Hirdetés
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
tomcs
őstag
válasz
PapaMaci
üzenetére
ezek mind ilyen ''csokott'' kiosztasuak, kifejezetten olyat kerestem amin megvan minden gomb aa maga helyen, kurzorgombok ne a ctrl helyere legyenek bepasszirozva vagy siman elhagyva.
amugy probalta mar vki? ebbol az fs-bol ki le7 pattintgatni a gombokat? elvileg notibol mar hallottam hogy ki le7 szal biztos
garit mondjuk ugyis hazavagom par napon belul, nem tetszenek a zold ledek
piros lesz az nem sokara
nomeg EL foliaval vagy EL drottal ebbe is le7ne vilagitast modolni szerintem, utobbit neon wire neven lattam radikalmodon es allitolag aruljaak ''ototuningsopokban'' bar nem tom ott mire hasznaljak
amugy megvettem a magyart mert mar igen nagyon szukseget ereztem, ha veletlen sikerulne angolt szerezni vagy megjonne a logitech ugyis el tudom paasszolni, par embernek mar felkeltette a figyelmet
Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Építő/felújító topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Crypto Trade
- Gurulunk, WAZE?!
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- HP ProBook 430 G5 Intel Penium 4415U laptop (kijelző hibás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
piros lesz az nem sokara