- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
válasz
PapaMaci #188 üzenetére
Szívesen.
Nekem elsősorban a mechanika az, ami tetszik. Amiket belinkeltél, valószínűleg a mechanika hasonló, így ez a része tetszhet. Azonban a gombok kompakt elhelyezkedése nem szimpi. A kis ujjacskáimmal alig tudnám megtalálni a spec gombokat, illetve, még egy pár másikat is szépen lenyomnék. -
tomcs
őstag
válasz
PapaMaci #178 üzenetére
ezek mind ilyen ''csokott'' kiosztasuak, kifejezetten olyat kerestem amin megvan minden gomb aa maga helyen, kurzorgombok ne a ctrl helyere legyenek bepasszirozva vagy siman elhagyva.
amugy probalta mar vki? ebbol az fs-bol ki le7 pattintgatni a gombokat? elvileg notibol mar hallottam hogy ki le7 szal biztos
garit mondjuk ugyis hazavagom par napon belul, nem tetszenek a zold ledekpiros lesz az nem sokara
nomeg EL foliaval vagy EL drottal ebbe is le7ne vilagitast modolni szerintem, utobbit neon wire neven lattam radikalmodon es allitolag aruljaak ''ototuningsopokban'' bar nem tom ott mire hasznaljak
amugy megvettem a magyart mert mar igen nagyon szukseget ereztem, ha veletlen sikerulne angolt szerezni vagy megjonne a logitech ugyis el tudom paasszolni, par embernek mar felkeltette a figyelmet -
tomcsi23
veterán
válasz
PapaMaci #173 üzenetére
Igazad van, valószínűleg, ugyanúgy is gondoljuk. Csak a szóhasználatot nem találtam odavalónak, mert a ''sznobizmus'' pejoratív, negatív jelentésű szó és az meg, ha valaki szereti a minőséget, az nem negatív.
Ami a lényeg, jó kis bill ez!
Ja, fejlemény!
Átpakoltam PS/2-esre, mert volt, hogy a gép induláskor nem vakerált az USB-n, s mivel jelszó van a gépen, nem valami tetszetős. Itt megy most frankón.
Azt hozzáteszem, hogy az OP-rendszer már kezelte volna USB-n is. -
SzaChe
tag
válasz
PapaMaci #173 üzenetére
PapaMaci ... Hol láttál olna frankóóóó világítós billentyűzetet?? Sznobizmus, komfort ide vagyokda.. nekem kell egy olan... elsősorba mert még nem vagyok egy gépírózseni, és a lámpafényre meg már jönnek is a szúnyogok..
szal, hol és mennyiért láttál olant??? Kell egy olan ;) (jah, és mennyiért?) -
vince
őstag
válasz
PapaMaci #160 üzenetére
PapaMaci! Betársulhatnál, de nem vagyok pesti. Ha eljössz érte Fehérvárra vagy Veszprémbe, részemről rendben...
szerk: földijeim ma mennek Metróba, elvileg délutánra meglesz. Jut eszembe: utána elvileg mennek BP-re vmi Kikába () Ha gondolod, talán megoldható....
[Szerkesztve] -
SupaCow
aktív tag
válasz
PapaMaci #154 üzenetére
mondom olcsón megkaptam nem is merem mondani mennyi volt..
dee Bővebben: link itt 4500 ft+áfa nem tudom mennyire reális. Pestiek akik jobban tájékozottak az ottani árakban talán jobban tudják..
Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- PlayStation 5 Pro teszt
- Xbox Series X|S
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest