- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
Nem tudom, tegnap erősen megkínoztam (jó pár levelet megírtam, meg nyomtam egy kis FPS-t is), bár betű szélén már most látszik, hogy sötétedik. Viszont, tényleg jobban tetszik az ujjaimnak, mint a Logitech. Úgyhogy, ez mindenképp fontosabb. Ha nagyon lekopik, becserélem, és megint van egy új billenem.
Tart ez úgy, hogy a garancia mindig újraindul.
Persze, amíg forgalomban van a termék. -
tomcsi23
veterán
Az nincs, de ha megmutatod neki a katalógusos képet, akkor az van rajta a dobozon is.
(illetve, olyan. Meg ugye, a mérete is más, nehogy olyan pici ábrát keressen.
)
Van rajta narancssárga alapon fehér felirat is: ''The beginning of a beautiful friendship'' Macskajaj-féle szöveg.
-
tomcsi23
veterán
Csak ilyet lehet venni - persze, ebből a fajtából, mert azért van más bill is.

Nálunk csak magyarban van, egyelőre és a billentyűzet típusa miatt csak USB-s (mert ugye: Keyboard Slim USB). Gondolom, azért menne rendesen átalakítóval PS/2-ön is, bár sehol sem említik, hogy ''nyugodtan használhatjuk PS/2-es csatlakozáson is''.
Mondjad neki, hogy egyszerű, zöldes doboz, fekete-ezüstös billel rajta és 5590,- nettó, nem fogja eltéveszteni.
-
tomcsi23
veterán
Igen!
Most üzemeltem be. Ez nagyon király!
Tusi szavai is helytállóak: ''Olyan, mint egy ékszer.''
Nagyon tetszik. USB-n csatlakozik, előszőr gondoltam, hogy majd veszek hozzá átalakítót, aztán arra jutottam, hogy ha megy így is rendesen, akkor jó lesz. Vindóz alapdrivere azért felmászott hozzá, de már a biosban is ment rendesen.
Kb 2-2.5 milliméter a bill útja, tiszta noti fíling - hang tekintetében is.
A csomagolásra ugyan, az volt írva, hogy ''Gyártó ország: Kína'', de a billentyűzet hátulján már a következő megnyugtató felirat díszeleg: ''Made in Germany''.
Ez egy érezhetően minőségi termék, megmunkálását, mechanikáját tekintve is.
Csomag tartalma: Billentyűzet, azt és a kábelt letakaró fóliák, kábel-összekötő, valamint egy leírás (német, angol, egyéb nyelveken (magyar nincs)).
Első tapasztalatként ennyi.
Ha van kérdés, kérés, óhaj, sóhaj, csak nyugodtan!
-
vince
őstag
Jól eldugták ezek a metrós srácok, de megtaláltam, az iskolakezdéses katalógusban van

Sajnos nem derül ki, hogy magyar vagy angol a billentyűzet, a letölthető pdf katalógus meg nem túl nagy felbontású... Ha valaki meg tudja nézni egy nyomtatottban (ha abban látszik...), legyen olyan jó, hogy informál...
köszönöm!!!
Aktív témák
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen alaplapot vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Eladó Xbox Series X DOOM The Dark Ages Limited Edition kontroller 1.5 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Persze, amíg forgalomban van a termék.

)