Hirdetés

Aktív témák

• Piftuka

veterán

Sziasztok!

Két dologban kérem a segítségeteket:

1. Tudjátok napra pontosan, hogy mikor szűnt meg a mail.chello.hu SMTP szerver? (Ha egyáltalán már lekapcsolták. Nem arra gondolok, hogy tavaly, vagy mikor megszüntették a saját mail domain szolgáltatásukat, így a Chello-s email címünk is ugrott.)
    Augusztus elején Freemail fiókjaimból, levelező kliensből még tudtam levelet küldeni ezzel a beállítással, most viszont már nem.

Persze most a Freemail SMTP szerverére is átváltottam, de azzal sem tud küldeni, csak levelet fogadni. Lehet ennek az egésznek bármi köze a UPC-Vodához? :F

2. Pár hete nagyon gyakran tapasztalom, hogy elfogy a sávszélesség. Nem akarnak betöltődni a honlapok, olyan, mintha nem lenne internet elérésem. (A modem visszajelző LED-jei szerint van.) És sem a teljes Windows restart, sem a modem ki-bekapcsolása nem oldja meg.
    Mielőtt kihívom a UPC-Voda szervizt, milyen ellenőrzéssel tudom megnézni, hogy esetleg nem a modem (fehér Connect Box) hibásodott-e meg?

(Egyszer jó pár éve az akkor UPC által használt modem hibája okozott nekem ilyen problémát, és 3 hónap kiesést az internet szolgáltatásomban, ezzel rengeteg kellemetlenséget is.)

Köszönöm előre is a segítséget!

Aktív témák