- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hahaha
tag
OFF
Udv!
Bev.: Meg mindig gyakorlo w2k hasznalo vagyok, es tokeletesen meg vagyok elegedve ezzel az oprendszerrel!
Ennek ellenere probalkozom, most is van uhu a gepemen. Nagyon tetszik a filozofiaja: ha kivancsi vagy vmire, akkor
a.) man olvasasa
b.) howto olvasasa
c.) rakeresel neten
d.) siras-rivas linuxos forumokon, es legtobbszor nem maradsz valasz nelkul.
Emiatt folyamatosan fejlodo tudassal rendelkezik egy linux-felhasznalo.
Ezzel szemben a windows+office felhasznalok tobbsege mar az uzemeltethetoseget veszelyeztetoen ''tudatlan''.
Felhasznalo-baratsag.
Az uhu még nem egy vegleges disztrib. Probalj ki mondjuk egy redhet8-at! Ugyanannyira csilli-villi, es ''doljon hatra, amig ...'' mint az XP! Es a telepiteskor (windows-tol elteroen) valoban grafikus feluletet biztosit. A particionalasnal is! Es alapertelmezetten be van kapcsolva a tuzfal. ;-)
Most 25 progi van telepitve nalam, win ala. Pl: ftpkliens! (Par napja halt ki a vinyom, es vettem ujat, tehat most meg az elejen vagyok a felrakosgatasnak.) Nem 100%-ig kompatibilisek a titkos forraskod miatt...
Még vmi.
gepem + w2k = lassu, 16 szin, stb
gepem + w2k + DRIVEREK = OK
gepem + suse8/uhu = ~OK
No comment.
ON
uhu rc2.1 nagyon bejon. Plane az mplayer!
Lesz meg jobb is, de mar igy sem rossz!
hahaha
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- HP ProBook 450 G8,15.6",FHD,i5-1135G7,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest