- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Amazon Kindle
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz balazs1956 #1963 üzenetére
Igen, jack be.
Piszok kényelmes, hogy nem kell külön görcsölni a töltéssel, amikor nem használod, akkor töltődik.
Próba miatt célszerű online rendelni, ha vmi gázos, akkor van két hét a visszaintézésre. -
herdsman12
őstag
válasz balazs1956 #1961 üzenetére
Csak, hogy ne legyen félreértés, A Bt transmitter-t kábellel csatlakoztatod a "zajdoboz" fejhallgató csatlakozójához. Nyomógombbal bekapcsolod (van kapcsoló nélküli tipus is), Bt fejhallgatót is és 5-10s alatt összekapcsolódnak kijelző nélkül is. A fejhallgatómat alkalmanként használom telefonnal, laptopokkal is, de a következő alkalommal simán csatlakozik a transmitterhez.
Fal nélkül viszi a 10 métert, de két falon keresztül már leszakad 6-8 méter után.
Mi lenne ez a fal és 5-8 méter?
Nem egy helységben lenne a transmitter és Te a fejhallgatóval?
Ha igen, akkor inkább vmi rádiós fejhallgatóval kellene próbálkozni, azoknál nagyobb a hatótávolság. -
herdsman12
őstag
válasz balazs1956 #1958 üzenetére
Bluetooth Transmitter.
Több mint két éve, használok egy ilyet Bt fejhallgatóval, leginkább TV-re csatlakoztatva. Gyárilag USB kábelen kapja a tápot, de így egy idő után zúgni kezd, ilyenkor USB táp eltávolításra meggyógyul, viszont pár óra és lemerül a belső akksija. Hálózati töltőről zúgás nélkül megy rendesen. Másik tipus, sőt másnak harmadik tipus is így működött. -
herdsman12
őstag
Én használok, de az előző (aptx LL) kérdést nem vágom.
Éjszakai TV bámulásra nekem megfelel, durva késés nem tűnik fel, de már legközelebb ráfigyelek.
Könnyen visszaolvashatod (28 hsz), három adót is említek, ebből kettő már kinyúlt, az utolsó több mint két éve működik.
Receiver > fejhallgatóról: egyszer kipróbáltam vevőként és abba csatlakoztattam egy vezetékes fejhallgatót, rövid idő után kikapcsolt, gondolom a kis akksi nem bírta. -
herdsman12
őstag
válasz renasava #1935 üzenetére
Ha jól sejtem, akkor 2013-as kiadású az LA sorozat.
A Beállítások - Hang Kimenet-nél van Szimultán Hangkimenet TV Hangszóróval (TV + Optikai, TV + Vezetékes Fejh)?
Amennyiben van, akkor megoldható, mert mindkét kimenetre szabályozható külön a hangerő.
Vezetékes hosszabbítóval az egyszerűbb, vagy rádiós ill Bt-s, de a Bt-shez kell külön adó is, mert az LG TV általában csak a saját ill hamisított fej/fülhallgatóit hatja meg a saját Bt rendszeréből.
(Újabb LG TV-k talán már minden szabványos Bt fülesre küldik a hangot.) -
herdsman12
őstag
válasz DrTechnoid #1737 üzenetére
Minden megoldás elképzelhető.
Van egy Bluedio Hurricane Turbine (Bt) fülesem, megy 30-40 órát egy töltéssel, nem cserélhető az akksi, de hallgatás közben tölthető. Utolsó 5-10 percben egyre sűrűbben figyelmeztet, hogy kikapcsol. Erre a fülesre csatlakoztatható (3.5 jack) másik vezetékes füles is.
Van a családban egy rádiós Sony MDR-RF855RK. Ennek dokkolója van, így használaton kívül állandóan töltődik. Ezt a napi egy-két óra használat nem tudja lemeríteni, viszont aránylag egyszerűen cserélhető az (szerintem 1,2V ceruza) akksija. -
-
herdsman12
őstag
Többen használunk itt Bluedio fejhallgatót, nekem bejött a hangja. A Bluedio Hurricane Turbine verziót a gyenge fejpánt miatt nem ajánlom, a többi változatra nincs ilyen panasz.
[ Szerkesztve ]
-
herdsman12
őstag
válasz pocokxx #1120 üzenetére
Nekem a tesója (Bluedio Hurricane Turbine) van, rádió nélküli verzió. Tuti, hogy a rádión kívül azonos a belseje.
Laptop, Bt transmitter, telefon küldi rá a hangot, lakásban másik helységben 8-10 m körül kezd szakadozni.
Gombok stabilak, nyomásra egyből kattog a kapcsoló. A képen jól látható a kapcsoló rész.(#1122) Tendd
Nem kellene zúgni-búgni annak, az rossz. Nem tudsz valami áruházban kipróbálni egy másikat?
[ Szerkesztve ]
-
herdsman12
őstag
Régebben előfordult itt sg22 ft, jó ideig ajánlgatta a Philips SHB7150FB-t.
Nem reklamált senki, hogy rossz volt az ajánlat 20 ezer körüli árban. -
herdsman12
őstag
válasz Andrew10 #1036 üzenetére
Eddig azt hittem, hogy csak az LG-nek van ilyen spec Sound Sync megoldása.
Ha létezik ilyen titkos menü, akkor a Samsung TV topikban biztos tudnak róla. -
herdsman12
őstag
válasz #72961024 #1030 üzenetére
Asszonynak kell választani egy csini Bt-s fülest, ha nincs hozzá, akkor még egy Bt transmittert. Kb egy 20-asból is megúszhatod, de zajszűrésre, külső hang kizárásra ne számíts. Karácsonyi ajándék lenne, vagy ráér a vásárlás? Biztos lesznek még jó akciók itthon/külföldön.
[ Szerkesztve ]
-
herdsman12
őstag
-
herdsman12
őstag
válasz Stefanie #1008 üzenetére
A Bt-s elméletileg jobban kihasználható, ha van Bt-s telefonod, számítógépben, laptopban van Bt, stb.
Ha nincs ezekben beépített Bt, akkor kell egy USB-s vagy Jack-es adó is. Újabb LG TV-kben van Bt, de csak a saját vagy hamisított fülesekkel működik.
Rádiósnak a fejhallgató kimenetre csatlakoztatott saját adója van, nagyobb a hatótáv, de ez csak akkor előny, ha a szomszédból akarod hallgatni. -
herdsman12
őstag
USB-s megoldással csak a PC-vel tudod használni, vagy egy 3,5 jack csatlakozót minden fejhallgató kimenetre csatlakoztathatsz.
Ezt nem szabad megvenni, nekem már kettő elromlott. -
herdsman12
őstag
válasz #68216320 #951 üzenetére
Itt van sg22 ft ajánlata az elmúlt két évből. Nem rémlik, hogy tiltakozott volna ellene bárki.
-
herdsman12
őstag
Ha van a PC-ben Bt, akkor megy a kapcsolat.
Jó a hangja, párna külső átmérő 80 mm, fülre fekszik, de legalább puha a párna.
Ezt azért nézd meg vásárlás előtt![ Szerkesztve ]
-
herdsman12
őstag
Többféle megoldás lehet.
Van WiFi vagy Bluetooth (Bt-s használható telefonhoz, tablethez, stb is).
LG TV-k Bt-n mennek saját, vagy hamisított fej/fülhallgatóval, a többit nem ismerem.
WiFi-s tipushoz van adó rész is, Bt-hez általában külön kell venni.
Az adót leginkább a fejhallgató kimenetre kell csatlakoztatni, amiből egy van. Biztos létezik valami elosztós megoldás, aztán, hogy ezek, hogy mennek egymás közelében...
De az ilyen fejhallgatók vezetékesként is működnek, és egy vezeték nélkülire csatlakoztathatsz egy vezetékest, ha a távolság nem akadály.
Itt az én történetem.
Itt meg sg22 ft ajánlata. -
herdsman12
őstag
válasz herdsman12 #532 üzenetére
Ha már a rossz hírt beírtam, akkor ezt is...
Találtam egy projektet a Bluedio fejhallgatóm eltört fejpántjának pótlására.
Aztán megtaláltam "layerke" ft-at, aki a letölthető dokumentáció alapján kinyomtatta a fejpántot. Mi ketten reméljük, hogy tartós lesz.(#644) akimira
Fejhallgatót ajánlani a fentiek miatt nem fogok, de elolvashatod, nálam ez a megoldás működik. Ez külföldi beszerzés, de tuti, hogy van itthoni megoldás is.
Megjegyzés: Azóta már tudom, hogy külső töltő használatával megszűnik a feltöltődés utáni gerjedő hang. A csendes jeleneteknél hallható hang "zavarás" jelentősen csökkent úgy, hogy a TV-n feljebb állítottam a hangerőt, a fülesen meg lejjebb vettem.
[ Szerkesztve ]
-
herdsman12
őstag
válasz dannytrejo1 #616 üzenetére
Semmi eredmény?
Esetleg próba más eszközzel, telefonnal stb?
Akksi jól van benne? -
herdsman12
őstag
-
herdsman12
őstag
Ajánlani nem tudok, de vágod a pontos felállást?
Az általam látott pár BT-s füles, a tartozék 3.5 jack - 3.5 jack kábellel vezetékesként is működik. Amennyiben e kábel helyére egy vezetékes fülest csatlakoztatsz, akkor arra is megy a hang, így egymáshoz közel két füles is használható. Hangerő szabályzás nélküli vezetékesnél lehetne hangerő probléma de nekem nem volt.
Az meg külön próba kérdése, hogy egy bedugott fejhallgató csatlakozó mellé megy-e BT-n is a hang.
Az is kérdés, hogy a Samsung BT (ha van?) milyen fejhallgatóval hajlandó kapcsolódni.
Az LG az csak a saját vagy hamisított fejhallgatókkal használható, sima BT fejhallgató csak külön adapterrel működik. -
herdsman12
őstag
válasz Norbi88hun #531 üzenetére
-
herdsman12
őstag
válasz Maxtreme #485 üzenetére
Bluetooth Transmitter és képernyő se kell a párosításhoz.
1. "amtibacsi" ajánlata: H-266T (ez így utólag tettszik, mert nincs semmilyen kapcsolója, automatikusan működik)
2. Az újabb verziót vettem, H-366T, két hónap alatt kettő romlott el.
3. Most ez van (TS - BT35FA02) 4 hónapja. Adó-vevő funkció kapcsoló is van rajta. TV fülhallgató kimenetbe van dugva, a vevő részt még nem próbáltam.
Van ezekben egy mini akksi, így feltöltve megy 4-6 órát. TV USB csatlakozóról töltődik, de egy idő után borzalmas gerjedő hangot produkál, a töltőkábel kihúzásával ez megszűnik. Állítólag külső tápról töltve nincs ilyen gerjedés.
Külső töltő miatt érdemes figyelni a csatlakozóra, mert van micro USB és jack megoldás is.
Egy Bluedio Hurricane Turbine fülest használok, folyamatos beszéd, zene hallgatás rendben. Éjszakai filmezésnél a csendes, vagy halk jeleneteknél előjön valami furcsa zengő, pufogó hanghatás, olyan zajzár szerű effektnek tünik. Elképzelhető, hogy ez TV probléma, új és 6 éves LG-vel is ilyen, más médiákkal ezt nem tapasztaltam.[ Szerkesztve ]
-
herdsman12
őstag
válasz giorgiosixx #353 üzenetére
Köszi.
-
herdsman12
őstag
válasz giorgiosixx #323 üzenetére
Lehet tudni a pontos tipusát az Aldi-s fejhallgatónak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest