Hirdetés
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Sziasztok!
Két dologban kérem a segítségeteket:
1. Tudjátok napra pontosan, hogy mikor szűnt meg a mail.chello.hu SMTP szerver? (Ha egyáltalán már lekapcsolták. Nem arra gondolok, hogy tavaly, vagy mikor megszüntették a saját mail domain szolgáltatásukat, így a Chello-s email címünk is ugrott.)
Augusztus elején Freemail fiókjaimból, levelező kliensből még tudtam levelet küldeni ezzel a beállítással, most viszont már nem.
Persze most a Freemail SMTP szerverére is átváltottam, de azzal sem tud küldeni, csak levelet fogadni. Lehet ennek az egésznek bármi köze a UPC-Vodához?
2. Pár hete nagyon gyakran tapasztalom, hogy elfogy a sávszélesség. Nem akarnak betöltődni a honlapok, olyan, mintha nem lenne internet elérésem. (A modem visszajelző LED-jei szerint van.) És sem a teljes Windows restart, sem a modem ki-bekapcsolása nem oldja meg.
Mielőtt kihívom a UPC-Voda szervizt, milyen ellenőrzéssel tudom megnézni, hogy esetleg nem a modem (fehér Connect Box) hibásodott-e meg?
(Egyszer jó pár éve az akkor UPC által használt modem hibája okozott nekem ilyen problémát, és 3 hónap kiesést az internet szolgáltatásomban, ezzel rengeteg kellemetlenséget is.)
Köszönöm előre is a segítséget!
Aktív témák
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest