- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Folyami kavics ihlette az ASUS hordozható SSD házát
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
max 10 ezer ft ért szeretnék vásárolni vezeték nélküli fülhallgatót ki melyiket ajánlaná ?
Csak zene hallgatásra lenne.
Köszönöm!
-
tomp
félisten
Hiby WH2 vagy Edifier NeoBuds Pro?
Előbbinél a 2BA kivitelt néztem. Edifiernél DD+BA a felállás.
Ahogy nézem mind2-nél személyre szabható a hangzás amit nem az app tárol hanem maga a füles. -
belashx
senior tag
válasz
krisztianAMG #7397 üzenetére
Ízlések és pofonok, de szerintem tetszeni fog. Elég korrekt cucc.
Nekem sok a mély, de van EQ, - amit meg is jegyez a füles -, azzal be tudtam lőni magamnak. Most már megy az LDAC kodek is."Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
krisztianAMG
senior tag
-
fabri07
aktív tag
válasz
tiszolczi #7377 üzenetére
Szerencsére ma megérkezett, a sors iróniája, hogy akkor vitte a posta a címemre, mikor én a postán voltam megkérdezni, hogy mi újság a csomagommal
A füles nagyon jó, nekem egy tronsmart spunky beat-et váltott, hát a kezelése maga a megváltás, a tronsmart-hoz képest(fantom érintéses volt, meg, ha csak megigazítani akartam a fülest, azt is pause-nak érzékelte.)
Hangja elég tiszta, a középtartomány néha kicsit sok, de összeségében megérte a füles hangzásilag, tesztekben írják kevés kicsit a basszus, de szerintem ez bőven elegendő, még annak is, aki ilyen mélyekkel teli zenéket hallgat.
Designt is telibe találták, szerintem megéri az árát, különösen ha alin megtudja venni az ember 45 euba -
Árpi001
senior tag
válasz
Árpi001 #7353 üzenetére
Sziasztok.
Közben vettem egy másik Xiaomi Mi True-t
Ez nem hibás, normálisan csatlakozik, egy eszközként.
A hangzása biztos nem a legjobb, de nem is rossz!
Nekem megfelel.
Ennyiért meg főleg!
Egy Sony Sony WF-1000XM3 volt nálam pár napig.
Az ennél jobban szólt, (mondjuk 5x ennyibe kerül)de nem szeretem az agyba dugós kialakítást.
Beszélgető partnereim meg vannak elégedve, sőt volt aki dicsérte az előző, időnként sistergő plantronics headsetemhez képest.
Üzemidő elég jó, és gyorsan tölt a doboz, ami praktikusan kicsi.
Azt még nem tapasztaltam ki, hányszor tudja feltölteni a doboz a füleseket.
Summázva eddig elégedett vagyok. Legrosszabb esetben olcsón vettem két darab headsetet,.[ Szerkesztve ]
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
belashx
senior tag
-
Tamás9x
őstag
Elkezdtem komolyabban is használni a Life P3-at munkára, és azt vettem észre, hogy gépre csatlakoztatva eléggé elhanyagolható a hangerő, szerintem az 50%-ot sem haladja meg míg telefonon ordít rendesen. Mindenhol minden a maximumon, van esetleg driver hiba lenne? Vagy telepítenem kellene még valamit?
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
A Huawei Freebuds 4i -nek van a Samsungnál valami vetéjtársa?
Gondolok itt arra, hogy bk egy árban van vele, és tudásban sem marad el?Press "F" to pay respects.
-
vicze
félisten
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Tesóm szeretne venni egy Samsung Galaxy Buds Live fülest. Azt vettük észre, hogy baromi nagy a szórás az árakban, ez mitől van? Értem hogy sufni gsm, meg stb, de hogy 2x annyiért árulja pl egy MM, mint mondjuk egy Skyphone? Mi lehet ennek az oka? Ami még furcsa, hogy a Smartshopnál pl ugyanaz a szín van 32ért és 60ért is.
-
Morris
veterán
No, megérkezett az Earfun Air Pro 2 füleske.
Elsőre nagyon frankó.
A doboz mágneses viszont a fogása annyira nem kellemes. Nagyon könnyen kicsúszik az ember kezéből.
De a belső is mágnesesen szippantja magához a füleseket. De ezeket a feture-öket gondolom máshol is leírják.Hangzás: Nagyon kellemes. Jó a mély, a közép és a magas is. Egyáltalán nem tompa. Élénk hangzásvilág jellemző rá.
Kellően hangos. A maximum hangerőt nehez bírom már. Ez nagyon jó hír, mert a korábbi füleseimnek ez volt a gyenge pontja.
FLAC zenékkel próbáltam ki, hogy mit tud. Van itthon egy alsókategóriás házimozi rendszerem, ahhoz képest meglepően jól szól, de nyilván nem egy liga.Szilikon gumikból 2 garnitúrát adnak mellé. Mindkét garnitúra kis közép és nagy méretből áll. Tehát összesen 6 pár van. Számomra egyik sem megfelelő. Így ráraktam a samsung s10 plus mellé gyárilag adott vezetékes AKG fülesemről a gumikat. Ez úgy so-so jó, de rendeltem most az aliról egy garnitúra 3 lépcsős szilikont is. Kipróbálom azt is.
Az akku jól bírja. Még nem merítettem le teljesen. 90% beszélgetésre használom. Eddig csak egy ember panaszkodott, hogy nehezen hall a mellékzajoktól. Mondjuk elég erős zajforrások vannak körülöttem ha dolgozom. Egyébként ő Redmi note 6 telefont használ, de a korábbi füleseim miatt is köpködött már szóval erős a gyanúm, hogy azzal a telóval van gond. A többi ok.
A zajszűrés nagyon jó.
Az érintőgomb nagyon nem jön be. Ha véletlenül hozzáérek megigazítani telefonálás közben, hogy ki ne essen a fülemből, pillanatok alatt bontja a vonalat. Szóval ez elég gáz. De nézhető pozitív szempontból is, hogy elég érzekeny. -
dzsi23
addikt
Sziasztok! Egyelőre csak ismerkedek a tws fülesekkel, és mivel vezetékest is rég használtam már, talán ezt sem fogom sokszor, így nem szánnék rá nagy összeget. A Honor Choice-ra gondoltam, az megvan szállítással is 10 ezerből. Van esetleg jobb választás ennyiért? Külföld most nem játszik.
-
benyo513
tag
Sziasztok!
Belföldi webáruházakban találkoztatok esetleg az Edifier Neobuds Pro-val? Sajnos csak az NB2 Pro-ra találtam rá -
-
tabletta
tag
válasz
Mr.Mercury #7374 üzenetére
De, itt terem.
Napi szinten használom nagy megelégedéssel. Most, hogy összepárzott az Xperia 5 ii-vel, szerintem ott van a szeren rendesen. Egyikkel sem lehet mellé lőni, döntsön a fej, vagy írás, esetleg az aktuális akció.
-
tiszolczi
csendes tag
válasz
fabri07 #7370 üzenetére
Ennyiből nem látszik, hogy Magyarországon melyik cég szállítja. Ha az előzményekben szerepel a szállító neve, akkor valami központi telefonszámon a csomagszámra hivatkozva érdemes gyorsan érdeklődni. Ha az Ali hivatalos trackingje nem mutatja, akkor valami külső csomagkövető szolgáltatás (17track, parcelsapp, 1track) a csomagszám alapján kidobja a magyarországi szállító cég nevét. A K.u.K. magyar postára szoktak mások is panaszkodni, hogy nem kézbesítik a csomagot, de futár cégre is hallottam már ilyet.
Remélem sikerrel jársz, nekem nagyon bejött ez a típus. Azon kívül persze, hogy nem kell az eladóval baszakodni, küldje újra, adja vissza a lóvét, ésatöbbi. -
belashx
senior tag
válasz
Lazarus911 #7360 üzenetére
Bocs, kicsit off voltam.
Nézz róla teszteket. Itt van egy elég alapos.
Hangminőségben közel van a csúcs Sonyhoz. Már van LDAC támogatása is, ill korábban írtam róla pár sort."Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
BennyRay
tag
válasz
Mr.Mercury #7368 üzenetére
Azóta sem találkoztam senkivel, aki mindkettőt hallotta volna. (YT videókról, tesztekről szvsz eldönthetetlen, hogy melyik a reklám.)
Én a Sennheisert választottam (hitéleti alapon
) Élvezetes hallgatni, elfogadhatóan tisztán szól, viszont nincs túl nagy tartalék a hangerőben, kb 65-75%-on hallgatom és nem túl hangosan (vagy süketülök
), tehát üvöltetni nem jó. Zajszűrése teszi a dolgát, Nagykörúton sétálva sem kell felhangosítani.
-
Mr.Mercury
aktív tag
Köszi!
Elmentem a Youtube oldalsó videóajánlói alapján még pár Sony vs. Sennheiser tesztre, aminek az lett a vége, hogy kb. 50-50%-ban hol az egyiket tartják jobbnak összességében, hol a másikat, úgyhogy nehéz ügy lesz ez. Lehet nagy levegővel megvesszük az egyiket, aztán lesz, ami lesz...
Mercury
-
hcs57
addikt
válasz
Mr.Mercury #7364 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
válasz
krisztianAMG #7365 üzenetére
Én csak akkor vennék kínai márkát itthoni képviselet nélkül, ha nagyon muszáj és nincs pénzed "komolyabb" márkákra, vagy ha többet is veszel csak úgy hobbiból. Ha tönkremegy a Lypertek (nem beszélve egyéb kínai márkákról), akkor sokba kerülhet neked a szervizeltetés, mert vissza kell küldened Kínába, és hosszú ideig nem lesz nálad. Egy Samsung, Huawei, Jabra meg jó eséllyel pár nap alatt megvan javítva vagy cserélve, és szintén jó eséllyel, nem kerül neked extra költségbe. A szoftver support is teljesen más az ilyen márkáknál. Még az ismert Lyperteknél sem számíthatsz 1-2 szoftverfrissítésnél többre, a korábban felsoroltaknál meg havonta, vagy akár havonta többször is jön frissítés, nem ritkán újabb feature-ökkel. És még ott van a sokkal jobb mobil app is ezeknél.
Amiket tudok ajánlani a fentiek miatt a már felsorolt Samsung, Huawei, Jabra, meg Apple és talán Xiaomi. Biztos tudnak mások is hozzátenni ehhez a listához valamennyit, melyek hivatalos viszonteladón keresztül vásárolhatóak (és így szervizeltethetőek) itthon.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
krisztianAMG
senior tag
Koszi, megnezem.
Tegnap utazas kozben meg elolvastam par tesztet. A Lypertek Z3-rol nagyon jo velemennyel van szinte mindenki. Igazabol a Z7 is szoba johetne, de arrol mar nincsenek annyira jo velemnnyel a tesztelok az arahoz kepest.
Nem akarok feleslegesen high-end iranyba menni, de ha megeri a felarat, akkor 200 euroig ki tudom tolni a keretet. Szoval ha az ar/ertek arany megmarad, a kenyelmem meger annyi felarat.
-
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
A Sennheiser Momentum TWS 2 és a Sony WF-1000XM4 közül melyiket ajánlanátok inkább? Ezt a kettő opciót kaptam valakitől, akinek nyílt ajándékként kéne megvennem (vagyis többen dobnánk össze az árát) valamelyiket, de nem tudom melyikkel járna jobban. Sajnos egyéb termék nem jöhet szóba, ehhez a kettőhöz "ragaszkodna", így ennek tudatában szeretnék segítséget kérni.
Mercury
-
válasz
krisztianAMG #7356 üzenetére
Jabra Elite 3? 80 euró, nagyon jó a supportja (az első évben legalább havonta jönnek a szoftverfrissítések), jó az appja, és lévén Jabra, a mikrofonja is biztos, hogy jó. Itthon 30 ezer Forintért lehet kapni, regisztrálás után kapsz még +1 év garanciát (összesen 2 év).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
petymeg
addikt
Üdv!
Kipurcant a Galaxy Buds-om, valószínüleg tönkrement a jobb oldali fülesben az akku. Javítani nem akarja/tudja se a márkaszervíz se független szervíz.
Egész jó áron kapható Panasonic RZ-S500W. Milyen a hangminősége mondjuk a Buds-hoz képest?Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
tomp
félisten
Végre megjött a telefonra az LHDC kodek így a OnePlus Buds Pro végre azzal megy.
Nos egy teljesen más fülest kaptam!
Dinamikusabb és tisztább hang! Tömörítési gyengeség sincs. Ami érdekes, hogy LHDC-n jobb a füles akksi ideje.
Már csak jobb fül illeszték kellene mert a gyári nem zár olyan jól így hiába megy a zajcsökkentés ha túl sok zaj megy be. Próbáltam a T400 és TWS Comply-t de mivel a vetőcső formája ovális így nem mennek rá... -
belashx
senior tag
válasz
Lazarus911 #7354 üzenetére
Nekem bevált az Edifier Neobufs Pro.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Kezdi megadni magát akksi fronton az SM E10BT fülesem. Tudnátok ajánlani valamit helyette, ami hangzásban hasonló? Hasonló kialakítású jól jönne, nekem nagyon kényelmes így hordani.
Árban nem vagyok képben legyen max 30e, ezt pár éve 15körűl csíptem meg.Köszi dm
-
krisztianAMG
senior tag
100 euro korul van jobb valasztas a Lypertek Tevi-nel?
Atlagos elvarasok: az egysegnyi penzert elerheto legjobb hangminoseg, hasznalhato mikrofon, kenyelem + AptX. -
Fall-N
veterán
válasz
Lazarus911 #7354 üzenetére
Samsung Budsok, Jabra Elite 3, 75T/85T, Edifier X3/X5, Soundcore fülesek, Huawei/Honor fülesek (ezekről is vannak tesztek, akár itt is). Av-online.hu honlapon is vannak tesztek (JBL is).
-
Árpi001
senior tag
válasz
stickrs #7352 üzenetére
Köszi.
Én meg ezt találtam az egyik értékelésben az árukeresőn:
Hátrányok
Többen is írták, hogy az fülhallgató párosításánál csak az egyik oldali szinkronizál a telefonnal. Ilyenkor a telefont újra kell indítani, újra párosítani és működik mindkét fülhallgató.De érdekes hogy ez előfordulhat.
Nem is fontos ha meg lehet oldani, inkább a futásközben zene megállítás ami idegesítő, és necces.A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
stickrs
senior tag
válasz
Árpi001 #7351 üzenetére
Hello, én erről egy videóban azt láttam, hogy az egyikre csatlakozik, és ha nem csatlakozik a másik, akkor resetelni kell azt amelyik nem csatlakozik, visszatenni a tokba, és amikor kiveszed akkor összekapcsolódik a kettő. Én ilyen basic 2-t vettem munkára, és ennél is írták, hogy előfordulhat ilyen.
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
Árpi001
senior tag
Sziasztok.
Valaki használ ilyet ?
Pénteken vettem,de vissza is vittem mert nem csatlakozott egyezerre mind két füles, a telefon totál külön kezelte őket,
és futás közben gyakran meg is állította a zene ,videó lejátszást indokolatlanul.
Az MM eladója ,ahol vettem sem tudta sikeresen párosítani mind két fülest.
De igazából eléggé dicsérik az árukeresőn, ezért lehet hogy én fogtam ki egy selejtesebbet.A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
andrisms
aktív tag
válasz
andrisms #7290 üzenetére
Huawei Freebuds Pro:
Kicsivel több tapasztalat gyűltPro:.
-ANC szerintem elég jó
-kellemes megjelenés, jó építési minőség
-kompaktnak mondható tok
-QI töltés
-szerintem jó hangzás, de biztosan van jobb
-gyors kapcsolódás
-árban egész jó
-telefonálásra is jól használható, még hangosabb helyeken is
-simogatós hangerőállítás király, max hülyén néz ki hogy vakarod a füled :)Kontra:
-az érintgetős számléptetés finoman szólva is megszokást igényel. Mostanra jutottam oda, hogy 10-ből 9-szer sikerül is.De nagyjából ennyit tudok jelenleg felhozni hatranyként.
Tesztekkel ellentétben nekem kényelmesen kijön a tokból, sok helyen azt hozták még fel hátránynak.
Mostanra elég kellemes ára lett. -
Fall-N
veterán
válasz
Lazarus911 #7348 üzenetére
Szerintem feledhető. Általában átlagos hangminőségű fülesek túltolt basszussal. Tesztek vannak a neten, keress az adott modellre. De az biztos, hogy az adott pénzért csak jobb ajánlatok vannak. Olvass vissza a topikba.
[ Szerkesztve ]
-
Lazarus911
aktív tag
válasz
Lazarus911 #7325 üzenetére
üdv!
Senkinek nincs tapasztalata JBL fülesekkel kapcsolatban?
-
válasz
Janaboy #7346 üzenetére
Nem így kellene működnie. Én pl semmi különbséget nem hallottam a zenében (a környezeti zajok tompultak csak), viszont nem olcsó fülesekkel próbáltam. Jabra Elite 75t és Samsung Buds Pro volt, vagyis a 200 euró környéki kategóriában.
[ Szerkesztve ]
-
Igen, csak sajnos a 75/85t-nél a legjobb codec az AAC, vagyis nincs aptX. Ezért várom már a Jabra Elite 7-et is, az várhatóan ismeri majd az aptX-et, és akkor valszeg lecserélem a Samsung Buds Pro-mat arra. Utóbbi nagyon jó füles, csak elrontja az érintőgomb, ami iszonyat kényelmetlen (meg az ANC sem az igazi).
-
Fall-N
veterán
válasz
Cranberries #7334 üzenetére
Napi 3-4 óra zenehallgatás vagy stream mellett kábé 5-6 naponta töltöm a tokot. Lemeríteni a fülest magát még nem sikerült egyhuzamban használva.
-
válasz
Attila2011 #7340 üzenetére
Ebben az ársávban csak elvétve találni elfogadható zajszűrésű fülest. A Soundcore Life P3-at ajánlanám ha az fontos, mert annak jó a hangminősége is, de azt nem láttam itthoni boltban. Ez ugye egy kínai márka, az ilyeneknek általában nem jó a supportja.
-
válasz
Attila2011 #7338 üzenetére
80 euróért ajánlom a Jabra Elite 3-at. Most jelent meg, 2 év garancia van rá (regisztrálás után), ingyen szállítják EU-n belülről, tud aptX-et is. A régebbi, és jóval drágább Jabrákhoz képest kb annyival rosszabb, hogy nem tud aktív zajszűrést. és nincs multipont (csak 1 eszközhöz tud egyszerre csatlakozni).
Mod: itthon is meg lehet venni 30 ezerért, és így is tudod regisztrálni a 2 évre.
[ Szerkesztve ]
-
Attila2011
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon nem értek a témához, de 18 éves srác ajándékba ilyen vezeték nélküli fülhallgatót szeretne. A keret 30k körül lenne, milyet tudtok ajánlani? Mivel a napokban rendelném, akár valami akciós BB is játszik, ha van éppen. Úgy tudom, hogy telefonnal használná, főleg zenére.
Köszi előre is!
-
tomp
félisten
Jól értem, hogy a HiBy WH2 DualBA kivitelnél a crossover segítségével egyénre lehet szabni a hangzást ha esetleg a gyári állapot nem tetszene?
Ha igen akkor mi az értelme a sima driver modellnek? -
Sziasztok!
Jelenleg egy Beats Flex-et használok, gondolkodok a váltáson. Szerintetek érdemes lecserélni egy Galaxy Buds 2-re?
Előre is köszönöm!
-
Janaboy
veterán
válasz
Cranberries #7334 üzenetére
Érdemes atolvasni.
Scarbir.comPersze ez is szubjektív, de talán segít.
Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz
Cranberries #7331 üzenetére
Scarbir teszteket olvastad? Az segíthet talán..
Én a Haylou Gt6al elégedett vagyok, főleg az árát tekintve.
Edifier tws200at váltott.Janaboy
-
Fall-N
veterán
válasz
Cranberries #7331 üzenetére
Nekem Honor Choice van és meg vagyok elégedve vele. A Haylout nem ismerem, így arról nem tudok nyilatkozni.
-
Cranberries
aktív tag
Még mindig keresem a leendő TWS fülhallgatómat. A múltkor ajánlott Edifier mellé most bejött a képbe a Honor Choice és a Hajlou W1. Tudnátok pro/kontra véleményekkel segíteni a döntésemet? A Honor 7e Ft lenne a Haylou 10e Ft.
Előre is köszönöm! -
Bass
addikt
Sziasztok
Van egy edifier x3-as fülesem és az a gondom (az egyetlen) hogy többször kiesik a fülemből. A fülem lehet "gagyi"😁 vagy a gumik vackok? Van rá orvosság? Köszönöm"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Ramoskaa
senior tag
Haylou vagy Edifier inkább? "agybadugós" kilőve
Edzéshez használnám. Telefonálni nem.[ Szerkesztve ]
Éves Alza+ 20% kedvezményhez kód : JLHbmJQjz2mL
-
Ernesst
aktív tag
válasz
schulc99 #7326 üzenetére
Egy hete vettem meg első TWS fülesemet, végül Haylou Moripods lett a választás.
Én a GT6 és Moripods között dilemmáztam, "agybadugós" in-ear füleseket nem is néztem, azokat nem szeretem.
Itt volt erről szó, illetve Scarbir oldalán is van összehasonlító teszt róluk, elvileg a GT6 hangja melegebb, több basszussal (nem volt alkalmam mindkettőt kipróbálni, nem tudok nyilatkozni emiatt).
Viszont a Moripods a tesztje alapján híváshoz jobb minőséget biztosít. Emellett AAC mellett Aptx-et is támogat, amit kezel a mobilom, így végül erre esett a választásom.
Nem vagyok komoly audiofil, de zenét nagyon szeretek hallgatni, sokat is telefonálok, eddig teljesen elégedett vagyok. A hangja szép, kiegyensúlyozott, és a telefonpartnerek sem bántanak a mikrofon minősége miatt.[ Szerkesztve ]
-
schulc99
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni az alábbi fülesekkel kapcsolatban, hogy melyiket lenne érdemes megvenni?
Szinte semmi különbséget nem látok a Haylou füleseket illetően.
Vegyes használatra lenne.
Útközben zene , de ha van hívás akkor az is legyen már érthető mind a két fél részéről.Haylou Moripods
Haylou GT6
Haylou W1
BlitzWolf AirAux AA-UM7Előre is köszi a segítséget.
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
Lazarus911
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Vezeték nélküli fülhallgatot keresek.
Feleségemnek most vettünk egy JBL Tune 215TWS - fülest. Meglepően jól szól.. Erős basszus, telt hang. Szerintem tökjó!
Ezért most én is szeretnék maganak az edzéshez (konditerem). Nézegettem, hogy a jbl-nek van az underarmour szériája, de a vélemények szerint a basszusa nem jó.
Mit ajánlotok, ami jobb mint a 215, és izzadást is bírja? Egyébként gitárzenéket hallgatok, de szerintem ez mind1. -
Csapi007
veterán
Nem feltétlenül.
Arra, hogy pl gesztussal lehessen a csatlakoztatott eszközök közt váltani, ne kelljen a telefon/gép menüjében turkálni.
Arra nincs konkrétan szükségesem, hogy többhöz _egyszerre_ csatlakozzon.
De ilyet is csak a nagy nevek, flgaship-jeinél láttam, amit te is említettél."Csak úgy mondom"
-
válasz
Csapi007 #7316 üzenetére
Multipontként azt érted, hogy egyszerre csatlakozzon több eszközhöz? Mert ezt jelenleg csak a Jabra TWS-ek tudják (Jabra 65t, 75t, 85t), és a Samsung Budsok, de utóbbiak csak Samsung eszközökkel.
-
Csapi007
veterán
Sziasztok,
BT fülhallgató után kutatok, de nem nagyon találom az igazit.
Qi töltés és "Earpods" féle (hosszúkás) design kötelező, ANC nem feltétlenül.
A legfontosabb hogy legyen benne valamiféle multipont támogatás, ez a feature nagyon kevés termékben van meg, nem értem miért.
Tudtok valamit ajánlani?"Csak úgy mondom"
-
stickrs
senior tag
Hello, vettem 1 galaxy buds+-t, de eddig nagy csalódás.. nálatok is ilyen "vérszegény"? Mélyet nagyítóval kell keresni, hangerö is siralmas...vagy csak én fogtam ki selejtet és mehet is vissza rögtön? Jabra elite 65t fényévekkel jobban szólt, a Btr5 + Urbanfun YBF-ISS014 párosrol meg ne is beszéljünk, más dimenzio.
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
Nem inkább az akksi halt meg benne? Nekem inkább úgy tűnik
:)
-
afi0903
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Tronsmart Spunky Beat-em. Az a problémám vele, hogy a töltő "dobozában" lemerül a bal füles. Ha kiveszem belőle, akkor mindig mondja (már, ha bekapcsol), hogy battery low. Szerintem feltöltés után bekapcsol. Mit lehetne vele csinálni? -
-
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! sajnos megadta magát az Edifier tws200-am, nem hajlandó mutatni Bluetooth jelet. Néztem most belőle Plust ali-n. Ez Milyen? jobb? köszi
Éves Alza+ 20% kedvezményhez kód : JLHbmJQjz2mL
-
fabri07
aktív tag
Sziasztok, szerintetek az edifier tws 1 felér hangzásba egy ilyennel?
Közel azonos árba betudnám szerezni. -
Borzika
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani vezeték nélküli fülhallgatót, amin a hangszeres zene is élvezhető?
Hallgatok dance, house, rock zenét, de nagyon szeretem a Two step from hellt és az ehhez
hasonló zenéket.
A keret 20000 lenne, nagyon max 30000.
Létezik ebben az ársávban ilyesmi? Vagy egyáltalán olyan vezeték nélküli, ami ebben a
műfajban is megállja a helyét?
Korábban vettem egy Blitzwolfot, de az max podcastot hallgatni való, zenére élvezhetetlen.
Segítségeteket előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Eversmann
aktív tag
válasz
andrisms #7303 üzenetére
Igen, éppen ezt akartam mondani, összehasonlítás
Hangzásban talán egy árnyalatnyival jobb, testesebbnek tűnik a hangja. De viszont, ha ár/érték-et nézzük, feléből kijön az ember.Life is better with a Titan
-
-
RedCactus
senior tag
válasz
Eversmann #7301 üzenetére
A hangminőség mindig szubjektív. Tényleg ki kell próbálni, hogy legyen saját véleménye az embernek. Szerintem ezen az áron már inkább csak az érzelmek döntenek. Látom te is már eldöntötted, hogy Airpods a te fülhallgatód.
Bármit veszel helyette, a kisördög nem hagy majd békén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elon Musk nem kér a TikTokból
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PR-Telecom
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Folyami kavics ihlette az ASUS hordozható SSD házát
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Rog Gamer Laptop Ryzen 7 3050TI 16gm ram
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest