- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gigaherz
tag
Tervezek fejhallgatót vásárolni, és jó volna egy normálisabb minőségű fejhallgatóhoz hozzájutni.
Mindennapos használatra: legfőképpen munka és utazás közben használnám, néhanapján otthon is. Fontos, hogy minél kisebb és letisztultabb legyen. Szeretném használni akkor is, ha le van merülve, így jack kábellel is használható legyen.
Nem elsődleges szempont, de telefonáláshoz is használnám, így egy jobb mikrofon nem hátrány.
Bose Soundlink 2-ről mi a vélemény? Most egész jó árban kapható, nagyjából 60k lenne a keret. (Amerikában vagyok jelenleg) Nekem nagyon tetszik, de csak a QC 25-35-ről találtam véleményeket, de az azért egy fokkal drágább.
-
rizso
addikt
A pkaresz által ajánlott sony nem rossz, viszonylag kellemes karaktere volt egy gyors hallgatózás során, nem az olcsó brummogó sonys stílust követi - nem is az XB családba tartozik. Viszont nagyon sok zajt beengedett, és az aktív zajszűrés bekapcsolása kb semmit nem ért.
Én végül egy Sennheiser HD 4.50 BTNC-t vettem, ami bár kicsit méretesebb utcai fejhallgató, de lassan 2 hét használat után is azt mondom, hogy megérte
Pár hozzászólással korábban írtam róla néhány gondolatot. Illetve ha nem is a 4.50-et veszed, mert nincs szükséged aktív zajszűrésre, akkor ott a 4.40 kb 40000Ft környékén, ami állítólag lényegében egy 4.50 aktív zajszűrés nélkül. Egyébként passzívan is nagyon jól szűri a zajokat, akár egész nap lehet hordani, nagyon kellemes a hangja, és közel 25 órát megy akksiról.
Korábban a Samsung Level On Wireless PRO-t is kipróbáltam, az is elég kellemes meglepetés volt.
-
-Ben-
veterán
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani jó minőségű (jó hangú) vezeték nélküli fejest?
- Telefonon tárolt zenéket, videókat hallgatnék
- Kínai márkák nem érdekelnek
- Előny, ha kisebb méretű, kompakt cuccról van szó
- 50.000 Ft -ig rendben van
Köszi!
-
Cowin E7 Lightning DEAL! You Save: EUR 15.00 (19%)
#1 Best Seller in Handheld Wireless Microphones & Systems (amazon.com)
-
Megrendeltem az iDeausa V200-at -15 euro kedvezménnyel, kíváncsian várom!
-
persil
nagyúr
válasz
Ochocinco46 #819 üzenetére
En egy ~9 ezer forintos rapooh3050) radios fejhallgatoval jatszok, a gepbe a vevoje van csak bedugva, az kb 1 centis. Valami fillerekert vettem akcioban, szoval ugy voltam vele, hogy ha szar lesz sem nagy veszteseg. Soha, semmilyen csuszast, kesest nem tapasztaltam vele es arahoz kepest jol szol. Az a fura, hogy a telohoz hasznalt bt fejhallgatom sokkal gyengebb(nek tunik) a gepen jatekhoz es neha kesik is, pedig zenehallgatasban ossze sem lehet hasonlitani oket. Mondjuk arban sem...
Tv-hez nem tudok hozzaszolni, keszuleket is csak boltban lattam utoljara
-
rizso
addikt
Megjött a Sennheiser HD 4.50 BTNC, pár napja már nyúzom
Ami tetszik:
- viszonylag könnyű, a fülpárnái nagyon finom puhák, szinte alig érzem, hogy a fejemen van, hosszabb távon sem fárasztó hordani, még szemüvegben sem
- a hangja nagyon bejön, órákon át tudom hallgatni, nem fáraszt, nem fáj tőle a fejem, a mélyek szép teltek, nem puffogó "műmélyek", de mégsem nyomja el a közép és magas tartományt, utcai zárt fejhallgatóhoz képest a tere is jó. Itthon egy Superlux 681 EVO van szolgálatban, ami sokak szerint elég V-s karakterű (mondjuk nekem pont tetszik a magas és mély színezése). A Sennheiser hozzá képest kevésbé színez, inkább mondanám egy kellemes meleg hangképnek, mint V vagy esetleg mélykiemeléses karakternek - párom szerint nagyon csilingel, de ő nagyon hozzászokott a CX400-hoz, ami meg eléggé mélykiemeléses füles, tehát az ő szavára nem adunkA tere kisebb, mint az EVO-é, de ez nem is kérdés, az egy nagyobb nyitott fejhallgató, és mint ahogy írtam, utcai zárt fejhallgatóhoz képest még így is elég "tágas".
- a kezelőszerveket könnyű megszokni
- a zajszűrő ha nem is olyan hatékony, mint pl. BOSE QC35 vagy Sony MDR-1000x-nél (mondjuk ezek bő 2x ennyibe kerülnek), de egész jól teszi a dolgát, tényleg szűri a zajokat (nem úgy, mint a Sony mdr-zx770bn)
- akksiidő elvileg nagyon jó, bár még nem sikerült tesztelni
- passzívan is elég jól izolál, kevés zaj jut be, a külvilág felé pedig a zene nem jut ki
- lemerült akksi mellett sem kell lemondani a zenehallgatásról, ugyanis kábellel is lehet használniAmi nem tetszik, lehetne jobb:
- aktív zajszűrés mellett érezhető a zene minőségén gyengülés
- nem jöttem rá hogyan lehet kideríteni a hátralévő akkuidőt, pedig egy hordozható BT fejhallgatónál ez elég fontos lenne, nem mindegy, hogy 2 vagy 22 órás akkuval indulok el - Sony SBH50 a kijelzőjén jelzi az akkut, Harman Go+Play mini tetején van 5 led, Creative Airwave HD gombnyomásra bemondja az aktuális százalékot, de ez a 4.50 egyiket sem csinálja, vagy csak én nem jöttem rá a titkára
- ha nagyon meleg van, könnyen beizzad a fül a kényelmes nagy párnákbaEgyelőre abszolút elégedett vagyok vele, ha időközben az akkuidő visszajelzésre is rájövök, az már csak hab a tortán. A hangja nagyon kellemes, kényelmes hordani is (bár utcán az agybadugós fülesek után kicsit még furcsa), reményeim szerint tölteni is ritkán fogom, megérte az érte kiadott kisebb vagyont
-
ko1122
tag
válasz
Archttila #840 üzenetére
Èn lassan 2 ève nyúzom napi rendszeressèggel. Nálam semmi törès vagy repedès jele sincs. Bár vigyázok is rá, de a használat miatt semmi elhasználódás jelèt nem látom rajt, nem is recseg. Nekem nagyon bejött ès szerintem megèrte az árát. Nem tapasztalom azokat a hibákat, amit negatívumkènt jelölnek rá. 25rt újonnan jó vètel, volt règebben 45 is az ára.
-
modflow
veterán
Sziasztok!
Filmnézéshez szeretnék venni egy fejhallgatót, amiatt is néztem vezeték nélkülit.
Szerintetek melyik lenne a legjobb választás olyan max. 30k-s áron?
-
Többen írják, hogy reped törik, de azért köszi a segítséget!
-
beci
őstag
Sziasztok.
Lenne egy kis problémám,amire megoldást keresek.
Adott egy Sony RF811RK wireless füles,amit tv nézéshez vettem.
UPC beltéri egységet használok,ami hdmi kábellel van összekötve a tv-vel.
Namármost,ha bedugom a fülest a tv füles csatlakozójába,csak akkor van hang,ha mondjuk külső vinyóról nézek filmet. Sima tv adásnál nincs. A beltérin nincs füles csatlakozó.
Hogy tudnám megoldani,hogy mindkettőnél tudjam használni a fülest?
Valamint arra van megoldás,hogy ne kelljen be-ki dugiszálni a csatlakozóból a fülest,hanem ha mondjuk kikapcsolom,akkor autómatikusan vissza váltson tv hangszóróra? -
Sziasztok!
Főként esti film/sorozat nézéshez szeretnék egy BT fejest, és így első körben ki is szemeltem 3 delikvenst:
iDeaUSA V200
Yani által is ajánlott darabez egy Amazon #1 Best Seller fejes ami persze önmagában nem jelent semmit, viszont elgondolkodtató főleg ha figyelembe vesszük az árát...
-
gabor.papp
csendes tag
Sziasztok! Vettem szüleimnek egy Sony vezetéknélküli fejhallgatót. A probléma az, hogy folyamatosan másik csatornára áll rá, szóval a valamelyik szomszéd tévéjét hallják. Kérdésem az lenne, hogy ha digitális a jeltovábbitású fülesre cseréljük az megoldaná a problémát? Vagy a kettőnek semmi köze egymáshoz?
Köszi a választ,
Üdv
Gábor -
rizso
addikt
E50BT-t nem ismerem. E55 nekem annyira nem jott be, raadasul nem is illeszkedett olyan jol a fulemre - bar ez lehet a kiallitasi darab hibaja volt. Sony ZN770BN-t is neztem, kenyelmes volt, meg a hangja sem volt rossz, de a zajszigetelese szinten nem volt annyira jo, amin igazabol a bekapcsolt zajszures sem segitett.
Es ha mar zajszures, HD 4.40 helyett vegul 4.50 lett, nincs netto 10000Ft kulonbseg sem a ketto kozott. Ha nem is mindig, de neha jol jonne az aktiv zajszures, meg ha nem is annyira profi, mint a BOSE komolyabb megoldasai.
-
k2laci
tag
válasz
herdsman12 #832 üzenetére
Sima wifi fejhallgatónk van, csak olyat szeretnénk aminél egy adóhoz dupla fejhallgató tartozik.
Ez jó megoldás lenne, csak már nem kapható : [link]Fura, hogy nincs igény ilyesmire, gondolom azért nincs a piacon egyféle sem.
-
herdsman12
őstag
Többféle megoldás lehet.
Van WiFi vagy Bluetooth (Bt-s használható telefonhoz, tablethez, stb is).
LG TV-k Bt-n mennek saját, vagy hamisított fej/fülhallgatóval, a többit nem ismerem.
WiFi-s tipushoz van adó rész is, Bt-hez általában külön kell venni.
Az adót leginkább a fejhallgató kimenetre kell csatlakoztatni, amiből egy van. Biztos létezik valami elosztós megoldás, aztán, hogy ezek, hogy mennek egymás közelében...
De az ilyen fejhallgatók vezetékesként is működnek, és egy vezeték nélkülire csatlakoztathatsz egy vezetékest, ha a távolság nem akadály.
Itt az én történetem.
Itt meg sg22 ft ajánlata. -
rizso
addikt
Megrendeltem a Sennheiser HD 4.40 BT-t, kivancsi vagyok milyen lesz
Ha megjon beszamolok rola, hogy milyen
-
k2laci
tag
Sziasztok !
Leírom a problémám hátha itt valaki tud rá megoldást :
Párommal együtt szeretnénk TV-zni miközben a babánk alszik így jó lenne olyan 2 db vezeték-nélküli fejhallgató aminek a másik végét a TV-hez lehet kötni. Van erre valami megoldás ?
-
Simonarancs
csendes tag
A 808-as kommentemben mindent leírtam, de pontosabban ez egy Skullcandy Grind fejes, semmi spec. nincs róla (hudejó). Találtam ehez "Driver"-t ami had ne mondjak rá semmit
Ahogy olvasgattam, az a baj, hogy a Bluetooth USB-mnek nincs drivere és amiatt nem megy, DE! ha nem a "Fejbeszélő"-t állítom be a Windows-ban hanem a "Fejhalgató"-t mint alapértelmezett eszköz úgy 10/10-es a hang amit lejátszik, de a miki ugyanúgy sz@r
Konkrétan nem értem miért ne lehetne állítani a frekvenciát
Edit.: csatoltam egy kis anyagot emellé
-
.Unforgiven.
csendes újonc
Sziasztok!
Volt egy JBL reflect BT sport fülesen és pont a gari vége előtt egy hónappal bedöglött..... nem tudták javítani és visszaadták a 25ezret.
A hangjával meg voltam elégedve de az üzemideje latasztrófa volt. Volt hogy full töltéssel ment 2 órát máskor 3-at. Nem volt stabil.
Legyetek kedvesek ajánljatok 20-25 ezer körül bluetoot fülbedugós fülest. A lényeg a bass jó legyen. A JBL-be is azt szetettem hogy mindig jó vokt a mély hangzása.
-
Yany
addikt
válasz
Simonarancs #825 üzenetére
Nem hiszem, hogy bele tudsz nyúlni, bár kicsit pongyola is vagy, mert semmi specit nem adtál. Ha jó minőséget akarsz, akkor az általam már sokszor emlegetett aptX kulcsszóra gyúrj.
-
Simonarancs
csendes tag
Újra felteszem a kérdésem: a vezeték nélküli fejeseknek a mintavételezési frekvenciáját lehet valahogy állítani? Jelenleg 8kHz-en van a felvételi és a lejátszási is és borzalmas a hangja, de vezetékkel rendesen megy és vezeték nélkül a telefonommal megy :T
-
king3000
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy (szerintem) érdekes kérdésem: Valahogy megoldható-e, hogy egy NFC-s Bluetooth-os fülest egy odaérintéssel csatlakoztathassam a számítógéphez? Egyszerűen nem találok olyan receivert, ami aptx bluetooth technológiával működne
.
-
rizso
addikt
Sziasztok!
-
Ochocinco46
aktív tag
Rendeltem egy hete ilyet, de gondolom még pár hét mire megjön és már nagyon unok kábellel játszani a bt fülesemmel
Mindenki aki bt fülessel játszik!
Milyen eszközt érdemes venni, amivel nem csúszik a hang játékban sem, illetve itthon is kapható az esetleges 14 napos elállás miatt? Egy JBL Everest 700-am van, de a hozzá rendelt usb-s bluetooth stick-el a filmeknél és böngészőben nem, de minden játékban csúszik a hang.
Akár drágább (6-8(10)k-s) megoldás is érdekel, legyen az jack dugós transmitter vagy bármi, amivel működik.+1 kérdés: A fejhallgatóban van beépített mikrofon. Azt valahogy működésre lehet bírni a pc-vel, hogy ne kelljen egy plusz mikrofont használnom?
Köszönöm
-
Yany
addikt
Én ezt a TaoTronics-ot néztem ki. Mindenféle csati van rajta, alig van latency-je (aptx LL) és ezzel az egyik legelégedettebbek a userek.
-
zazenke
őstag
[link]így van teli van vele az ebay aminek van optikai és analóg bemenete is és bluetooth transmitterként műáködik. ezt megveszed és veszel hozzá egy bluetooth fejhallgatót. 1500 ft től felfele a csillagos égig. és ki lehet fogni a 20 ezer ft os modellek közül is rosszat . így jártam én is most van folyamatban egy oplcsóbb modell rendelése
(nem az amit linkeltem) . nekem az anatree oasis volt az első és drága márkás kísérletem hát ez nem jött be mert időnként beszaggat és laggol
-
bmakszim
senior tag
válasz
Simonarancs #814 üzenetére
Hogy ne akadna?! TV-n gondolom van analóg hang kimenet. Arra rácsatlakoztatja egy rádiós fejes adóját és kész is. Faterom 20 éve így oldja meg az éjszakai TV nézést egy "1000" éves AKG-val.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Esti filmnézéshez keresnék vezeték nélküli fejhallgatót.Egy LG led tv-hez kellene.
Olyan,ahol az adó egységet bedugom a tv-be.
Árban,nos nem baj ha olcsó.Nem napi használatra,csak havi 7-8 alkalommal.
Beszerzés bárhonnan,akár kínai oldalakról is. -
Simonarancs
csendes tag
válasz
Simonarancs #808 üzenetére
Gondolom ILYEN baja sincs sok embernek, hogy nem találok sehol választ
-
Miatosz
újonc
Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot és két fejhallgató közt vacillálok.Ár-érték arányban a JBL e50 vagy a Sony MDR ZX770 lehet a befutó? előbbi 29k utóbbi 37k HUF-ért.
Köszi a tippeket előre is.
-
Simonarancs
csendes tag
Sziasztok!
Kb 1 hete az Angliai utazásomon vettem egy Skullcandy Grind fejhalgatót. Zene halgatáshoz és játékhoz vettem, mert nagyon telt hangja van és az EQ-ban se kell sokat bajlódnom, hogy tökéletes legyen a hang
Egy problémám azért adódott, a mikrofon... Windows 10-et használok, egy kis BT USb van a gépemben amit egyből felismer a rendszer, ezzel baj nincsen, de a mikrofon valami silány vacaknak hallatszódik. Telefonban viszont tökéletes! Semmi baj nincs, tiszta a hang, panasz nincs! Megnéztem a mikrofon minta vételezési frekvenciáját ami csak 8kHz!!! Ez édes kevés nekem! A Win meg nem engedi állítani nekem
Legalább CD minőséget szeretnék, az lenne a leg ideálisabb
Van valakinek valami tippje, hogy mi okozhatja ezt? Vagy telefonnal kellene használnom mindig, hogy legyen normális mikrofonom? Ismétlem, a fejes kíválló, teljesen meg vagyok elégedve, de ez a Win-es cucc bosszant
-
king3000
csendes tag
Sziasztok!
1. A régi, Medion LIFE P69123-es rádiós fejhallgatómat szeretném lecserélni egy hasonlóan jó ár-érték arányú vezeték nélkülire. Az elmúlt 3-4 évben teljesen meg voltam vele elégedve, de mostanra már eléggé le van amortizálódva. Gondoltam, hogy veszek egy ugyanilyet, de ezt a modelt már nem forgalmazzák. A szinte egyetlen kritérium, hogy vezeték nélküli legyen, továbbá asztali felhasználásra használnám, főleg játékokhoz. Mikrofon nem fontos, hogy legyen beépítve, viszont a mostani Medionomhoz hasonló kialakítást preferálnám (egész fület beteríti, nem nyom). Akinek vannak tapasztalatai-javaslatai egy ilyen középkategóriás fejhallgatóval kapcsolatban, azt szívesen meghallgatnám. A legmegfelelőbb árintervallum valahol 15e-30e forint környékén lenne.
2. Másik kérdésem/dolog: Jó egy középkategóriás bluetooth fejhallgató játszáshoz? Kb. egy évvel ezelőtt vettem egy akciós JBL E40-t (30 000-es árkategória volt akkor) , de a hangja késett, alacsony hangerőnél folyton kikapcsolta magát, ezért vissza is küldtem. Szerintetek minden bluetooth-os fejhallgatónál jelentkeznek ilyen problémák?
Válaszaitokért előre is hálás vagyok
Peti -
fausto
addikt
Sziasztok,
A gearbest kínálatából tudtok ajánlani valami megbízható, használható bt fejhallgatót? Egyedül arra használnám, hogy ha este alszik a család, valamivel tudjak filmezni, játszani (nem online,úgyhogy nem gamer headsetet keresek)
Köszi előre is! -
öregSZEM
csendes tag
Hát ami miatt rá esett a választásom, a fórumtárs ajánlása mellett (1 év használat): Ára, szállítással együtt 20 ezer Ft alatt maradt - új termék (használt kizáró ok) - 2 év garancia - vásárlói pozitív vélemények az anyagminőségről, strapabírásról - nagy fülkagyló - összehajtogathatóság kizárva - hangminőség terén zene és film, max. telefonálás (nem játszok). E három utóbbit tudja tökéletesen, és nekem megfelel és bevált 3 hónap alatt majdnem minden nap 1-2 óra használattal.
-
Yany
addikt
Skacok, ilyenje van itt valakinek? --> Plantronics Backbeat Pro 2
Az egyetlen aptX LL képességű cucc, ami minőségi. Fontos a Low Latency, mert játékra és zenélésre is egy fejest vennék, a bluetooth pedig fontos, mert hadonászás közben kifejezetten zavarnak a kábelek. Bármilyen tapasztalat jöhet, vagy ha valaki tud másik 30ms-os Bluetooth fejhallgatót hasonló, vagy jobb áron (~200 EUR), akkor ne fojtsa magába.ps.: itt elég jóra értékelték és alapos site-nak tűnik: @RTings
-
zazenke
őstag
válasz
AllTheBest #800 üzenetére
akkor vezetékesbe vegyél superluxot. az nagyon jó árárték arányú koppintás .15 körül van . és jól bírja a gyűrődést. megéri az árát bőven. most mégolcsóbb[link]
-
sg22
senior tag
válasz
AllTheBest #800 üzenetére
Akkor szerintem ne vegyel bluetooth fejest, Philips SHB7150 a minimum amit megeri megvenni, ez alatt valszeg csak angyon ratyit fogsz ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Titan Quest II - Később indul a korai hozzáférés
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest