Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
No, fejlemények az ügyben!
Egy igen hosszas beszélgetés eredménye képpen végre, hivatalos helyen is megtaláltam a billentyűzetet.
Igen, a M*troban már lehet kapni, holnaptól lesz akciós áron majnem 7k.
Elvileg, bármelyik hazaiban fellelhető. Ugyanez igaz a MM-okra, de ott pár nap csúszás van, és az előzetes ára is inkább 10k körüli.
Az összes ezidáig Magyarországra behozatott és megvásárolható billentyűzet magyar kiosztású, azonban van lehetőség angolt is rendelni. Pár darabról is szó lehet, de ez mind ''egyedi'' megrendelés környezetében zajlik. Tehát, csak átvenni lehetne majd, üzletben megvenni nem. Persze, ez egyáltalán nem probléma - szerintem senkinek. Ami inkább az, hogy 2-4 hét körülre mondják. (Még pontosítok)
Mondjuk, nekem a magyar is megfelelő (kipróbálás után), csak többen jelezték, hogy angol szeretnének, ezért futottam egy pár kört.
No, ennyi hirtelen. Ja, meg a linkek:
Bővebben: link Majd ott a Display/Accessories, aztán Home Accessories, végül a Keyboard.
Képekben:
Aktív témák
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest