Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Vigneau #39628 üzenetére
Ez jó hír. Egyébként a te szemed látja ezek a képi anomáliákat (ha vannak):? Mert sokan nem érzékelik, és bár bár az én szemem már nem a régi (szemüveget viselek) így a túélesnél kevésbé éles részlek nem tűnnek fel, a folytonosság hiányát nagyon észreveszem és zavar.
F e Z o - igen, az általam leírt jelenséget ahhoz lehet hasonlítani és (számomra) az is nagyon zavaró Viszont a 4070 többnyire gyengébb, kivéve a RT-t (bár az engem nem érdekel, másrészt oda szerintem a 4070 is kevés). A fogyasztása ami nyilvánvalóan jobb, bár egy másik GPU és 16GB VRAM miatt nem is helyez uo.
Ami a lwgjobban bosszant az NV esetében az, hogy lebutították memóriabuszt 192bit-re így spóroltak 4GB VRAM-ot. Egy középkategóriás kártyán ami drágább mint a vetélytárs uo. kategóriába tartozó terméke... szégyen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Építő/felújító topik
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 25
- sziku69: Szólánc.
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Nintendo Switch 2
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lépd át a határokat az ASUS ProArt 4060-nal! 0% Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest