- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Aktív témák
-
PapaMaci
őstag
Bitosan ki lehet pattintani a gombokat.
A kiosztást meg sajna majd meg kell szoknom...
Hogy milyen nyelvü az lényegtelen, felölem lehet kinai is, mert lemosom rola a feliratot, és belegraviroztatom a magyart, csak lenne már...
Az EL folia behelyezésével más bill-be az a gondom, hogy nekem nem az a lényeg, hogy jol nézzen ki, hanem hogy lássam a billentyüket sötétben is. -
simonzé
addikt
Nemtom, szerintem neked egy dupla space-s bill kéne, hogy tutira működjön legalább az egyik.
Amúgy mi a felbolydulás oka ezel a Genius silent keyboarddal kapcsolatban? Mintha más gyártó nem is árulna szép/jó/csendes in one bill.t. Példul a kollégáimnak Compaq olyan van fekete színben, és eszméletlen profi. De az A4Tech-et ismerve nekik is van nagyon jó és csendes billentyűzetük. -
Cathfaern
nagyúr
Szerinted ez mi? ''Most találtam egy topic-ot a HWSW-n (Bővebben: link)''
(ja, most látom, hogy megtaláltad magadtól is...tudtam én mindig hogy okos kisfiú vagy
)
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Mármint képet a bill-ről? Ennyire írtózol a HWSW-től, hogy be sem nézel a topicba?
(ott vannak képek) Btw. nem tömörített, hanem normál.
Ha meg arra gondoltál, hogy hol lehet megvenni, akkor csak annyit tudok mondani, hogy a Logitech őket jelölte meg partner-nek: Bővebben: link, illetve, hogy a Herta is hivatalos forgalmazó. -
raven10011
senior tag
-
tusi74
őstag
Miért nem rendeled meg a csehektől? Attól, hogy én lemondtam, Te megrendelheted. Nem fog később jönni, mint az enyém jött volna, mert csak hétfőtől péntekig dolgoznak, és így a szombati rendelést biztos, hogy hétfőn dolgozzák fel.
OFF
És még mondja valaki, hogy rossz volt az orosztanulás. Most milyen jó, hogy elnavigálom magam, csehül. ''ON
-
tusi74
őstag
Szerintem azért is hezitálok, mert nem lesz olyan okos a szoftvere, mint a mostani cherrymnek. Mielőtt jön az utalgatás a zsírozásra, ősszel elhoztam az utolsó Cherryt a Hertából.
Az utóbbi hónapokban egy vagyont költöttünk a párommal billekre, hogy megtaláljuk a legcsendesebb és a legjobb modellt, és mindig visszatáncolunk az überhangos, übernehéz Cherryhez, aminek a 19 gombja 3 szinten programozható, makrózható stb. Biztos vagyok benne, hogy a Cherry-é nem ilyen okos.
Repültek tőlünk már Logiktól kezdve minden, mert buta a szoftvere.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
tusi74
őstag
Metallic-and-black super-slim (only 18mm thick, includes keycaps) design is a great match for LCD displays
Át lehet angol nyelvre állítani az oldalt a jobb oldalon lent. Vagy németre is.
Hát én sem cseh kiosztással szeretném. Bár átmatricázni mindent lehet. Szerintem egyébként be fog ez jönni hozzánk is, mert a csehek is csak 2004. január 20 óta forgalmazzák. Egyébként én 100x rendelek a csehektől, mint bármelyik EU-s országból, mert olyan extrem aránytalan szállítási díjat számolnak fel a nem EU-s országoknak, hogy csak na. Hát én már vissza nem mondom, bár kétlem, hogy meg fogják küldeni, mert egyetlen fizetési metódust engedtek, még pedig a ''cash on delivery'' utánvét. És akkor én a postásnak majd adok 20$-t?
Na, ha mégis megkapom, az lesz az első, hogy leírom a tapasztalataimat vele kapcsolatban. -
tusi74
őstag
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BMW topik
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- Intel Core i7 10700/RTX3060/16Gb ram/256Gb SSD
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest