Hirdetés
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Senki sem töröl ennél jobban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Egér probléma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
válasz
tomcsi23
üzenetére
Na, kicsit up a témának.
Ez a Logitech már kezdett zavarni. Beleakadt az ujjam a fenti sor alá, lötyögni kezdtek a gombok, az okés, hogy maga a felirat nem kopott, de a billentyű viszont igen. De ami rosszabb, az a mechanika. Tiszta kínai érzés. Otthon a FS van - még a régi, amit akkor lecseréltem - itt bent meg volt a Logitech. Egész jó volt, csak ezek a fenti dolgok, és ezt otthon mindig éreztem. Aztán, most, hogy újra lett a metr*ban akciózva (6200 Ft). Be is szereztem egyet ide is. A Logi meg átminősült tartalékosnak. Ez van.
Ja, állítólag a festéken már változtatott a cég, kívácsi vagyok, meddig bírja. Bár, gondolkoztam, hogy maga a nyomkodás sokkal fontosabb, mint a gombok esztétikája. Ez is sajnálatos, hogy csak kompromisszumokkal együtt van bármi is.
Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ELKELT!!! Ubiquiti Unifi UCG-Fiber eladó. Gar:2027.05-ig Fox az árban.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest