- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tündike25
tag
válasz Ochocinco46 #1111 üzenetére
Köszi az infót! Viszont 700-ast már szinte alig, inkább csak a 710-et találni mindenhol. Mi a különbség a kettő közül?
-
persil
nagyúr
válasz Ochocinco46 #819 üzenetére
En egy ~9 ezer forintos rapooh3050) radios fejhallgatoval jatszok, a gepbe a vevoje van csak bedugva, az kb 1 centis. Valami fillerekert vettem akcioban, szoval ugy voltam vele, hogy ha szar lesz sem nagy veszteseg. Soha, semmilyen csuszast, kesest nem tapasztaltam vele es arahoz kepest jol szol. Az a fura, hogy a telohoz hasznalt bt fejhallgatom sokkal gyengebb(nek tunik) a gepen jatekhoz es neha kesik is, pedig zenehallgatasban ossze sem lehet hasonlitani oket. Mondjuk arban sem...
Tv-hez nem tudok hozzaszolni, keszuleket is csak boltban lattam utoljara
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
zazenke
őstag
válasz Ochocinco46 #783 üzenetére
hogyha az derül ki hogy valamilyen driver problémád van amit képtelen vagy megtalálni akkor van driver nélküli megoldás is .éppen most tesztelek egy ilyet és egész kellemes .semmi késés 2-3 ezerből kijön. ez a z eszköz viszont lefoglalja a géped fejhallgató kimenetét tehát mindenképp szükséges hozzá egy usb az 5v táphoz és egy analóg kimenet. és azt kell mondjam meglepően jó minőségben kapcsol össze ( a hagyományos bluetooth adapterhez képest). [link] tehát gyakorlatilag a gép hagyományos fejhallgatónak látja , ezért tv be is dugható vagy telefonba (persze oda nincs értelme)
[ Szerkesztve ]
-
crowgun
tag
válasz Ochocinco46 #783 üzenetére
Sziasztok!
Sportoláshoz szeretnék valamilyen BT fejest, nem fülbedugósat. Ha lehet, akkor fület körülölelő, és tisztítható legyen. A nagyon max, amit rászánnék 10k. Tudtok ajánlani valamit? Előre is köszi!
szerk.: véletlen raktam válaszba, bocsi
[ Szerkesztve ]
-
zazenke
őstag
válasz Ochocinco46 #779 üzenetére
drivert meg pl ezt próbáld :[link] a support ---azon belül cd not fit computer---azon belül meg van adva egy link----azon belül válaszd a bluetoot device ---azon belül válaszd a csblukey200 harmony zip. ezt töltsd le és telepítsd. utána újra indítás és csatlakozás a programmal. hangsúlyozom nekem enélkül is ment win 10 en de ezzel is megy a logilinkem is mert nekem is van olyan is
-
zazenke
őstag
válasz Ochocinco46 #779 üzenetére
kár hogy én nem vagyok játékos és egy játék sincs fent a gépen most. próba képen felmentem az egyik online játék oldalra és kiválasztottam fps játékokat . amikor nekem lőtt a pisztoly én nem érzékeltem semmilyen csúszást. Csak hogy kizárd hogy nem a gépeddel van valami hardveres gebasz . menj el az egyik haverodhoz és ott is próbáljátok ki játékkal. tehát másik gépen. most nekem az elit verzió van de a sima everest sem csúszot igaz ott csak filmekre teszteltem és magyar filmekre hogy a szájmozgást is figyelni tudjam .ott nem volt csúszás.
-
zazenke
őstag
válasz Ochocinco46 #773 üzenetére
telepítsd újra az egész gépet akár másik windows verzióval is.ha utána is rossz akkor lehet gondolkozni
-
zazenke
őstag
válasz Ochocinco46 #764 üzenetére
erre nem tudom a választ de ha filmnézésre is fogod használni és a sima everest 700 at veszed akkor szükség lesz firmware frissítésre mert késni fog a hang. az everest elitnél (amit tegnap vettem ott nincs ilyen gond ) de azért ott is frissítettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 3080 10GB GDDR6X XTREME 10G - Újszerű, hibátlan, hűvös!
- Apple iPhone 11 64GB Független Karcmentes Gyári állapot
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE
- 860 G10/G9/G8/G7/G6/T15/T14/14S/T590/T490/T580/T480/T570/470S/T560/Legion 5/X1 yoga3/M5530/840 G6/G5
- 120 és 240GB ssd bazár,HD Sentinel képek mellékelve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest