- Azonnali fotós kérdések órája
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tavaszi hardvernyitány
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
Új hozzászólás Aktív témák
-
up
senior tag
Üdv
- nos, mondjuk a winxp felülete igenis piszokgyors a gyári vga driverrel is. 256 színű, de gyors... Persze itt még nem beszélek játékokról meg ilyesmiről...
- miből áll win alatt feltolni egy nvidia drivert? kb. exe indít, next, next, reboot. linux alatt mintha ez csöppet bonyolultabb lenne
- nem azt mondtam, hogy előre optimalizálják bármire, hanem hogy detektálja az install, vagy legyen választható, és ott helyben forgassa le az adott gépre, szerintem ezt nem lehet olyan túl bonyolult megoldani... ráadásul mint mondtam, ez lehet opcionális is, nem kell mindenkinek keresztülverekednie magát rajta
a ''nagy'' rendszerek hogy mennek ilyen szempontból? Ott is mindent újra kell forgatni ha azt akarod, hogy gyorsabb legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! i9-9900K / RTX 3070 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest