Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• king3000

csendes tag

Sziasztok!

1. A régi, Medion LIFE P69123-es rádiós fejhallgatómat szeretném lecserélni egy hasonlóan jó ár-érték arányú vezeték nélkülire. Az elmúlt 3-4 évben teljesen meg voltam vele elégedve, de mostanra már eléggé le van amortizálódva. Gondoltam, hogy veszek egy ugyanilyet, de ezt a modelt már nem forgalmazzák. A szinte egyetlen kritérium, hogy vezeték nélküli legyen, továbbá asztali felhasználásra használnám, főleg játékokhoz. Mikrofon nem fontos, hogy legyen beépítve, viszont a mostani Medionomhoz hasonló kialakítást preferálnám (egész fület beteríti, nem nyom). Akinek vannak tapasztalatai-javaslatai egy ilyen középkategóriás fejhallgatóval kapcsolatban, azt szívesen meghallgatnám. A legmegfelelőbb árintervallum valahol 15e-30e forint környékén lenne.

2. Másik kérdésem/dolog: Jó egy középkategóriás bluetooth fejhallgató játszáshoz? Kb. egy évvel ezelőtt vettem egy akciós JBL E40-t (30 000-es árkategória volt akkor) , de a hangja késett, alacsony hangerőnél folyton kikapcsolta magát, ezért vissza is küldtem. Szerintetek minden bluetooth-os fejhallgatónál jelentkeznek ilyen problémák?

Válaszaitokért előre is hálás vagyok :)
    Peti

Új hozzászólás Aktív témák