Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Szóval felraktam az UHU linux-ot (nem a legújabb verzió, ez még a PC World féle). Fel is ment, minden oké volt, egészen addig, amíg el nem indult a grafikus mód (most nem jut eszembe a neve, de valami ''x'' van benne
). Ez próbálkozott egy darabig (képernyő közben villogott), aztán kiírta, hogy valami gond van (hibaüzenet: no screen found). Telepítés közben ''Ati Radeon''-t állítottam be videókártyának (mivel R9000Pro-m van). Szóval mit rontottam el, mit kéne tennem, hogy működjön?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
). Ez próbálkozott egy darabig (képernyő közben villogott), aztán kiírta, hogy valami gond van (hibaüzenet: no screen found). Telepítés közben ''Ati Radeon''-t állítottam be videókártyának (mivel R9000Pro-m van). Szóval mit rontottam el, mit kéne tennem, hogy működjön?