-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
Köszönöm a zeneajánlót!
Szeretem a különleges zenei megoldásokat. Egész tűrhető itthon a hifi, majd jobban belemélyedek. A füles nem erre való, legalábbis nem az a szint, de a binaural felvételek ott persze jobban kijönnek. Egyébként is jobban tetszik a hangsugágárzók színpada, mint a füleseké."Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
Janaboy
veterán
A héten volt kis időm és kipróbáltam, amiket írtál.
Most már értem, hogy miért nem hallottam sose azt a nagy katarzist, amikor zenét hallgattam, leginkább azért, mert amiket én hallgatok azokon talán kevésbé ütköznek ki ezek a minőségbeli különbségek.Viszont, az a binaural felvétel (az első link), amit beraktál (bár általában nem hallgatok ilyet), nagyon jó, tényleg annyira kijön a Sennheiseren a térhangzás, mintha a fejem felett klappolnának
A többi zene is amúgy szépen szól, de szintén nem kapott el az a nagy katarzis, amit te említettél. Persze azért itt érdemes hozzátenni, hogy Spotifyról hallgattam és itt már lehet kiütköznének ez a dolgok.
Minden esetre egyszer remélem lesz lehetőségem meghallgatni egy komolyabb szettet, hogy halljam mik az igazán nagy különbségek.
[ Szerkesztve ]
Janaboy
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest