőséggel az az, hogy éves áfa körösek vagyunk és csak majd bevallás után kapnám vissza az áfa részt.
Nekem ezért nem ér többet, és akkor még nem beszéltünk arról, hogy használt termék kereskedelméről beszélünk. -
szasanyi
félisten
Áhhá... szóval Te nem is venni akarsz, hanem kölcsönkérni!
Egyébként én nem képviselem őt, nem is nyilatkozom helyette félre ne érts! Az az ő privilégiuma és semmi közöm nincs hozzá, csupán a vásárlási szándék felől tájékozódtam.
Nemrég a PCX-en (ami kevésbé ismert, és sokkal gyengébb a hirdetési felülete is) adtam el VGA-t pár nap alatt alku nélkül,mert itt már eladásra hirdetni nem nagyon érdemes. Ahogy én látom csak jó és csak olcsón... és most Te is ezt erősítetted, hogy bizony nem is látom olyan rosszul.
Értem én, hogy mindenki ócsón szeretne jót de aki boltból, számlás áron vesz (vett) hw-t az teheti meg, hogy nettó ár alatt adja el 1-2 hónap után. Persze előfordul ritkán akinél az ésszerűség a pénz mennyiség fordított arányban áll, nyilván az egy ideális eladó (lehet). Én pölö ezt nem engedhetem meg magamnak, de még az is lehet, hogy rosszul látom a dolgokat. Bár nem hiszem... -
smiti
veterán
válasz
szasanyi #6282 üzenetére
Nagyjából mindenütt 30k körül mozog manapság, úgyhogy szerintem mindegy hogy az iPON-os árakat nézzük vagy a MobilX-et.
De ha nem adja annyiért akkor sincs baj, legfeljebb nem veszem meg.Bár szívem szerint max. 20k + postaköltséget adnék érte, csak hogy én is jól járjak. Nem beszélve arról, hogy én csak kipróbálni szeretnék egy ilyet.
-
Rypejakten
addikt
válasz
Mercutio_ #6275 üzenetére
hirtelen nem neztem a kategoriat, es azt hittem, hogy egy 100k-s Rampage IV Extreme-be akarja beszamitatni a lapjat, eleg furcsan is neztem..
..de egyebkent nekem is visszatetszo, mikor valaki megszab x^3 feltetelt, es mikor rakerdezel, hogy mennyiert, megadja a bolti ar felet.
persze bontatlan, 0 perces, 25 ev garis termekre van szuksege, amit vigye' ma' helybe neki, merhogy nem bizik a postaban. -
Mercutio_
félisten
Csak nekem csípi a szemem amikor ilyen elvárások vannak? [link]
radi:láttad azt a z77-es mITX lapot az aprón? A bár ha hozzá adom a venti árát amit ad mellé a 220V már nem is olyan jó az itteni ajánlat.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem sokkal jobbak mint egy jobb hűtő, viszont drágábbak. Amiben jó, hogy a radiátoron adja le a meleget, amit ki tudsz vezetni a házból. Léghűtéssel ez nem kivitelezhető.
Kis házikóban, amibe szánom ott különösen jó dolog ez, de nem szeretem a vizet. (asszem ezekben nem víz van, hanem valami zselé szerű anyag, ami nem vezeti az áramot) -
Samtya
senior tag
Meggebedt ketyere mely tervekhez keltett jeleket
Bocs,ha volt már.
Én ebben a pillanatban találtam, nem közösségi oldalon, hanem közvetlenül a vaterán.
Termékleírást és a párbeszédet érdemes olvasni. -
Mercutio_
félisten
A mai vicces/szánalmas apró
-
Cheesy
őstag
válasz
Mercutio_ #6257 üzenetére
Hah, nehogy azt hidd. Illetve már nem is tudom mit higyjek. A fuvarozóink (nem is kis cégek) speditőrei sem tudnak konkrét felvilágosítást adni, de most már kezdek biztos lenni abban, hogy direkt: így ők is magasabb áron fuvarozhatnak, ugyanolyan költség mellett.
Mi pedig elég sokat fuvaroztatunk, és nem vígasztal, hogy 3,5to alatti össztömegű járművekre ez nem vonatkozik, mert a kamionok általában üresen is 12to nyomnak :Đ Megpakolva meg ugye 22-24to. -
Mercutio_
félisten
Persze, hogy jó ötlet, én javasoltam
Gondolom a szállítás, logisztika jobban képben van a valós készültségi szintről, elvégre vannak saját járműveink is, engem ennél mélyebben nem érdekelt, a TIB-et úgy is ők állítják ki. Ezzel a megoldással valamelyest - legalább is ahol ez megoldható volt, mert komplett szállítmánnyi cuccokat kapunk, tehát nem terítenek és jön egy rakományból valamennyi nekünk is - ez a hivatkozási alap áremelésre kiiktatható volt.
-
Cheesy
őstag
válasz
radi8tor #6253 üzenetére
Hát, ez a kereskedőket pont annyira zavarja, mint a fogyasztókat, ránk azonnal átterhelik a gyártók, mi meg kénytelenek vagyunk tovább hárítani, esetleg az árrésünkkel picit tudjuk kompenzálni. De az építőiparban nagyon kis árréssel lehet dolgozni, ilyenné tették a piacot.
Mercutio_
Ez a kitétel a szerződésben nagyon jó ötlet.Igazándiból engem már hetek óta zavar, hogym inden gyártó olyan fekete vonalként tekint júli 01-re, hogy azután megáll az élet, árakat is alig kapok júli 01 utánra. És végig gyanús volt, hogy a médiában nincs nagy hangja a dolognak, ebből gondoltam, hogy államunk és pártunk még nem áll készen erre a mutatványra.
Most meg aztán, miután a fentebb említett beszállítónk beszámolt erről, felettébb gyanús a dolog.Ti mit tudtok a készültségi fokról? Mert amit radi8tor linkelt oldal, azon az általános ismertetés van, 2013.07.01-es kezdéssel, de nem láttam infót arra vonatkozóan, hogy hogy állnak a fejlesztésekkel.
-
Mercutio_
félisten
Be kell őket hívni tárgyalni, aztán ezeket a dolgokat elővezetni és megkérdezni mivel tudják indokolni-/igazolni, hogy azok a plusz költségek valóban jelentkeznek amiket az árba be akarnak építeni
Nálunk szállítási szerződésbe előre beletettük, hogy e-útdíj a számlán külön tételként számolható el úgy, hogy dokumentummal igazolja azt, hogy az adott járműre az adott útvonalon és időben fizette azt meg
-
radi8tor
MODERÁTOR
Hivatalos oldal: [link]
És igen... nem a kormányt kell (mindig) szidni, hanem a kereskedőket/vállalkozókat akik már előre emelik az áraikat.
Nagykerek is szépen emelik áraikat a HUF árfolyam változásakor, de ha erősödik a Forint, akkor nem csökkentenek rögtön.
sephi: felső kategóriás alaplapban volt 1 slot hely a kettő kártya között.
-
Cheesy
őstag
Tavarisi, mit tudtok az e-útdíj bevezetéséről?
2013.07.01-től tervezi dicső államunk és pártunk bevezetni az újabb sarcot.
Minket kereskedőket már értesítettek a beszálíltók, hogy árat emelnek, legtöbbjük ezt már meg is tette, 2013.07.01-től való kiszálíltás esetén emelt áruk lesz.
Viszont. Az imént beszéltem ez egyik vasanyag beszállítónkkal, aki elmesélte, hogy az egyik kollégájuk volt konferencián az e-útdíj ügyén, ahol kiderült, hogy az infrastruktúra (értsd: ellenőrző kapuk, nyilvántartási informatikai rendszer, ellenőrző/igazoltató/elfogó járművek) készültségi állapota közel sem teljes.
Tehát Július 01-től ezek szerint nem lesz érvényesítve (sőt, szerintem idén egyáltalán nem) ez a díj. Viszont a gyártók már árat emeltek, viszont ez az áremelés akkor indokolatlan.Ki mit tud erről?
-
JanR
addikt
válasz
Rypejakten #6242 üzenetére
alfahím*
*nek képzelik magukat...
-
Mercutio_
félisten
válasz
Ikrek?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Rypejakten #6245 üzenetére
-
F e Z o
veterán
válasz
Ratyikategória.
Erről a szoborról lehet tudni, hogy merre található egyébként?
(#6244) radi8tor1 : Köszi, ha egyszer arra járok véletlenül, akkor feltétlen megnézem.
-
F e Z o
veterán
válasz
Mercutio_ #6235 üzenetére
Nem ártatlan, szerintem meg már ki is égett. Olyan dolgokat hallani manapság itthon is, hogy az a maradék hajam is égnek áll néha, pedig sokszor úgy éreztem, nekem már nem tudnak újat mondani.
Haver ismerkedős szövege : A kedvenc színészem Damu Roland, a kedvenc énekesem Chris Brown.
-
Rypejakten
addikt
válasz
philoxenia #6224 üzenetére
Angie Varona, nem semmi a csaj, konkrétan ezt kapta a 16. (!!
) születésnapjára.
-
F e Z o
veterán
Egyik munkatársamnak kell majd a napokban vinyót szereznem, olyan 320-tól 500 gb-ig. Néztem ezt a hirdetést. Namármost van egy vinya, 2014-ig gyári garanciás. Teszem azt bedöglik, 1k pk míg elküldöm neki, 3k-ért intézi a gyári garit, +1k a visszaposta, az 5k. Ezt nem teljesen értem, miért számol fel 3k-t a gyári gariztatásra? Ha megveszem egy szolnoki kiskerben, akkor igaz valamennyivel drágább, de ott cserélik kis idő elteltével, s nem számolnak fel garanciáztatási díjat, nem? Pl ami Lecnél wd blue 500gb 9500+1300 pk 10800, az egy mezőtúri kiskerben 2500ft-val drágább. WD-re mióta van 1 év garó egyébként?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
LOL én észre sem vettem Patrikot a képen egészen mostanáig. Bennem van a hiba?
-
Vigneau
félisten
válasz
Az a dupla légzsák odab@sz...
-
Mercutio_
félisten
válasz
Huhú, ez a Vigi fiú tud elni
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Samtya: Megnézem, ha jól rémlik van két ilyen kék Tt ramsünim otthon... Ha tesóm nem használta fel akkor átjátszom neked.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Asszony meg ne tuggya....[link]
-
Samtya
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek elfekvőben bármilyen chipset hűtője vagy RAM sünije, amit elajándékozna nekem?
Mindegy, hogy milyen csak egy-két darab kellene.Bocs a brutál képekért.
Válasz PÜ-be is jöhet.
Köszi. -
föccer
nagyúr
válasz
Rypejakten #6219 üzenetére
Nem hinném, az általában vagy kurvaanyázással szokott kezdődni
üdv, föccer
-
Rypejakten
addikt
válasz
radi8tor #6218 üzenetére
Szerintem ez lesz. Sajnálom, hogy így alakult, de tényleg nem a megtévesztés volt a célom.
Azóta írt egy privát üzit, melynek tartalma: bbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrr............ (nem szó szerint idéztem)Ez mire utalhat? Arra, hogy belenyugodott, vagy hogy megtalál, és eltöri a gerincem?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Rypejakten #6217 üzenetére
Szerintem írd meg neki, hogy nem árultál zsákbamacskát, a táp működőképes.
-
Rypejakten
addikt
Egyedül egy ilyen képem van, ezen meg pont nem látszik a pontos típus... Nyilván bárki utánakeres, és azért elhiszi, hogy ez a GPS400, de ebbe viszont bele lehet kötni.
Mert ugye leírtam neki, hogy nem a legszebb, látta is, csak nem próbáltattam ki vele, gondoltam majd jófej leszek és helybe viszem.
Most teszem azt, kiszúr egy kondit, nem műxik a táp, lazán mondhatja, hogy selejtet adtam át neki.
Én hülye... -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Rypejakten #6213 üzenetére
Személyesen vette át, látta mit vesz meg. Gondolom nem egy fekete zsákban adtad át neki.
Innentől kezdve simán rá lehet mondani hogy ő karcolta össze.Velem egyszer olyan fordult elő, hogy egy tökéletesen működő merevlemezt megvett valaki, otthon már fejhibával kattogott neki.
Kénytelen voltam vissza venni, mert nem írtam oda a hirdetésbe, hogy nem veszem vissza.
Szerencsére tudtam gariztatni, és az új merevlemezt is eladtam (másnak).Másik sztori. Személyesen vettem át egy tökéletes állapotban levő merevlemezt.
Otthon vettem észre, hogy a SATA tápcsatlakozó L alakú része le van törve. Nem para, de észrevehettem volna az utcán is. -
Vigneau
félisten
válasz
Tudtommal felhívtad mindenre a figyelmét, akkor nem értem, miért savanyú neki a szőlő...
Vagy tarts ki a véleményed mellett, vagy vedd vissza a tápot és add el másnak. Már ha nem akarsz hercehurcát, annak ellenére, hogy tisztában vagy vele, Neked van igazad.
-
föccer
nagyúr
válasz
Ha egyértelműen tudod azonosítani azt amit eladtál neki, akkor tedd meg. Ha nem az amit te adtál át, akkor problem solved. Ha van valami, saját készítésű fotód, akkor azzal lehet védekezni. Ha nem tudod azonosítani, akkor szopó, vissza kell venned.
üdv. föccer
-
Rypejakten
addikt
Srácok, ilyenkor mit tegyek?
Adott egy Chieftec GPS400-as táp, amit egy Házigazdától vettem anno, egy komplett géppel együtt.
Jó régi konstrukció, de még minőségi, Delta beles. Egy ideig, jó pár hónapig egy GTX560-at szolgált hibamentesen, majd egy GTS450-et, egy i3 társaságában, nemrég cseréltem le.Mivel közbeszóltak az anyagiak (anyumnak nem akarják kifizetni a túlórapénzét, ketten élünk) sürgősen el kellett passzolnom a fölössé vált hardvereket, meghirdettem a tápot is, 4k-ért.
Jelentkezett is egy srác, mára beszéltük meg az átvételt, a Westend előtt, 5-kor.
Előtte leveleztünk, rákérdezett, hogy milyen állapotban van a táp.
[privát kiszedve]Leírtam, hogy karc nincs, de poros - ez így is volt, én szeretek szétszedni dolgokat, de a tápot nem kaptam szét, és mivel az előző tulaj szerintem egy barlangban lakott, tiszta por volt az egész belülről.
De ezt meg is írtam. Külsőleg amennyire tudtam letisztítottam, karcok nem látszódtak.
5-re odamentem, ő is odajött, személyesen átadtam. Volt alkalma megnézni, bár gyanúsan gyorsan letudta a dolgot. Kértem, ha hazaért, írjon, hogy hogyan működik.Én is hazaértem, erre ez a levél várt - [privát kiszedve] - amire válaszoltam itt.
Nektek is belinkelem az eredeti PH-s tesztből való képet, hogy a gyorskötözőt nem én gányoltam oda, hanem ez gyári megoldás.
A tápot tegnap teszteltem, semmi baja sem volt. Nem sercegett, kerregett, semmi.Nos, igazából nagyon tanácstalan vagyok. Nem akartam átverni, próbáltam minden hibára felhívni a figyelmét, sőt, neki is volt alkalma megnézni élőben, hogy mi az ábra.
Tudom, az lenne a legtisztább, ha visszaadnám azt a 4k-t, csak tényleg sürgős, nem elinnám, meg ilyenek..Arra gondoltam, hogy esetleg beszélek peto.istvan tápdokival, hogy tisztítsa ki, és erre adnék neki vissza egy ezrest.
Szerintetek?
[ Módosította: radi8tor ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Sennheiser U320 nyereményjátékOhh shoot. Csak USA-belieknek él ez a nyereményjáték.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
radi8tor #6210 üzenetére
Hehe.
Fura volt hogy kint azért más a közlekedési morál, az utak, meg kb minden. Tök nyugis voltam* amíg haza nem értem, itt mindenki úgy megy mint egy őrült. És én is, be kell látnom, de így átszokva a kultúra közlekedésre és onnan visszacsöppenve ki kell jelentenem így globálisan, hogy bunkók vagyunk mi magyarok ezen a téren.
*: azért ez nem teljesen igaz mert a pályán egy 60-as korlátozó táblánál beleszálltam egy traffiba kb 80-al. Szerencsére megúsztam, a határig nem szedtek ki a rendőrök aztán meg már ijb.
Pedig mikor a motoros rendőr feltűnt a visszapillantóban nem voltam túl nyugodt de elsuhant mellettem. Úgy látszik akadt nagyobb hal vagy vmi.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szasanyi #6206 üzenetére
Hehe és Ina-nál tankoltam (átszámítva 419 Ft-ért egy litert) azok is innen Battáról viszik a benyót. Csókoltatom a Mol-t.
Radi: Igaz, kifelé csak 26-28 fok volt, haza meg 34-35 fokban jöttünk, még fent a hegyekben is 31 fok volt...
Viszont megúsztam egy traffipaxot (60-as táblánál 80-al csattantam bele a 3 lábúba). Határig nem kapcsoltak le innen meg cs€szhetik, mert nem adják ki nekik az adataim.
mod:
JanR: Helyes, sajnos nekem csak 42-es tankom van abban nem sokat tudtam hazahozni de egy szűk 3/4 tankom van a jó benyóból.
-
Qru
MODERÁTOR
4,5 literes átlaggal jöttem haza, kifelé 5,4 volt az átlag. Még, hogy a magyar benyó nem rosszabb mint a külföldi...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Rypejakten #6202 üzenetére
Ójaj, már az első két linken elhasalt a projekt
-
JanR
addikt
válasz
Rypejakten #6202 üzenetére
Én vártam, hogy a VGA AGP foglalatos lesz
-
Rypejakten
addikt
Napi gyongyszem a Milyen gepet topikban: minek ellensegek, ha ilyen baratai vannak az embernek?
(linkeket erdemes meglesni)
Qru: Welcome back!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- EAFC 25
- Otthoni időjárás-állomás
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest