- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breaker
tag
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata ezzel?
ASUS ROG CETRA TRUE WIRELESS - Gamer fejhallgató | Alza.huPc-n játszom, azonban egy sebészeti beavatkozás miatt nem viselhetem a fejhallgatómat pár hónapig, igy kénytelen vagyok fülesre váltani ideiglenesen.
Ha esetleg van erre ajánlottabb model, szivesen veszem az ötleteket.
Köszi
BreakerMSI MPG B550 GAMING PLUS | AMD Ryzen 5800X3D | 32GB Trident RGB G.Skill 3200Mhz | GIGABYTE 4070 SUPER 12GB
-
Breaker
tag
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata ezzel a fülessel? Futáshoz keresek teljesen wirelesst aminek van fültartója. Csak sajnos nem tudom megéri e az árát a hangminősége.
Előre is köszi
MSI MPG B550 GAMING PLUS | AMD Ryzen 5800X3D | 32GB Trident RGB G.Skill 3200Mhz | GIGABYTE 4070 SUPER 12GB
-
Breaker
tag
Sziasztok,
Vezetéshez keresnék jó hangminosegű headsetet. Jabra Talk 5öt vettem de a hangminosege az egyszeruen borzalmas, pénzkidobás volt.
Volna esetleg ajánlott model ami bevállt és kb 20-30 ezres árrlsben van maximum? A hangminőség a legfontosabb szempont.Előre is köszi
Üdv
Breaker[ Szerkesztve ]
MSI MPG B550 GAMING PLUS | AMD Ryzen 5800X3D | 32GB Trident RGB G.Skill 3200Mhz | GIGABYTE 4070 SUPER 12GB
-
Breaker
tag
Egy negativ véleményt is megosztanék
Jabra Talk 5 Bluetooth headset, fekete | Extreme Digital
Nagyon kényelmetlen, vékony kemény gumi van a speakerén, gyakorlatilag 10 perc után fáj a porc a fülemben. Ezen kivul a hangja sem jó, nem tiszta és nincs semmilyen alap szűrés.
Véleményem szerint nem ajánlott.
-
Breaker
tag
Sziasztok,
Szeretnék vásárolni kifejeztten futáshoz bluetooth-os fülhallgatót. Sajnos előfordult hogy az izzadságtól zárlatos lett a füles és utána már korlátozottan tudtam csak használni.. ezért érdeklődöm hogy van-e vizbiztos és, hogy sporthoz melyik az ajánlott.
Ezt vettem pár éve. Hiába IPX7, sajnos tele toltottsegel kikapcsolt es meg kellett szaritani hogy ujra tudjam használni.
Előre is köszi
üdv
Breaker[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Honor Magic V2 - origami
- Diablo 3
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest