- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Nikon DSLR topik
Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
válasz
tomcsi23
üzenetére
Na, kicsit up a témának.
Ez a Logitech már kezdett zavarni. Beleakadt az ujjam a fenti sor alá, lötyögni kezdtek a gombok, az okés, hogy maga a felirat nem kopott, de a billentyű viszont igen. De ami rosszabb, az a mechanika. Tiszta kínai érzés. Otthon a FS van - még a régi, amit akkor lecseréltem - itt bent meg volt a Logitech. Egész jó volt, csak ezek a fenti dolgok, és ezt otthon mindig éreztem. Aztán, most, hogy újra lett a metr*ban akciózva (6200 Ft). Be is szereztem egyet ide is. A Logi meg átminősült tartalékosnak. Ez van.
Ja, állítólag a festéken már változtatott a cég, kívácsi vagyok, meddig bírja. Bár, gondolkoztam, hogy maga a nyomkodás sokkal fontosabb, mint a gombok esztétikája. Ez is sajnálatos, hogy csak kompromisszumokkal együtt van bármi is. -
tomcs
őstag
válasz
tomcsi23
üzenetére
l alaku (ket soros) enter-es, kifejezetten azert szenvedtunk ennyit hogy brit valtozat jojjon, meg annyi a kulonbseg, hogy dollarjel mellett font is van rajta
arat holnap megkerdezem, irtam mailt annak aki eddig intezte, de visszapattant
opsz.. nem mind1 hogy L vagy l. esetunkben termeszetesen L
[Szerkesztve] -
tusi74
őstag
válasz
tomcsi23
üzenetére
''Az ilyen ''hibát'' azonban nem lehet előre számítani.''
Persze hogy nem lehet, de elég morcos lettem, hogy behozattam a Logit a fritzektől 50€-s szállítási költséggel, majd pár hónap múlva itt volt a Fujitsu-Siemens.
Aztán, ahogy panaszkodnak itt egyesek, hogy kopnak a billek, így valamelyest megnyugodtam.
-
woodpaul
őstag
válasz
tomcsi23
üzenetére
Nekem elegáns fekete billentyűzet kell, nem pedig a Logitech-féle überdizájn.
A Genius 19NB-je, és a Fujitsu-Siemens egyaránt tetszik, előbbi hátránya, hogy túlzsúfolt. Nekem a hagyományos bill. elrendezés fontos. Ha lehetne már kapni Genius Slimstart, akkor azt venném.
Mennyi is pontosan a F-S a MM-ban? Ez a kopás probléma elég durva, ok arra, hogy egyelőre ne vegyek ilyet... -
vince
őstag
válasz
tomcsi23
üzenetére
Jaj, most veszem észre, hogy egy kicsit eltévesztettem a neved, bocsánat!!

Sznobizmus ide vagy oda, én elsősorban azért vettem meg, mert szürke a színe, az már csak hab a tortán, hogy ugyanúgy FS gyártmány, mint a monitorom és hogy notebook-feelingje van...) A billentyűzet volt az konfigom utolsó pécészínű darabja, le kellett cserélni.
Most ilyen az összkép:
-
tomcsi23
veterán
válasz
tomcsi23
üzenetére
Fejlemény 2. : sajnos, mégsem lett tökéletes PS/2-esen. Egy olyan egyszerű átalakítót használtam, amit az USB-s egerehez adnak, de a bill nem ment vele rendesen. Úgyhogy, USB-n vagyok kénytelen használni. Az emiatt felmerülő jelenség szerintem, alaplapfüggő. Én picit szívok vele, de van rá megoldásom, és akkor majd rendben lesz minden.

Ez a billentyűzet értékéből nem von le semmit.
-
SupaCow
aktív tag
válasz
tomcsi23
üzenetére
na előszőr énis úgy voltam vele, hogy sose veszek ilyen billentyűzetet.
Aztán olvastam hogy halk, meg más módon működnek a gombok. Megtetszett.
Tegnap elöt végigolvastam a fórumot és tegnap már meg is hozták a geniust.
Azóta keresem hova mit lehet írni mert nagyon kénylemes vele gépelni. Kicsit még szokatlan egy két gomb elhelyezkedése de megszokható. -
vince
őstag
válasz
tomcsi23
üzenetére
Csak egyfélét lehet kapni? Tehát magyar kiosztású és usb felületű létezik vagy van esetleg ps/2-es (netán német
)? Azért fontos, mert ha egy hozzánemértő ismerősöm megy el helyettem a metróba, nehogy megvegyen vmi mást 
Másnak sem működik a témafigyelés? Nem kapok emileket hozzászólásokkor
-
vince
őstag
válasz
tomcsi23
üzenetére
Na végre valami hivatalos! Nagyon örülök, köszi a segítséget! Hozzád hasonlóan nekem is magyar kiosztású kell, pár héttel kevesebb

A közvetlen link egyébként: Bővebben: link
Csak tudnám, mikor kerülök vmi Metró áruház környékére...... -
Aktív témák
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Trollok komolyan
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox tulajok OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)

remélem menni fog (a sógornőm a metróba meg neki a vásárlás...)
)? Azért fontos, mert ha egy hozzánemértő ismerősöm megy el helyettem a metróba, nehogy megvegyen vmi mást