Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Lakásbérlés? Nos, az Debrecenben is ennyi
csak épp fele annyi a megkereshető pénz mint BP-n.
nem hiába mondom már vagy 3 éve, hogy Debrecen az egész EU egyik legélhetetlenebb környéke a megkereshető pénz / költségek tekintetében. De a város vezetői mindent megtesznek azért, hogy minél több szempontból legyen szintén élhetetlen. Spoiler : és jól megy nekik. -
smiti
veterán
Sziasztok!
Debrecenbe járnak a gyerekek és a mai napon a főbérlőjük bejelentette, hogy eladja a lakást amiben laknak.
Ezért keresnék 3 gyerek részére albérletet, ha tudtok valamit esetleg szóljatok már legyetek kedvesek!
-
Cheesy
őstag
Szerintem egy igen értékes és olvasmányos cikk születhetne a PH! alatt működő vason történt, elvileg CPU hibából eredő (!) db corruption hibáról. A cikk igazán értékes része egy olyan redundáns rendszer felépítésének ismertetése lehetne, ami korszerű és ekkora forgalmat is stabilan elbír hosszú távon.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
KROK640 #43032 üzenetére
Az élmény lehet... Nekik.
Az enyém tök sima polgári, nincs kb semmi hangja pedig kb 0 hangszigetelés van benne. Meg ez nem is jaszkarizni van, még így chip után sem egy erőgép. Viszont öregszik, lassan jönnek ki rajta a korából fakadó gondok. Egyik sem vészes de foglalkozni kell vele ami idő, pénz és bosszúság is persze. Na most se időm, se lóvém nincs sok. Jó lenne vmi rugalmasabb időbeosztás de hát ez a cég nem erről híres.
-
KROK640
nagyúr
Jutottál eszembe a leállás alatt, ugyanis a faluba mostmár három(!) Subaru Impreza lett, (egy kombi is van már) és a másik kettő úgy megörült az újnak, hogy folyton együtt cruisoltak, és napi 2-3× mentek el az ablakom alatt akkor is mikor itthon voltam, amikor meg nem, akkor ki tudja ...
Én a RAM kérdést (igaz 32GB-ról) egyelőre elengedtem, sajnos közben a pénz sem úgy jött be ahogy számoltam, ellenben jobban ment ki, más ügyben meg nem is terveztem a gépre költeni
(egy 8TB-os HDD ugyan piszkálja a fantáziámat, de még mindig a lelektani ár felett van, plusz kicsit az is lustává tesz az ügyben, hogy kb 3TB adatot átkéne rá mozgassak, ami szintén sok idő lenne; szóval egyelőre marad a 4+2TB és a sűrű "sakkozás")
-
KROK640
nagyúr
válasz
Vigneau #43030 üzenetére
és #43029 Qru : Kicsit 56K feeling, de nekem a Voda miatt is kijutott ugyanez a sebesség, már lassan ez lesz a normális és nem az ADSLnél megszokott gyors net. Tudom, hogy a régi CPU került vissza (azt tudjuk, hogy miről mire downgradeltek? --- engem érdekelne), a lényeg, hogy stabil legyen, aztán majd fejlesztenek ha lesz rá érkezésük. (nyilván a költözés egy modernebb cuccra is némi leállással fog járni)
És igen, ez van Bástya elvtárs
Én a rövidebb szünetekben az alkoholistámat nevelem, és telefonról amúgysem szeretek fórumozni, inkább híroldalak mennek. Itt a gépnél töltött idő volt "érdekes", de megoldottam
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
KROK640 #43027 üzenetére
Az elején fura volt, meg mióta letettem a cigit a cigiszünetek helyét a ph vette át. Szóval az elején nagy volt az űr. Meg a bosszankodás persze. Mondjuk pont akkor vt egy audit amikor leállás volt szóval időm amúgy sem lett volna sokat itt lógni.
A heti mit vettem ram/vga helyett kérdésedre a válaszom: Geko G02732 Fékfolyadék csere készlet
Úgy hogy a hétvégén neki ugrunk fékolaj cserének.Gumishoz is mennem kell, mert 120-tól fura hangja van a guminak. Remélem nem cserés, mert kb 6k km van benne összesen.
Bár ha a futómű árakat megnézem, akkor még egy sima gumicserével úsznám meg a legolcsóbban a dolgot.
Ha ez is megvan akkor jöhet a kuplung rendbetétele de az már szeptember/októberre csúszik minima. -
KROK640
nagyúr
Bár nem tőlem kérdezted, de nálam is szempont volt. Sokat dartsoztunk az asszonnyal, és rengeteget GTA5-öztem, meg Forza Horizon 5-öztem.
Illetve az egyéb fórumokon nőtt valamivel az aktivitásom. (kipróbáltam akaratom ellenére, milyen lenne 8 nap BAN ...)
Neked nem voltak elvonási tünetek?
-
Vigneau
félisten
Jópár poszt repült, de a lényeg, megvan a 43k!
-
Vigneau
félisten
Hét és fél nap. Jó hosszú pihenőnk volt...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Elite: Dangerous
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest