Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
up
senior tag
Üdv
- nos, mondjuk a winxp felülete igenis piszokgyors a gyári vga driverrel is. 256 színű, de gyors... Persze itt még nem beszélek játékokról meg ilyesmiről...
- miből áll win alatt feltolni egy nvidia drivert? kb. exe indít, next, next, reboot. linux alatt mintha ez csöppet bonyolultabb lenne
- nem azt mondtam, hogy előre optimalizálják bármire, hanem hogy detektálja az install, vagy legyen választható, és ott helyben forgassa le az adott gépre, szerintem ezt nem lehet olyan túl bonyolult megoldani... ráadásul mint mondtam, ez lehet opcionális is, nem kell mindenkinek keresztülverekednie magát rajta
a ''nagy'' rendszerek hogy mennek ilyen szempontból? Ott is mindent újra kell forgatni ha azt akarod, hogy gyorsabb legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest