- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi haladó szinten
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Van valakinek Galaxy bud + fülese? Most akartam venni egyet de az eladó azt mondta hogy 2019 óta használja szinte naponta és jelenleg 10 órát bír a tokkal együtt, eredetileg 11-et kellett volna bírjon töltés nélkül. Létezik hogy ennyire megdögöljön az akksi?
Így akkor nem éri meg használtat venni"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
<Adamsky>
nagyúr
Erre egy fejhallgató lehet jobb lenne ...
Egyfelől ahogy belashx is írja az üzemidő miatt, másfelől nagyobb a választék (vannak tényleg gamer cuccuk) és akár vezetékes módban is használhatók, ha ne adj' Isten lemerült állapotban éppen indulna a "gémelés".#6897 patomi
" ... nem kellett semmit pluszba fizetnem rá."
Persze, mert az Ali már beleszámolja a jó kis magyar Áfa-t. Ha tudtam volna, hogy az Eu raktáras cuccok is így járnak, tuti berendelek egy-egy raklap hangszórót, fülest, stb. aztán szép lassan szétszóróm. Na, mind1, ez van.[ Szerkesztve ]
-
belashx
senior tag
No, így már érthető. Jobb szeretem tudni a dolgok miértjét, mint nélküle csinálni valamit, kvázi tudatlanul.
Ha több órás mókáról van szó, figyelj az üzemidőre, mert nem a gaming módét adják meg, mivel ilyenkor jobban eszi az akkumulátort, és az nem fest olyan jól a specifikációk között. Vannak fülesek, amik rendelkeznek gyorstöltés funkcióval, ami jól jöhet, ha mégis lemerülne.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
patomi
őstag
-
addikt
válasz belashx #6891 üzenetére
Ugyan miért lenne titok, csak gondolom elég lehet az, hogy játékra használható vezetéknélküli fülest keresek. Nem lehet annyira egyedi igény ez a mai világban. 🙂
Persze nem életbevágó dolog (főleg ha 30ezerből esetleg nem jönne ki), csak amúgy sem volt még vez nélküli fülesem és akkor miért ne legyen olyan az első, ami már játékra is használható.
Ugyanis én is elkezdtem CoD-ozni magyar csapattal, akikkel napközben, de inkább esténként headsetes, hülyülgetős, sörözgetős órákat tartunk és mivel órákról van szó és vannak üresjáratok is, amikor pl két meccs között várakozás van bármi okból vagy én megyek mondjuk wc-re vagy bármit gyorsan csinálnom, akkor nem vagyok vezetékkel odakötve a táblagéphez, hanem mozoghatok szabadon a környéken és ugyanúgy hallhatom a beszélgetések folyamát, nem esek ki témából és pl azt is időzíthetem, amikor hallom hogy indulni fog meccs, úgy igyekszem vissza, amikor már pont kezdődni fog.
Sokszor félsötét van, mert felesleges játékhoz a szobavilágítás és amikor lerakom a vezetékes fülest az asztalra, akkor amikor visszajövök, még az is sok másodperc, hogy végigkövessem a vezetékeken, hogy most melyik a bal és melyik a jobb.
További magyarázattal hirtelen nem tudok szolgálni. 😁
-
MODERÁTOR
Vezeték nélküli 5.1-es fülhallgató? Ahhoz biztos van valami USB dongle, nem? Azt kell az USB-be dugni. Vagy BT-n tudsz csatlakozni, de azzal nem lesz 5.1 szerintem, általában nincs elég sávszél hozzá. Bár azt is kétlem, hogy fülhallgatót adnak ki dongle-vel.
Ha meg nem vezeték nélküliről (vagy fejhallgatóról) van szó, akkor olvasd el a topik címét.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Pr3s
aktív tag
Sziasztok!
Új laptopot vásároltam, adott rajta egy db mikrofon / fejhallgató aljzat.
Hogyan tudok rajta 5.1 es fülest működésre bírni? Annyit kivadásztam a gyártó oldaláról, hogy dual array microphone van a kütyüben és ez a hangkodek : Realtek ALC3287.
Elvileg Dolby Atmos®fejhallgató-támogatás- is van.
Milyen fejhallhatót ajánlanátok ehhez a kütyühöz?
Win 10 van telepítve gyárilag.
Előre is köszi a válaszokat. -
dethroner
veterán
Hali!
Első bt. fülesnek tudnátok valamit javasolni az olcsó szegmensből? Csajomnak lenne, elég pici füle van, több agybadugósra mondta már korábban hogy feszíti a fülét, szóval valami apró kellene és mindenképp cserélhető gumis kellene, hogy ezt megpróbálja kényelmessé tenni. És ami lényeges lenne, hogy alapzaj nélküli legyen, mert nagyon sokat hallgat beszélgetést, hangoskönyvet és ott zavaró lenne a statikus sistergés. Szeretném 10K alatt megúszni ha lehet És még egy utsó kérdés. Kényelmi szempontból van-e bármi jelentősége a csak a fülbe illeszkedő pod, és az között ha van egy kis szára is?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Fall-N
veterán
válasz belashx #6891 üzenetére
Fülestől meg telefontól/tablettől függ. Nekem Redmi Note 7 + Honor Choice elég jó ilyen téren AAC-n keresztül. CoD-ozok sokat és még emiatt nem volt gondom.
Nekem sokkal zavaróbb, ha kilógna a Jack csatlakozóból a füles dugója, mert útban lenne az ujjamnak. Nem véletlenül van sok gamer telefonnak oldalt a 3,5 mm csatija. Persze ha valakit nem zavar akkor annak jobb lehet a vezetékes füles ez tény, egy ideig én is úgy használtam a telefont, de mindig zavart a csatlakozó.
[ Szerkesztve ]
-
belashx
senior tag
Szerintem nem vagyok egyedül vele, max. nem kérdezték. :)
Szóval titok? Persze, a te dolgod, de egyik vezetéknélküli füles sem veheti fel a versenyt a vezetékes megoldással. 50-80 ms körül lehet a gyakorlatban, de itt biztosan van olyan, akinek van tapasztalata, és megmondja a tutit."Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
vicze
félisten
5 számjegy az lehet 10e meg 99e is, szerintem határold be egy kicsit jobban.
Ha kiváltképp játékra kell olyat keres, ami rendelkezik kifejezetten game móddal, ha csak filmnézésről van szó akkor, nem feltétlen szükséges és sok más dologtól függ függeni, hogy lesz-e késleltetés vagy sem.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Esetleg akkor az érdekelne még, ha ez is feljött ötletként, hogy kinek milyen tapasztalata van késésileg egy normálisabb (persze 5 számjegyű összegű) game mode-os TWS-sel kapcsolatban. 🙂
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz realist #6870 üzenetére
Szerintem az ilyen pántok abban tényleg segítenek, hogy ne hagyd el a fülest, de abban is, hogy hamarabb kiessen a füledből. Ugyanis bármennyire kicsi is a súlya egy ilyen kiegészítőnek, de van, és az bizony lefelé húzza a fülest.
Én vagy másik fülest keresnék erre a célra, vagy valami ilyesmit (link1, link2) a meglévőhöz. -
AS Roma
tag
Sziasztok!
Új fülesre cserélném a jelenlegit, mert már haldoklik.
Ami szimpi az az RHA Trueconnect 2, viszont itt-ott szidják bizonyos dolgok miatt.
Ami nekem szempont és amikre használom:
- zene, podcast hallgatás
- videokonfok.
- ár max 1000 kr (de jobban örülnék, ha inkább megállna 750kr táján - Svédországban vásárolnám)
- jól szóljon a zene (RHA-val elégedett voltam)
- icipici fülembe is passzoljon (inkább eartip-es legyen, mert az cserélhető, apple style nem marad meg a fülemben)
- a mikrofon kültéren is jól szűrje a háttérzajt, szelet (előzőre ritkán panaszkodtak RHA MA390)
- ha tud egyszerre több eszközhöz csatlakozni (PC+teló) nem lenne rossz, de ezt el tudom engedniVan ebben a körben valami hasonló jónak tűnő megoldás?
FORZA AS ROMA!
-
-
-
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan 3,5mm bluetooth transmitter, ami mellé tartozik vevő is, amibe meg például a jelenlegi vezetékes fülesemet dughatom?
Fontos a minimális hang késés, mert játékra használnám egy táblagépre dugva 3,5mm csatira.
A táblagép BT 4.2-ás és ezért gondolok már helyből egy BT 5.0-ás, valami ajánlott transmitterre.Köszönöm ha valaki tud valamit ajánlani!
-
MODERÁTOR
válasz Pierre75 #6874 üzenetére
Nekem nagyon kényelmes. Kb fél óránként azért megigazítom, mert annyi idő múlva hajlamos kicsit elmozdulni a fülemben (mindenkinek egyedi a hallójárata és fülkagylója, szóval ez nem feltétlen igaz másnál is). A hangképe nekem túl egyenletes, én szeretem rátolni az extra basszust, de nagyon jó a minősége a Samsung saját codecjével (Scalable Codec a neve, és S21 Ultrával használom). Sajnos nem Samsung készülékkel AAC a legjobb codec a fülesnél (bár még az sem rossz Samsung telefonokon, de van olyan márka, ahol túltömörítik). A 360-at meg lehet, hogy nem Netflixen kéne kipróbálni, mert ott eleve nagyon jók a hanghatások.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Pierre75
senior tag
Köszi, hogy megnézted!
Tab S7+ esetén dolby atmos-al egyes mkv filmeknél működött a térélmény, vmi hasonló remek lenne fülessel is.
sajnos nem találtam arra nézvést leírást, hogy a 360 audiohoz milyen feltételnek kell a filmhangnak megfelelni..."még utcán sem szakadozik a Buds Pro"
ez remek hír!Hogy jellemeznéd a buds pro hangképét? Milyennek találod a kényelmét?
-
MODERÁTOR
válasz Pierre75 #6872 üzenetére
Egy kérdésedre tudok válaszolni: nekem még utcán sem szakadozik a Buds Pro.
360 audiót nem ismerem, mint hogy az általad említette Sony fülest sem.
mod: közben kipróbáltam a 360 audiót egy filmmel a netflixen (Lost in Space), óriási különbséget nem érzékeltem, de lehet hogy azért, mert már eleve nagyon jó volt a hangja a filmnek. Ezt hosszabban kéne tesztelni, de nem hiszem, hogy komoly különbség van egy füles esetén, mert már eleve lényegesen jobban hallasz térben fülesen, mint egy sztereó hangszórópáron, amin szemben van veled.
[ Szerkesztve ]
-
Pierre75
senior tag
Attól kérdezném, aki próbálta a Samsung Galaxy Buds pro-t 360 audio képes tablettel vagy telefonnal:
1, milyen feltételnek kell teljesülnie médiaanyag esetében, hogy ez működjön? (ezt a samu nem részletezte)
2, élvezhető térélményre képes-e a 360 audio? (a dolby atmos tablet hangszóróival meglepő, de képes rá)Mennyire jellemző a buds pro-ra a hangszakadozás normál szobai körülmények között?
A buds pro eléri-e egy Samsung EO-IC500 hangminőségét, esetlegesen meg is haladja azt vagy elvérzik a vezetékessel szemben? -
realist
őstag
Trueair füleshez keresek pántot, hogy futásnál nehogy elhagyjam. Van valakinek bevált darab?
Egy ilyen jó lehet?
[link] -
bepken
veterán
válasz Tamás9x #6868 üzenetére
most erre nem kizárt, hogy fogsz sokkal értelmesebb/szakmaibb válaszokat is kapni, de én alapvetően egy olcsóbb fülessel is el tudom képzelni a dolgot. lényeg, hogy én rápattintanék erre az akármilyen fülesre egy Comply memóriahab bogyót és kész
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Tamás9x
őstag
Koncertezéshez, Road módba van valami ajánlott füles, ami tud tompítani valamelyest?
A hangnyomással nem lehet mit csinálni tudom, de a többit esetleg elviselhetőbbre. Árban 30K körül, ha több se baj, csak akkor tudjon is azért az árért.[ Szerkesztve ]
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
Jackie_Chan
senior tag
Üdv! Egy FiiO M5 -öt vettem zenehallgatásra.Milyen fülest ajánlotok hozzá ami nem 100e. Ft?
Leginkább DANCE zenéket hallgatok a 2000-es évekből.Futás közben használnám,de szeretném ha jól is szólna,mert LOSSLESS audiót is hallgatnék rajta.[ Szerkesztve ]
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." "Két dolog határoz meg téged: A türelmed amikor nincs semmid, és a viselkedésed mikor megvan mindened."
-
patomi
őstag
-
prime77
aktív tag
Látom itt csak teszik fel az emberek a kérdéseket egymás után - válasz viszont nem jön.
Nagy kár. :/ -
geckowize
őstag
Sziasztok,
Ár/érték arányban mi a legjobb választás most? 2 éve vettem barátnőmnek egy Anker SoundCore Liberty Air-t, de sajnos nem jött be mert gariztatni kell, nem tölt rendesen, lehet hogy itt ajánlottátok.
20-25k a keret.
Köszi
-
ad4m1337
aktív tag
Sziasztok!
Paromnak megerkezett Alzarol akciozott Soundpeats TrueAir2 pinkben.
Osszessegeben nagyon bejon egy dolgot leszamitva:
Hivas kozben, ha hatterben pl youtube megy, ahol parbeszed hallhato, akkor az nagyon erosen hallatszik a hivo felnel, vajon az emberi beszedet a hatterben a zajszuro ugy erzekeli mint ha mi beszelnenk a mikrofonba?
Erre van valami beallitas?
[ Szerkesztve ]
-
apatyas
Korrektor
Hmm. Most ismét hallgatom, és tökéletesen szól. Előzőleg meg mintha sz@rrá lett volna tömörítve, vagy szűrve. Nem értem. Most kristálytiszta (ahhoz képest, na).
Majd kísérletezek vele, hogy a laptopról indítás vagy telefonról indítás számít-e neki.
Szerk: körvonalazódik, zenehallgatás helyett átmentem discordra telefonon és attól ismét szét van mosva.[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
utánaolvasgattam a dolognak, így konkretizálva: SoundPEATS Truengine 3 SE mennyire jó választás okosóra mellé? Huawei Watch GT2
Mint alternatíva, néztem még a SoundPEATS TrueShift 2-t is, az valamivel olcsóbb, de ezen oldal alapján [link] annyival el is marad a Truengine 3 SE-től. -
apatyas
Korrektor
Helló. Szereztem egy Awei a610bl fülest. Elvileg van benne vmi zajszűrés. Nem az a bajom hogy a hangja rossz, hanem valami szétmossa azt ami szól. MJ Billy Jean-t elindítom és a startoló hangszerek/effektek fele nem jön át egyszerűen. Hogy lehet kikapcsolni a zajszűrést? Kerestem manualt, a magyar nem ír ilyenről, angolt meg nem adott Gugli barátunk.
Vagy mit rontok el? Vki mondta nézzem meg pl van-e rajta fólia de nincs ilyesmi.pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
bepken
veterán
annyival egészíteném ki, hogy 15-20ezer forint között keresek megbízható fülest (normális hangzás, stabil bt kapcsolat)
akinek veszem, ő Xiaomi, Huawei, JBL márkák szerelmese...szóval jöhet alternatíva
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
sziasztok!
melyik olcsóbb Xiaomi fülessel van a legkevesebb probléma manapság?
-
-
prime77
aktív tag
Szervusztok!
Segítségeteket kérném.
Kaptam egy JBL Tune 510BT fejhallgatót.
Számítógéphez van csatlakoztatva!
Ezen van mikrofon, lehet használni viberhez vagy skypehoz is, ergo lehet vele chatelni?
Mivel Hangrögzítőt elindítottam de ott semmi jel nincsen mint a régi headsetemnél volt.
Köszönöm előre is a válaszokat! -
vicze
félisten
* Available on LHDC codec-compatible android devices only. Among OnePlus phone models, said feature shall be limited to the OnePlus 9 Pro/9, devices scheduled for upgrade to the next OxygenOS version within 2021 via OTA and subsequent smartphone releases. Nord devices, however, shall not be supporting LHDC.
-
tomp
félisten
OnePlus Buds Pro
Vezeték nélküli töltés, LHDC, IP55, Smart Adaptive Noise CancellationKíváncsi lennék majd a hangjára. A Buds Z eléggé mély kiemelt...
-
Pug
veterán
válasz frankdelgado #6819 üzenetére
Nah kiprobaltam, a Buds+ eseten az EQ setting es az erintes vezerles beallitasai is a fulesben tarolodnak.
ELADÓ: ÚJ Keychron M3 mini https://hardverapro.hu/apro/elado_uj_keychron_m3_mini_fekete/hsz_1-50.html
-
kmarci25
veterán
Nekem az Edifier NB2 bevált. Minden megvan benne amit írsz, már többször telefonáltam vele, még rá is kérdeztem, hogy hallanak-e jól, vagy furcsa-e valami, de mindig az volt a válasz, hogy minden oké, jól hallanak. Első és egyetlen ilyen fülhallgatóm, így összehasonlítási alapom nincs. A noise reduction lehetne kicsit erősebb, de amúgy meg vagyok vele elégedve. Ráadásul néha el lehet csípni jó akciókat, bár így, hogy már mindenhonnan ÁFA-znak, drágul a dolog.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
olyan vezeték nélküli fülhallgatót keresnék, amit tudnék használni iPhone-nal telefonáláshoz, de a fő szempont az lenne, hogy egy Huawei Watch GT2 órához is tudjam csatlakoztatni, és futás / bringázás közben tudjak zenét hallgatni. Emiatt fülbedugós kivitelre gondoltam, és szükséges lenne a megfelelő izzadságtűrő képesség is.
Milyen összegnél kezdődnek az ehhez alkalmas típusok? 10-15ezerbe belefér már egy ilyen? Konkrét típus esetleg?
Előre is köszönöm! -
blueye
veterán
-
valeno
tag
Sziasztok!
Anno az itteni ajánlásra vettem egy edifier X3-at, ami kiválóan muzsikál és szeretem is, viszont szeretnék egy earpods kialakításút is,mert anno azt nagyon szerettem.
Láttam itt ajánlva volt az Edifier tws200, a soundpeats trueair2, illetve most nagyon le van akciózva a oneplus buds ( [link] , kérdés hogy tényleges akció-e)
Ezek közül melyiket ajánlanátok általános használatra (zene,videó, legalább 3-4 órát bírjon ki egy töltéssel, lehessen számot léptetni előre-hátra,extra lenne ha telefonálásra is lehetne néha használni (Sajnos X3-nál sokan panaszkodnak,hogy nem jól hallanak, ami érthető is))?
Az X3 hangzása bejön, nyilván olyan basszus nem lesz gondolom ezekben mint egy in-ear-ben, de pl earpods hangzása is tetszett. -
belashx
senior tag
Ismét egy kis Edifier Neobuds Pro-téma.
El Jefe is letesztelte, és az ő ítéletében jobban megbízom, mint Kitguru-éban.Már várom, hogy kipróbálhassam. (Most kaptam tracking numbert.)
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég azon kezdtem el gondolkozni, hogy kéne vennem egy vezetéknélküli fülhallgatót a telefonomhoz.
Alapból zenére és videóra kellene, meg persze nem árt, ha mikrofon is van benne. Egyedüli kiemelt paraméter az akkumulátoros üzemideje.
Ti mit ajánlanátok? Az előny volna, ha nem külföldről kellene rendelni.
Köszi a válaszokat előre is.Üdv.
P1eTr0Normális vagyok. Megmondták a hangok is.
-
ad4m1337
aktív tag
válasz RedCactus #6837 üzenetére
Koszi sracok!!
Esetleg lenne meg mas Soundpeats ebben az arsavban ajanlott kategoriaban?
Kicsit azt sajnalom, hogy barmelyik "half in-eart" valasztom, egyik sem lesz basszus kiraly a kialakitasbol adodoan. De hat ahogy az ember "oregszik" egyre kenyelmesebb, es hat a teljes agybedugosnak megvan a hatranya (izzadas, biciklizes kozben kevesbe biztonsagos, stb.)
-
zapikanka
tag
Nekem is 1.0 a fw, a Software pedig 7.5.6, neked?
-
kmarci25
veterán
válasz zapikanka #6827 üzenetére
Én még csak egy hónapja használom, de nem ajánlott frissítést, az app szerint 1.0 az fw verzió. A normal mode és a noise reduction között én amúgy is csak minimális különbséget hallok. Az ambient mode-nál már hallható a különbség jobban, annak az érzékenyésége állítható is az appból (de gondolom ezt tudod).
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
zapikanka
tag
Sziasztok,
fél éve használok egy Edifier TWS NB2-t és tökéletesen működött. A minap kérte, hogy frissítsem a szoftverét. Ezután a "Noise reduction" funkció (ami eddig tök jól ment, ahhoz képest, hogy mennyibe került a készülék) kb mintha benne sem lenne. Járt már valaki így? Tapasztaltatok hasonló hibát?
-
trialboj
őstag
Sziasztok, sportoláshoz (bringa) keresek fülhallgatót, olyat ami kényelmes 1-2 óra után is. Ezt találtam Sony WFXB700B minden okés vele, csak nincs hozzá sem app, sem pedig valami extra pöcök, amivel bele tudnám feszíteni a fülembe, és biztos vagyok benne hogy ez is ki fog esni, mint a jelenlegi Sabbat E12, ebből a jobb oldalit elvesztettem, tök sima aszfalton kiesett a fülemből, és nem sikerült megtaláljam, szóval ezt szeretném elkerülni a következővel.
Nincs sok kitételem, legyen mély hangzás, legalább 6-7 óra üzemidő, illetve valami megoldás arra hogy ne eshessen ki a fülemből, na meg usb c töltés.
Köszi
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz frankdelgado #6823 üzenetére
Ja, konkrétan olcsóbb, mint bárhonnan máshonnan (amazon.de, Ali). A késleltetés, - ahogy az már többször ki lett tárgyalva - sajna tök lutri (nem csak a fülesen múlik).
Esetleg Life P3. Állítólag minimálisan marad el a Liberty Air 2 Pro-tól. Ennyiért mérik odaát a Q30-at is. Szerintem lakáson belül jobb egy fejhallgató... -
frankdelgado
őstag
válasz <Adamsky> #6822 üzenetére
sajnos Hungáriában nem lehet kapni a q30-at.....
Viszont az Anker Soundcore Liberty Air 2 Pro [link] ilyen szolgáltatást kínál. És nem is olyan durva az ára. Kérdéses, hogy android TV-hez csatlakoztatható-e, illetve ez esetben milyen a késés ha pl filmet nézek.
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz frankdelgado #6821 üzenetére
A Life Q30 (nekem ilyen van) és a Q35 (gyk. Q30 + frissített fül- és fejpárna + LDAQ) biztos ilyen. Azt imádom benne, hogy van egy csomó gyári hangzáskép, amikből tudsz custom-öt csinálni, amibe aztán bele tudsz nyúlni. Pl. neked az "acoustic" hangzáskép tetszik, de kicsit sok a magas, akkor betöltöd és a neked tetsző frekin módosítasz. Utána pedig nem csak a telefonon fog úgy szólni, hanem a PC-n is (én ahhoz használom a legtöbbet).
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz frankdelgado #6819 üzenetére
"Létezik ilyen fülhallgató egyébként?"
100 % bizonyossággal nem merem állítani, hogy az Anker / Soundcore fülesei ilyenek, de mivel azon fejhallgatói és a hangszórói melyekhez van app, igen, ezért 99%, hogy a füleseik sem működnek másképp. Ehhez persze egy Anker-es TWS-t birtokló tulaj megerősítése kellene. Sajna a YT "nagy reviewer-ei" ilyen részletekbe sose mennek bele. -
frankdelgado
őstag
válasz <Adamsky> #6813 üzenetére
"EQ, amit szinte mindenki hiányolt. (Nem használom.)" - pedig nem rossz az. Ha már TWS, meg app. akkor én ezt kötelezővé tenném. Persze az egésznek csak abban a formában van szerintem értelme, ha a változtatások a fülesben tárolódnak (és nem csak a szoftver nyúl bele a füles felé irányuló adatfolyamba)"
Üdv!
Létezik ilyen fülhallgató egyébként?
-
RocknRoller
aktív tag
sziasztok
TWS fülest szeretnék venni futáshoz. Eléggé izzadok amikor futok, ezért fontos lenne a IP5 és hogy stabil legyen a fülben. Illetve, hogy mindkét oldalt lehessen telefonálásra használni úgy, hogy egyszerre csak az egyik van kivéve a tokból és van fülbe dugva.
eddig amiket találtam, de mindegyiknél van bibi:
- galaxy buds plus: legjobb választás lene, de IP5 nincs, ezért nem merem megvenni, nehogy később az izzadás miatt baja legyen
- jbl live 300 tws: tudja az IP5-t, de vegyes véleményeket olvasok róla, illetve csak az egyik oldalt (asszem jobb) lehet soloban használni
- sony WFSP800NL - ez kb mindennek megfelelne, de elég bumszli, páran írták, hogy egy idő után kellemetlen a fülnek mérete miatt
- lypertek tevi: ez is jó lenne, IP7, lehet használni akár csak az egyik oldalt telefonáláskor, viszont a kialakítása miatt nem tudom, mennyire lenne kényelmes futáskor fülben, mennyire marad bent.ha esetleg tudtok olyat, ami ezeknél jobb lenne, kérlek segítsetek
ÁjfÓn 13 | "A szép nők vetetik a sört, a csúnya nők pedig itatják a sört" - Al Bundy
-
belashx
senior tag
Igen, elég megvezetős a neve. Kínai logika.
@<Adamsky>
Szeretek veszélyesen élni. Mint írtam, sokkal nagyobb bizodalmam van bennük, mint az ismeretlen gyártókban. Ami biztos, hogy nagyon jó minőségű termékeket gyártanak.
"Látatlanban" amúgy is rizikós az ilyesmi, mert korántsem biztos, hogy én is azt szűröm le, amit a tesztelő.Inkább szó szerint idézem őket.
"we will have EQ in our app as it is shown on the page. The reviewers couldn’t have an opportunity because their testing samples are our early-stage samples. Now that the packaging design is different, the app looks different, and we will implement more and more features into this app so it is a never-ending optimization for Edifier.""Hi-Res need your phone to support LHDC or LDAC. But don’t worry, now we are working on a new firmware to support LDAC and will release it soon. Please stay tuned for our updates."
Persze, be lehet állítani az app-ban, hogy mire mit csináljon. Az 1 érintésre nincs funkció(véletlen érintések miatt), de lehet később beleteszik a hosszú érintést is, mint lehetőséget.
A hivatalos infóban csak a LHDC-t említik, de nyilván megy SBS, AAC is. aptX-ről nem tudok.
Kíváncsian várom, mit nyújt. Féltem a bluetooth-tól, vagyis annak átviteli minőségétől, de a teló USB-C-s, és útban van a madzag. Meglátjuk.
-
BloodV22
csendes tag
Sziasztok!
Maximum 20 ezerért tudnátok ajánlani olyan vezeték nélküli fülhallgatót, amiben van aktív zajszűrő, és jó a hívások hangminősége?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Ernesst #6810 üzenetére
Muszáj, hogy fülhallgató legyen? Fejhallgató szvsz. TV-hez praktikusabb ...
Késleltetés: három változós a sztori. Sok múlik azon, hogy Te mit tartasz zavarónak. Aztán ott van a TV (kérdés mit tud a beépített bt.) és a füles. Hiába jó az egyik, ha gyenge a másik. Ezért is árulnak a gyártók kész szetteket, amiknél az adó és a vevő is "összhangban" van.
Vannak olyan fülesek, amikben van dedikált "game mode" (hogy őszinte legyek, nem tudom, hogy ez pontosan hogyan is működik, de elvileg csökkenti a késleltetést) pl.: link1, link2. Ha mindenáron a TWS vonalon akarsz maradni, akkor talán egy ilyennel lenne érdemes próbálkoznod első körben.#6811 belashx
"Végül megrendeltem." - bátor húzás
" ... még lehetnek változások." - legfőképp így.
"EQ, amit szinte mindenki hiányolt. (Nem használom.)" - pedig nem rossz az. Ha már TWS, meg app. akkor én ezt kötelezővé tenném. Persze az egésznek csak abban a formában van szerintem értelme, ha a változtatások a fülesben tárolódnak (és nem csak a szoftver nyúl bele a füles felé irányuló adatfolyamba).
"... LDAC-ot is tudni fogja."
... akkor mi a pontos spec.? Milyen driver-ek, codec támogatás, vezérlés (átprogramozható-e, mit lehet irányítani, stb.)? -
hard74
senior tag
válasz belashx #6811 üzenetére
Honnan rendelted?
Ipon-on van fekete és fehér is, viszont5a fekete lényegesen olcsóbb, mint a fehér. Vajon miért?LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9+Honor Magic V2
-
belashx
senior tag
válasz belashx #6803 üzenetére
Végül megrendeltem. Majd valamikor augusztusban érkezik.
Azt írták, hogy nem végleges termék ment ki a tesztelőknek, így még lehetnek változások. A program sem végleges, lesz benne pl. EQ, amit szinte mindenki hiányolt. (Nem használom.)
Jó hír továbbá, hogy LDAC-ot is tudni fogja. Hamarosan lesz rá firmware update. Samsungom van, ami nem támogatja az LHDC-t, így ennek kifejezetten örülök.
Mindennel együtt 30e Ft volt.
Már csak meg kell érkeznie."Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
Ernesst
aktív tag
Sziasztok, szeretném a tanácsotokat kérni:
Okos TV-hez szeretnék vezeték nélküli fejhallgatót, vagy fülhallgatót. Emiatt fontos, hogy minimális legyen a késleltetés, de a hatótáv nem kell, hogy túl nagy legyen. Nem kell hifi minőség, de azért elfogadható hang igen, viszont klassz lenne 20 ezer alatt "megúszni". A TV: LG 43UM7100PLB
Ha nem jó topikban kérdezem, kérlek, szóljatok. -
Mr.Wiking
tag
Sony WF-XB700 vélemény?
Megér vajon 25 ezret? -
blueye
veterán
válasz Bazsee71 #6800 üzenetére
SoundPEATS TrueAir2
Scarbir-nak nagyon tetszett.
Tapasztalatom sajnos nincs vele, itt hever az asztalomon de meg ki sem bontottam[ Szerkesztve ]
-
belashx
senior tag
válasz <Adamsky> #6802 üzenetére
Persze, mivel tegnaptól lehet megvenni.
Pár helyen olvastam róla, de valóban nincs túl sok érdemi infó.
A sok basszus zavar, de ilyen nem rémlik más tesztekből. A többi nem igazán érdekel, mert nem használnám sokat. Sőt! Beismerem, nagyrészt kütyüzés az oka. A balanced armatúra keltette fel az érdeklődésem, ill. számomra ez egy megbízható kínai márka, nem tegnap alakultak, jó minőségben gyártanak.
Régebben nagyon ajánlott volt a VSonic GR06-os, így megvettem, de alig használattal is hamar tönkrement - kábel gond mindkét fülesnél. Szóval a ki tudja milyen márkájú (van pár), nagyon jó hangú fülesek hidegen hagynak.
Nagyon olcsót nem akarok venni, mert abból mindig az lesz, hogy nem tetszik, és veszek hasonlót drágábban.
Samsung Buds+ még esélyes, főleg, hogy Samsung a telefonom is.Tegnap jött szembe egy YT csatorna. Felettébb érdekesen tesztelik a hangzást. Hi Listen a csatorna neve.
-
-
belashx
senior tag
Sziasztok!
Valaki nézte már EZT?
Gondolkozom rajta, de a 2 darabos rendelés jobban megérné."Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Peugeot, Citroën topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Assassin's Creed: Origins
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- LG 34UC79G-B Monitor eladó!! 2560x1080 Freesync IPS 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest