Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulutodurumo
őstag
válasz
pkaresz #5386 üzenetére
A googlet próbáltad? Ott találtam. De méret alapján is biztos akad pár.
-
Ati1979
veterán
válasz
pkaresz #1642 üzenetére
Jók ezek a vezeték nélküli fejesek. Legalábbis a felső kategória. Elértünk ide.
Igen a vezetékesből jobb hangot lehet kihozni, csak kell hozzá egy jó DAP, ami több százezer alaphangon, plusz egy jó vezetékes. Az se olcsó ha jót akarsz. És kell-e a vezeték az utcára, meg a DAP amit kezedben tartasz? Nekem nem az biztos.
Bedobom a telefont táskába, és fejesről tudom a hangerőt állítani, számokat váltani, és még bele is tudok tekerni. Plusz ha hívásokra is tudok válaszolni. Nem maradok le semmiről azért mert éppen a DAP on zenét hallgattam és nem hallottam a hívást. -
marquuard
veterán
válasz
pkaresz #1518 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Hallgattam tegnap igen, bár csak a sima vezetékest de ugyanaz a specifikáció, csak a drágábbik BT-vel bővült. Valóban nem ajánlott lista szerint, de nagyon bejött.
Csak kérdés ugye az, hogy aptX-et támogat-e, ha ehhez van szükség külön támogatásra. Egyébként minden zeném 320kbps MP3, szóval nem teszem magasra a mércét, ez a fejes árából is kiderül.
-
Motion_Blur
félisten
Köszönöm az ajánlást, ma elhoztam edigitalból a Sony MDRZX770BNB-t, még a kedvezményes árból is kaptam kedvezményt, szóval 24,5k-ért tudtam megvenni
Nagyon ergonómikus, tökéletesen illeszkedik a fejemre / füleimre.
Egyelőre csak sima TV adásokon teszteltem, elsőre nagyon meggyőző, már nem vagyok szaki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PlayStation 5
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Milyen NAS-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- LG LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest