Új hozzászólás Aktív témák
-
dekoninck
aktív tag
Hali, nekem mostanában ilyen problémám van: egy Hiachi SATA vinyó (de már írtam feljebb) néha lefagy. Hol Kernal Inpage Error, hol csak leáll, aztán vagy nem ismert fel a bootoláskor a rendszer, hol a Verifying DMI Pool... -nál áll meg. Nem pörög fel a kis sivalkodó motorja.
Kétszer megmozgattam a táp- és a SATA kábelt, erre meg egy csomó ideig nem produkálta a tüneteket.
Mitévő legyek, dobjam ki a vinyót? Lehet, hogy tényleg csak valami érinkeztési hiba lenne?? -
dekoninck
aktív tag
Up. Senki többet harmadszor?
-
dekoninck
aktív tag
up...
/\
/ \
|| -
dekoninck
aktív tag
Egy kis up:
Nekem is ez a problémám: van egy Hitachi/IBM SATA + Samsung SATA vinyóm, Asus K7N8x alaplaphoz kötve. WinXP közben gyakran lefagy a gép, és reboot esetén ennél az üzenetnél akad el. Sokadszori újraindításkor OK minden, akár több napig is, aztán megintEz merevlemez vagy alaplap probléma vagy mindkettő is lehet?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Android szakmai topik
- Cyberpunk 2077
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged