- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
válasz
tomcsi23
üzenetére
Na, kicsit up a témának.
Ez a Logitech már kezdett zavarni. Beleakadt az ujjam a fenti sor alá, lötyögni kezdtek a gombok, az okés, hogy maga a felirat nem kopott, de a billentyű viszont igen. De ami rosszabb, az a mechanika. Tiszta kínai érzés. Otthon a FS van - még a régi, amit akkor lecseréltem - itt bent meg volt a Logitech. Egész jó volt, csak ezek a fenti dolgok, és ezt otthon mindig éreztem. Aztán, most, hogy újra lett a metr*ban akciózva (6200 Ft). Be is szereztem egyet ide is. A Logi meg átminősült tartalékosnak. Ez van.
Ja, állítólag a festéken már változtatott a cég, kívácsi vagyok, meddig bírja. Bár, gondolkoztam, hogy maga a nyomkodás sokkal fontosabb, mint a gombok esztétikája. Ez is sajnálatos, hogy csak kompromisszumokkal együtt van bármi is.
Aktív témák
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512GB SSD!
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest