Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
Szia!
Nem csak a külső számít, hanem a mechanika is. Egészen más érzés ilyen billentyűket nyomkodni. Kezdek hozzászokni, és tegnap, amikor egy ''hagyományos'' billen gépeltem, hát, ott szembeötlő (ujjba~
) volt a különbség. Lötyög, nagy, hosszan kell benyomni, ''nyomi''. Egyszer próbálj ki egy ilyent, hogy lehessen véleményed róla. Ezek kis finom dolgok, de érezhető. Persze, van olyan, akinek ez a style nem jön be, de ezért is lehet olyan sokféle billent kapni. 
szerk> nekem nem annyira sznobizmus, ezelőtt egy tök egyszerű, ámde jó minőségű billentyűzetem volt évekig, és nagyon meg voltam vele elégedve. Sajnos, megadta magát (teát nem tett jót neki
), így kénytelen voltam keresgélni. Nagyon sok billent kipróbáltam, de nem nagyon tetszett rajtuk a gépelés. Így jutottam - került a képbe ez.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- PlayStation 5
- Bluetooth hangszórók
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Magisk
- AliExpress tapasztalatok
- Horgász topik
- Asztrofotózás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 10
- További aktív témák...
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) volt a különbség. Lötyög, nagy, hosszan kell benyomni, ''nyomi''. Egyszer próbálj ki egy ilyent, hogy lehessen véleményed róla. Ezek kis finom dolgok, de érezhető. Persze, van olyan, akinek ez a style nem jön be, de ezért is lehet olyan sokféle billent kapni.