Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
philoxenia #34397 üzenetére
Balalajka megvolt, a másikat nem támogatják munkaidőben
-
-
-
smiti
veterán
válasz
philoxenia #34381 üzenetére
Pár perc eltérés volt, számottevően biztosan nem változott egyik körülmény sem.
Max az általam elfogyasztott itóka mennyisége.
-
-
Vigneau
félisten
válasz
Speed® #34376 üzenetére
Tövig húztam a csavarokat, amíg szépen lehetett csavarni őket. A hűtő egyenesnek tűnik. Vasárnap ráhúzhatok picit a chip melletti lábra. Akkor lesz egy jó két órás etap, mikor Lotti alszik és Meli sincs itthon. Nyugodtan tudok dolgozni - lábujjhegyen.
Ilyenkor lenne jó, ha ez is meg lenne nyitva lakatos módra szépen, mint anno a Tőled vett ház. Csak mellette kellene egy lezáró fedél is, mert amúgy a nyák alja simán tapizható lenne...
Szóval azt mondod, mégis inkább hagyományosan rakjam be a CPU P12-t, a BQ! ventije pedig legyen felfelé? Nem lesz így spontán hőkamra? Vagy legalább a hűvösebb levegő a lapra jutna, nem pedig elszívva tőle?
Akkor megnyugodtam.
smiti:
Neked mennyi a difi a leghűvösebb és legmelegebb mag között? -
Speed®
titán
válasz
Vigneau #34375 üzenetére
Akkor még ki lehetett volna könnyíteni
Viszont így már én se rizikóznám megMeg is lehetne fordítani az irányt amúgy,
a tápnak ~mindegy lenne, kérdés a CPU.
Valószínűleg hűvösebb lenne pushban..
De teljesen okés értékek, azért Haswell,
még ha relidelt is, nem perfekt kontakt..Hja, ha változott volna, azt tudnád Te is.
-
Vigneau
félisten
válasz
Speed® #34373 üzenetére
A hátlap az egyik láb alatt/mellett fekszik fel egy 1mm vastag chipen, ami picit meglepett. Amúgy nagyon stabilnak tűnt a hűtő, meg se mozdult. Többször is ránéztem.
Elég macera szerelni, hogy nincs szerelőnyílás a ház alján a lap CPU foglalata alatt. Az Asszony el is dobná a haját, ha megint szétkapnám. Én meg alig láttam rendesen a lap vezetékeinek szitanyomását, mikor dugtam be őket.
Csak a ventik miatt hívtalak amúgy. Úgy csináltam, ahogy mondtad. SYS P12 befúj, a CPU P12 lap felől szív, felette pedig szív a BQ! venti és viszi kifelé a levegőt a hátsó rácson.
Legalább stimmel a régi számod.
-
Vigneau
félisten
válasz
Vigneau #34288 üzenetére
Update:
A Cinebench R20 alatt a GeminII M4-el a legmagasabb maghőmérséklet 72, míg a legalacsonyabb 60 fok. 12 fok difi a kettő között, no mindegy.
Nem feküdne jól fel az egyik rögzítő láb szomszédságában lévő chip/SMD miatt a hűtő? Érzéssel, óvatosan csavartam meg az anyákat, nehogy roppanjon a nyák.
Viszont a gyári hűtőhöz képest tapasztalat eltérés már -6 és -9 fok. A CPU P12 1300RPM-en, míg a SYS P12 1200RPM körül szaladgál full terhelés mellett.
-
Vigneau
félisten
Nem baj az, ha Neked tetszik.
Közben révbe ért egy projektem. Kész az Asszony GeminII M4 és Smiti féle 2xArctic P12 trióval turbózott CM 110-e. Ezt Spidi Hydronaut-jával bolondítottam meg egy kis pullba állítással, mind a CPU P12-jét, mind a táp ventijét figyelembe véve.
Hétvégén pedig Cheesy X96 Max+ tv okosítója teszi fel a pontot az i-re.
-
Vigneau
félisten
Akkor ne is legyen több gond. Vigyázzon Magára - meg Ti is Rá!
Hááát, azért messze jobbnak tűnnek a Nanoxia-imnál is. Még a Kublai-ban is lecserélném őket szívem szerint, nem csak Melinda gépébe raknám be az Arctic-okat.
Vajon a két Apache-al is felvennék a versenyt?
Persze, eddig csak tápról próbáltam ki őket, de a Nanoxia DS hangját hozzák a BQ! PW2 légszállításával.
-
Vigneau
félisten
Emlékeztető nekem: GTA V.
-
Vigneau
félisten
Apropó, jelen állás szerint melyik most a legerősebb VGA, ami nem kér plusz tápot? Elsőre GTX 1650-re tippelnék, de erősítsetek meg benne.
-
Vigneau
félisten
Adott egy notebook és egy asztali PC, Windows 10-el felvértezve. Mennyire okoz zavart az erőben, ha mindkettő egyazon Microsoft fiókhoz tartozik és ugyanaz a felhasználói neve? Vagy adjak különböző nevet nekik?
-
Vigneau
félisten
válasz
Vigneau #34330 üzenetére
Ami pedig kimaradt az előző netplwiz posztból:
én marha bent hagytam a PIN-t és nem töröltem ki.
Smiti, sajnos nekem nem jött össze a helyi fiókos verzió. De nem kizárt, akkor is még bent volt a PIN. De legalább rájöttem, csak az a fránya sok idő, amit elcsesztem rá...
-
smiti
veterán
Voltam a PC Officeban szolnokon. 2*8GB 3000MHz-es Fury ramot akart adni 37000 Ft,-ért!
Hazajöttem, rendeltem inkább Patriot Viper 4 Blackout Series 16GB KIT DDR4 3200MHz CL16 -ot. Billentyűzet itt sajna nincs, még nézgelődök hogy holnap tudok-e venni valahol....
Mi a lélektani határ ameddig jó neked az ára?Majdnem elfelejtettem, házat is találtam, remélem tényleg át tudom venni holnap.....
-
Vigneau
félisten
válasz
F e Z o #34299 üzenetére
Rákócziújfalun találtam is 16k-ban egy példányt.
Bár annyira nem ismerem még ezeket az M.2-es SSD-ket. Így nem tudom, ez a típus mennyire is jó...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Könyvajánló
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest