- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
Nem tudom, tegnap erősen megkínoztam (jó pár levelet megírtam, meg nyomtam egy kis FPS-t is), bár betű szélén már most látszik, hogy sötétedik. Viszont, tényleg jobban tetszik az ujjaimnak, mint a Logitech. Úgyhogy, ez mindenképp fontosabb. Ha nagyon lekopik, becserélem, és megint van egy új billenem.
Tart ez úgy, hogy a garancia mindig újraindul.
Persze, amíg forgalomban van a termék.
-
tomcsi23
veterán
válasz
tomcsi23 #231 üzenetére
Na, kicsit up a témának.
Ez a Logitech már kezdett zavarni. Beleakadt az ujjam a fenti sor alá, lötyögni kezdtek a gombok, az okés, hogy maga a felirat nem kopott, de a billentyű viszont igen. De ami rosszabb, az a mechanika. Tiszta kínai érzés. Otthon a FS van - még a régi, amit akkor lecseréltem - itt bent meg volt a Logitech. Egész jó volt, csak ezek a fenti dolgok, és ezt otthon mindig éreztem. Aztán, most, hogy újra lett a metr*ban akciózva (6200 Ft). Be is szereztem egyet ide is. A Logi meg átminősült tartalékosnak. Ez van.
Ja, állítólag a festéken már változtatott a cég, kívácsi vagyok, meddig bírja. Bár, gondolkoztam, hogy maga a nyomkodás sokkal fontosabb, mint a gombok esztétikája. Ez is sajnálatos, hogy csak kompromisszumokkal együtt van bármi is. -
Klacus69
tag
logitech ultra x valakinek van eladó szoljon csak bátran...viszem
-
tomcs
őstag
elkeltek. velem 1utt harman vagyunk, akik marciustol varjak
-
tomcs
őstag
logitech ultra x brit kiosztas L alaku ket soros enterrel, penteken atveheto nevre szolo szamlaval.
ara 5200 ft + afa
5 db van, ebbol meg harom ami nem foglalt, szal akinek kell irjon nekem mailt hogy milyen nevre keri a szamlat, nev/cim legyen es pentek delutan kene talizni valahol a 3as metro vonalan, majd mondom pontosan.
az egesz ''erkezesi sorrendben'', de aki a forumban eddig jelezte hogy erdekli az elsobbseget elvez. ugyanezt elkuldtem a hwswn is
az a ket foglalt termeszetesen tomcsi23-e es az enyem -
SupaCow
aktív tag
kicsit off.
megmoddoltam a KB-19NB genius billentyűzetemet. Mert van ennek a Bill nek egy nagyon nagy hibája.
Mégpedig sok benne a levegős rész. és nincsen megfelelően rögzítve a gombsor a talpazathoz. És amikor gyorsan gépelek ezek az üres részek hangot keltenek berezonállnak.
Így én fogtam magam és kipótoltam a billenytűzetben a légüres tereket hosszú szivacsdarabokkal. ami a gombsort is lenyomva tartja. Megszűntek a kis idegesítő neszek. nagyon jó..
( de lehet hogy csak gyári hibás bill-t kaptam? ) -
woodpaul
őstag
Milyen Logitechről van szó, és mennyibe kerül?
Szóval az angol Logitech ugyanúgy használható magyar beállításokkal?
Minden ugyanott van, kivéve az ''í''-t? Annak hol a helye? Az Esc alatt?
Légyszi válaszoljatok! Thx! -
tomcs
őstag
válasz
tomcsi23 #225 üzenetére
l alaku (ket soros) enter-es, kifejezetten azert szenvedtunk ennyit hogy brit valtozat jojjon, meg annyi a kulonbseg, hogy dollarjel mellett font is van rajta
arat holnap megkerdezem, irtam mailt annak aki eddig intezte, de visszapattant
opsz.. nem mind1 hogy L vagy l. esetunkben termeszetesen L
[Szerkesztve] -
tomcs
őstag
hwsw-n ugy nez ki megjottek az angol kiosztasu logitechek, a fs-rol nekem is elkezdtek lekopni a raszitazott feliratok, szal vszeg visszaviszem gariba es lesz helyette logitech.
viszont 5 db van, abbol aratol fuggoen nekem 1 v max 2 db kene szal ha vkit erdekel szoljon itt a forumban -
woodpaul
őstag
Kicsit OFF, de mivel billentyűzet guruk írtak már ide korábban is, ezért bátorkodom előhozakodni a kérdéssel:
Egy online boltban kapható Logitech Cordless Desktop MX US (amerikai bill.kiosztással) 13k nettóért.
Rácsapnák, csak éppen én magyar kiosztással akarnám használni, és nem tudom, hogy a - felmatricázva - ékezetes gombok hol helyezkednek el. Például láttam, hogy a ''í''-nek nincs a bal shift mellett hely. Ez még belefér, de a többi gombbal mi a helyzet?
Használt már vki amerikai kiosztású Logitech billentyűzetet? -
vince
őstag
Nekem nem kopik, pedig használom egy ideje...
-
tusi74
őstag
válasz
tomcsi23 #208 üzenetére
''Az ilyen ''hibát'' azonban nem lehet előre számítani.''
Persze hogy nem lehet, de elég morcos lettem, hogy behozattam a Logit a fritzektől 50€-s szállítási költséggel, majd pár hónap múlva itt volt a Fujitsu-Siemens.
Aztán, ahogy panaszkodnak itt egyesek, hogy kopnak a billek, így valamelyest megnyugodtam. -
woodpaul
őstag
válasz
tomcsi23 #208 üzenetére
Nekem elegáns fekete billentyűzet kell, nem pedig a Logitech-féle überdizájn.
A Genius 19NB-je, és a Fujitsu-Siemens egyaránt tetszik, előbbi hátránya, hogy túlzsúfolt. Nekem a hagyományos bill. elrendezés fontos. Ha lehetne már kapni Genius Slimstart, akkor azt venném.
Mennyi is pontosan a F-S a MM-ban? Ez a kopás probléma elég durva, ok arra, hogy egyelőre ne vegyek ilyet... -
tomcsi23
veterán
woodpaul: Nekem azt mondták még anno, hogy nem fogják máshol árusítani, csak pl a Te általad említett helyeken. Ettől függetlenül, érdemes lehet megnézni egy pár helyen - Bp-n -, de gondolom, hogy ha a Bp megoldható lenne, akkor már a Metr*, MM is.
tusi74: Remélem, csak ezzel a pár darabbal van ez a szívás. Ha mindegyiket vissza kellene hívni, akkor beszüntetnék a termék forgalmazását. Persze, ez azért még így nincs jól, így egyelőre 1-1.
Az ilyen ''hibát'' azonban nem lehet előre számítani. -
tomcsi23
veterán
Fejlemény: kb 2 hét után elkezdett kopni a felirat. Rá 3 hétre (nyári szünet ide-oda) kicserélték egy másikra. Ezzel is ugyanez a helyzet. A cég képviseleténél mondták, hogy már másnál is előfordult már ez a jelenség. Azt hozzátették, hogy nem jellemző.
Tanácsolták, hogy várjak még egy kicsit és akkor cseréljem újra, mert hátha csak ez a szállítmány ilyen.
No, így állunk. Másra cserélni nem nagyon akarom, mert mechanikailag tetszik, és mióta kerestünk már ilyet. Esztékailag meg látszik a kopás, bár engem nem zavar a gépelésben, nem azt szoktam nézni.
Persze, szebb lenne kopás nélkül. -
Esmein
nagyúr
Eccerű mint eccer1. Nem kell fölötte enni, de biztosan tisztithato amugy.
-
asturel
őstag
vavava ez az fs bill nekemis naon teccik de ''nemhiszem hogy veszek mer ugyis beleeszek'' jaj de szep volt ;>
-
Esmein
nagyúr
ez a fs magyar kiosztásúban hol kapható és mipénz ?
-
vince
őstag
válasz
tomcsi23 #195 üzenetére
Jaj, most veszem észre, hogy egy kicsit eltévesztettem a neved, bocsánat!!
Sznobizmus ide vagy oda, én elsősorban azért vettem meg, mert szürke a színe, az már csak hab a tortán, hogy ugyanúgy FS gyártmány, mint a monitorom és hogy notebook-feelingje van...) A billentyűzet volt az konfigom utolsó pécészínű darabja, le kellett cserélni.
Most ilyen az összkép: -
vince
őstag
Némi időbe telt, mire Fehérváron is elérhetővé vált a Fujitsu Siemens... kivártam, megvettem, boldogan használom. Nagyon szép, kényelmes, halk, csak szuperlatívuszokban tudok írni róla
tomcsi123: nagyon köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet!!! -
SupaCow
aktív tag
szomszéd mikor meglátta nálam a Kb 19e NB - billenytűzetet. aszonta most azonnal megy és vesz egyet.
unokatesóm meg mikor itt volt aszondja
- milyen halk billentyűzeted van..
és már nagyon megszerettem , úgy gépelek rajta mint a szél. csak néha még mellé mellé ütök.. de majd ez is elmarad.. -
biker
nagyúr
jééé, él még ez a topik.
szóval király a kb19enb, de elsápadtam mikor a siemenset megláttam a MM-ben
én a genius boltban vettem, kemény 4990 bruttóért lassan 4hónapja, és király.
em eladó
Teve utca 9, hátulról van a bejárat.
átkonfig: van hozzá driver, geniusról lehet letölteni, és akkor tudod konfigurálni jobbgomb>setup>adott elem> custom vagy default -
tomcsi23
veterán
válasz
PapaMaci #188 üzenetére
Szívesen.
Nekem elsősorban a mechanika az, ami tetszik. Amiket belinkeltél, valószínűleg a mechanika hasonló, így ez a része tetszhet. Azonban a gombok kompakt elhelyezkedése nem szimpi. A kis ujjacskáimmal alig tudnám megtalálni a spec gombokat, illetve, még egy pár másikat is szépen lenyomnék. -
PapaMaci
őstag
Bitosan ki lehet pattintani a gombokat.
A kiosztást meg sajna majd meg kell szoknom...
Hogy milyen nyelvü az lényegtelen, felölem lehet kinai is, mert lemosom rola a feliratot, és belegraviroztatom a magyart, csak lenne már...
Az EL folia behelyezésével más bill-be az a gondom, hogy nekem nem az a lényeg, hogy jol nézzen ki, hanem hogy lássam a billentyüket sötétben is. -
tomcs
őstag
válasz
PapaMaci #178 üzenetére
ezek mind ilyen ''csokott'' kiosztasuak, kifejezetten olyat kerestem amin megvan minden gomb aa maga helyen, kurzorgombok ne a ctrl helyere legyenek bepasszirozva vagy siman elhagyva.
amugy probalta mar vki? ebbol az fs-bol ki le7 pattintgatni a gombokat? elvileg notibol mar hallottam hogy ki le7 szal biztos
garit mondjuk ugyis hazavagom par napon belul, nem tetszenek a zold ledekpiros lesz az nem sokara
nomeg EL foliaval vagy EL drottal ebbe is le7ne vilagitast modolni szerintem, utobbit neon wire neven lattam radikalmodon es allitolag aruljaak ''ototuningsopokban'' bar nem tom ott mire hasznaljak
amugy megvettem a magyart mert mar igen nagyon szukseget ereztem, ha veletlen sikerulne angolt szerezni vagy megjonne a logitech ugyis el tudom paasszolni, par embernek mar felkeltette a figyelmet -
PapaMaci
őstag
És ehhez mit szoltok?
Bővebben: link
Szerk:
Érdemes szétnézni ha fájditani akarjátok kicsi sziveteket...
[Szerkesztve] -
tomcsi23
veterán
válasz
tomcsi23 #176 üzenetére
Fejlemény 2. : sajnos, mégsem lett tökéletes PS/2-esen. Egy olyan egyszerű átalakítót használtam, amit az USB-s egerehez adnak, de a bill nem ment vele rendesen. Úgyhogy, USB-n vagyok kénytelen használni. Az emiatt felmerülő jelenség szerintem, alaplapfüggő. Én picit szívok vele, de van rá megoldásom, és akkor majd rendben lesz minden.
Ez a billentyűzet értékéből nem von le semmit. -
tomcsi23
veterán
válasz
PapaMaci #173 üzenetére
Igazad van, valószínűleg, ugyanúgy is gondoljuk. Csak a szóhasználatot nem találtam odavalónak, mert a ''sznobizmus'' pejoratív, negatív jelentésű szó és az meg, ha valaki szereti a minőséget, az nem negatív.
Ami a lényeg, jó kis bill ez!
Ja, fejlemény!
Átpakoltam PS/2-esre, mert volt, hogy a gép induláskor nem vakerált az USB-n, s mivel jelszó van a gépen, nem valami tetszetős. Itt megy most frankón.
Azt hozzáteszem, hogy az OP-rendszer már kezelte volna USB-n is. -
PapaMaci
őstag
Van itt a PH-n. Sajnos csak német kiosztásu van neki...
Bővebben: link -
SzaChe
tag
válasz
PapaMaci #173 üzenetére
PapaMaci ... Hol láttál olna frankóóóó világítós billentyűzetet?? Sznobizmus, komfort ide vagyokda.. nekem kell egy olan... elsősorba mert még nem vagyok egy gépírózseni, és a lámpafényre meg már jönnek is a szúnyogok..
szal, hol és mennyiért láttál olant??? Kell egy olan ;) (jah, és mennyiért?) -
SupaCow
aktív tag
válasz
tomcsi23 #170 üzenetére
na előszőr énis úgy voltam vele, hogy sose veszek ilyen billentyűzetet.
Aztán olvastam hogy halk, meg más módon működnek a gombok. Megtetszett.
Tegnap elöt végigolvastam a fórumot és tegnap már meg is hozták a geniust.
Azóta keresem hova mit lehet írni mert nagyon kénylemes vele gépelni. Kicsit még szokatlan egy két gomb elhelyezkedése de megszokható. -
tomcsi23
veterán
Szia!
Nem csak a külső számít, hanem a mechanika is. Egészen más érzés ilyen billentyűket nyomkodni. Kezdek hozzászokni, és tegnap, amikor egy ''hagyományos'' billen gépeltem, hát, ott szembeötlő (ujjba~) volt a különbség. Lötyög, nagy, hosszan kell benyomni, ''nyomi''. Egyszer próbálj ki egy ilyent, hogy lehessen véleményed róla. Ezek kis finom dolgok, de érezhető. Persze, van olyan, akinek ez a style nem jön be, de ezért is lehet olyan sokféle billent kapni.
szerk> nekem nem annyira sznobizmus, ezelőtt egy tök egyszerű, ámde jó minőségű billentyűzetem volt évekig, és nagyon meg voltam vele elégedve. Sajnos, megadta magát (teát nem tett jót neki), így kénytelen voltam keresgélni. Nagyon sok billent kipróbáltam, de nem nagyon tetszett rajtuk a gépelés. Így jutottam - került a képbe ez.
[Szerkesztve] -
vince
őstag
válasz
PapaMaci #160 üzenetére
PapaMaci! Betársulhatnál, de nem vagyok pesti. Ha eljössz érte Fehérvárra vagy Veszprémbe, részemről rendben...
szerk: földijeim ma mennek Metróba, elvileg délutánra meglesz. Jut eszembe: utána elvileg mennek BP-re vmi Kikába () Ha gondolod, talán megoldható....
[Szerkesztve] -
PapaMaci
őstag
Még egy dolgon azért elgondolkozom. Lehet kapni olyat ami világit? Valahol az elején volt rola link. Lehet, hogy egy olyan jobban érdekelne, ha már ugyis pénzt adok érte.
Mint például:
[Szerkesztve] -
SzaChe
tag
hát nem tom... nekem is mindenféle HOT KÍJ van a pötyögőn meg csili vill nem a leghalkabb de a zene elnyomja
eza léyneg a zene! amúgy én egy teljesen átláccó (pontosabban áttetsző [matt áttetsző mint pl egy-két féle optic egér] csak szintelen szinű)
ha valaki hallot ilenről lécci dobjon egy emilt ;)
thx.. nekem nem teccik -
SzaChe
tag
Nos, lehet h hülye a kérdés....
De mi olan nagy szám ebbe a billentyűzetbe?? -
SupaCow
aktív tag
kérdésem van. :
van ezen a Genius KB-19e NB billentyűzeten egy sleep és egy wake gomb.
Nahmos megnyomom hogy sleep és iszonyat gyorsan lekapcsol a gép. Leállnak a vinyók ,, bla bla mintha kikapcsoltam volna a gépet.
Utána megnyomom a wake gombot. ÉS Anélkül hogy újra bootolna a rendszer bejön a user választó ablak és be lehet jelentkezni. Egész jó.
de mennyire egészséges ez a gépnek? -
tomcsi23
veterán
Az nincs, de ha megmutatod neki a katalógusos képet, akkor az van rajta a dobozon is.
(illetve, olyan. Meg ugye, a mérete is más, nehogy olyan pici ábrát keressen.
)
Van rajta narancssárga alapon fehér felirat is: ''The beginning of a beautiful friendship'' Macskajaj-féle szöveg. -
SupaCow
aktív tag
válasz
PapaMaci #154 üzenetére
mondom olcsón megkaptam nem is merem mondani mennyi volt..
dee Bővebben: link itt 4500 ft+áfa nem tudom mennyire reális. Pestiek akik jobban tájékozottak az ottani árakban talán jobban tudják.. -
SupaCow
aktív tag
ma reggel vettem egy Genius KB-19e NB billentyűzetet. Kicsit furcsa még, a másik nagy genius után. De így 1 óra után kifejezetten meg vagyok elégedve vele. Kicsit melléütök még , kicsit ügyetlenül gépelek. DE megszokható.
- Magyar kiosztás
- 19 hotkey
- kifejezettem halk. eddig ez a leghalkabb billentyűzetem. Bár ez majd este derül ki amikor tesóm alszik
- Nincsen hozzá driver se semmi.
- Nagyon lapos , ez is tetszik.
Kérdezném hogy van e valami program amivel át lehet konfigurálni a gyorsbillentyűzeteket. Mert Pl. ha lenyomom a Levelező gyorsgombot akkor megnylik az outlook. Én meg nem az outlook ot használom alap levelezőként.
meg még vannak gomok amik nem működnek.
A hosszú Í át lett rakva az ellenkező oldalra. Megszokható de furcsa mert simán elfért volna a bal oldalon is ahol a helye van. csak a Shift et kellett volna kisebbre venni.
Első bennyomásra korrekt kis bill.
(és még olcsón hozá is jutottam ) -
PapaMaci
őstag
Sajnos nem vagyok bejáratos a M*troba... Esetleg máshol nem láttatok ilyet? Vagy ha valaki mostanában vesz csatlakozhatnék hozzá?
-
tomcsi23
veterán
Csak ilyet lehet venni - persze, ebből a fajtából, mert azért van más bill is.
Nálunk csak magyarban van, egyelőre és a billentyűzet típusa miatt csak USB-s (mert ugye: Keyboard Slim USB). Gondolom, azért menne rendesen átalakítóval PS/2-ön is, bár sehol sem említik, hogy ''nyugodtan használhatjuk PS/2-es csatlakozáson is''.
Mondjad neki, hogy egyszerű, zöldes doboz, fekete-ezüstös billel rajta és 5590,- nettó, nem fogja eltéveszteni. -
vince
őstag
válasz
tomcsi23 #147 üzenetére
Csak egyfélét lehet kapni? Tehát magyar kiosztású és usb felületű létezik vagy van esetleg ps/2-es (netán német
)? Azért fontos, mert ha egy hozzánemértő ismerősöm megy el helyettem a metróba, nehogy megvegyen vmi mást
Másnak sem működik a témafigyelés? Nem kapok emileket hozzászólásokkor -
tomcsi23
veterán
Igen!
Most üzemeltem be. Ez nagyon király!Tusi szavai is helytállóak: ''Olyan, mint egy ékszer.''
Nagyon tetszik. USB-n csatlakozik, előszőr gondoltam, hogy majd veszek hozzá átalakítót, aztán arra jutottam, hogy ha megy így is rendesen, akkor jó lesz. Vindóz alapdrivere azért felmászott hozzá, de már a biosban is ment rendesen.
Kb 2-2.5 milliméter a bill útja, tiszta noti fíling - hang tekintetében is.
A csomagolásra ugyan, az volt írva, hogy ''Gyártó ország: Kína'', de a billentyűzet hátulján már a következő megnyugtató felirat díszeleg: ''Made in Germany''.
Ez egy érezhetően minőségi termék, megmunkálását, mechanikáját tekintve is.
Csomag tartalma: Billentyűzet, azt és a kábelt letakaró fóliák, kábel-összekötő, valamint egy leírás (német, angol, egyéb nyelveken (magyar nincs)).
Első tapasztalatként ennyi.
Ha van kérdés, kérés, óhaj, sóhaj, csak nyugodtan! -
vince
őstag
válasz
tomcsi23 #143 üzenetére
Na végre valami hivatalos! Nagyon örülök, köszi a segítséget! Hozzád hasonlóan nekem is magyar kiosztású kell, pár héttel kevesebb
A közvetlen link egyébként: Bővebben: link
Csak tudnám, mikor kerülök vmi Metró áruház környékére...... -
tomcsi23
veterán
No, fejlemények az ügyben!
Egy igen hosszas beszélgetés eredménye képpen végre, hivatalos helyen is megtaláltam a billentyűzetet.
Igen, a M*troban már lehet kapni, holnaptól lesz akciós áron majnem 7k.
Elvileg, bármelyik hazaiban fellelhető. Ugyanez igaz a MM-okra, de ott pár nap csúszás van, és az előzetes ára is inkább 10k körüli.
Az összes ezidáig Magyarországra behozatott és megvásárolható billentyűzet magyar kiosztású, azonban van lehetőség angolt is rendelni. Pár darabról is szó lehet, de ez mind ''egyedi'' megrendelés környezetében zajlik. Tehát, csak átvenni lehetne majd, üzletben megvenni nem. Persze, ez egyáltalán nem probléma - szerintem senkinek. Ami inkább az, hogy 2-4 hét körülre mondják. (Még pontosítok)
Mondjuk, nekem a magyar is megfelelő (kipróbálás után), csak többen jelezték, hogy angol szeretnének, ezért futottam egy pár kört.
No, ennyi hirtelen. Ja, meg a linkek:
Bővebben: link Majd ott a Display/Accessories, aztán Home Accessories, végül a Keyboard.
Képekben: -
vince
őstag
Jól eldugták ezek a metrós srácok, de megtaláltam, az iskolakezdéses katalógusban van
Sajnos nem derül ki, hogy magyar vagy angol a billentyűzet, a letölthető pdf katalógus meg nem túl nagy felbontású... Ha valaki meg tudja nézni egy nyomtatottban (ha abban látszik...), legyen olyan jó, hogy informál...
köszönöm!!! -
-
SupaCow
aktív tag
Hi mindenki..
Elszántam magam hogy veszek egy halk billentyűzetet. (Topicot végigolvastam)
Arra lennék Kíváncsi hogy akkor most rendelkezik valaki Genius KB-19NB-vel.
Találtam egy helyet. . Bővebben: link
ahol talán online meg lehet rendelni. 5.625 Ft Van ennél olcsóbban?
Vagy van olyan bolt. BudaPesten ahova csak bemegyek és megveszem?
gyorsan kéne vennem mert tesóm megőrűl ahogy este gépelek. -
tomcsi23
veterán
No, gyerekek!
Ezt nézzétek: Bővebben: link
Fujitsu Siemens Slim, valószínűleg magyarban(!) kapható lesz nálunk a jövő héttől.
Marha érdekes, hogy sehol semmit nem találtam róla a neten. De itt (Mo-Siemens) már tudnak róla.
Jah, 6k. -
dnacrew
tag
hi,
én is valami hasonlót keresek, de olyan kellene amin még num-pad sincsen. Láttam jópárat midenféle nevenincs gyártótól Bővebben: link de ilyeneket itthon beszerezni...
Valami ilyesmi kellene, csak kicsit aktuálisabb design-nel...
Mellesleg ez a Genius nagyon szimpi, ha nem lesz más ez is frankó, csak az de jó lenne ha nem lenne num-pad se rajta... -
tomcs
őstag
válasz
Cathfaern #129 üzenetére
meg varom
kicsit kezd fajdalmasan hosszu lenni..
az vele a baj hogy angol kiosztasut szeretnek, de abbol az uk a jo mert ha megis magyar kell azt at le7 ugy kapcsolni hogy ne hianyozzon a hosszu i (az us kiosztason 1el kevesebb gomb van) meg az enter is ilyen 1soros vs normal l alaku (ize.. L)
lassan az lesz hogy megjon 1 7 mulva meg kap6o lesz a sarki fuszeresnel is. allitolag hianycikk van de nem vagom.. ennyire kapkodjak a britek? -
tomcs
őstag
aaaa meddig lesz lerohadva a hwsw... igy nyafogni se tudok hogy mikor er mar ide a billzetem.... kozben egesz jol megszoktam a magyar billzeten angol kiosztassal formaciot, legalabb nem lesz akkora para zehat irni a gepteremben
-
tomcs
őstag
hwsw-n kezd alakulni 1 masodik ''kor'', aki szeretne 1 angol logitech ultrax billzetet az nezzen be ott ebben a topikban linkelt topikba. 5osevel le7 rendelni, es ugy nez ki kiskerekben csak ugy nem vagy csak soka lesz
-
biker
nagyúr
bocs,reménytelen...
-
biker
nagyúr
állítólag 4.900.- a billentyű.
holnap lehet hogy beugrok érte. -
tusi74
őstag
Most én sem veszek egy ideig, mert behalt a 3 hónapos winyóm, és azt kellett vennem, és lóvé nuku.
-
tusi74
őstag
Valamelyik nap felhívtam a Genius Magyarországot, és azt mondták, hogy megérkeztek a billek, csak még nincsenek beárazva, de jövő héten lehet érdeklődni. Egyelőre csak náluk lehet majd kapni, de később terjeszteni fogják más üzletekbe is.
-
rATdrAgOn
senior tag
A profi es csendes bill Mitsumi gyartmanyu...
Rohogjel ki, de megmondom hogy kik hasznaltak/hasznalnak Mitsu billencset:
Commodore hasznalt (mar a VC-20-ban is mitsu bill volt)
Apple is azt hasznalt/hasznal
Sun detto
HP is a PA-RISC szerianal
Meglepoen tartosak, bar a folias konstrukcio miatt hajlamosak feladni a konstrukciot... de addig halkak, gyorsak, pontosak -
tomcs
őstag
hwsw-s_topikban_ugy_nez_ki_osszejon_1_rendeles,_szal_ha_kinek_kene_logitech
ultrax_angol_UK_kiosztasu_az_jelezze_ott -
simonzé
addikt
Nemtom, szerintem neked egy dupla space-s bill kéne, hogy tutira működjön legalább az egyik.
Amúgy mi a felbolydulás oka ezel a Genius silent keyboarddal kapcsolatban? Mintha más gyártó nem is árulna szép/jó/csendes in one bill.t. Példul a kollégáimnak Compaq olyan van fekete színben, és eszméletlen profi. De az A4Tech-et ismerve nekik is van nagyon jó és csendes billentyűzetük.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elden Ring
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest