Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hahaha
tag
OFF
Udv!
Bev.: Meg mindig gyakorlo w2k hasznalo vagyok, es tokeletesen meg vagyok elegedve ezzel az oprendszerrel!
Ennek ellenere probalkozom, most is van uhu a gepemen. Nagyon tetszik a filozofiaja: ha kivancsi vagy vmire, akkor
a.) man olvasasa
b.) howto olvasasa
c.) rakeresel neten
d.) siras-rivas linuxos forumokon, es legtobbszor nem maradsz valasz nelkul.
Emiatt folyamatosan fejlodo tudassal rendelkezik egy linux-felhasznalo.
Ezzel szemben a windows+office felhasznalok tobbsege mar az uzemeltethetoseget veszelyeztetoen ''tudatlan''.
Felhasznalo-baratsag.
Az uhu még nem egy vegleges disztrib. Probalj ki mondjuk egy redhet8-at! Ugyanannyira csilli-villi, es ''doljon hatra, amig ...'' mint az XP! Es a telepiteskor (windows-tol elteroen) valoban grafikus feluletet biztosit. A particionalasnal is! Es alapertelmezetten be van kapcsolva a tuzfal. ;-)
Most 25 progi van telepitve nalam, win ala. Pl: ftpkliens! (Par napja halt ki a vinyom, es vettem ujat, tehat most meg az elejen vagyok a felrakosgatasnak.) Nem 100%-ig kompatibilisek a titkos forraskod miatt...
Még vmi.
gepem + w2k = lassu, 16 szin, stb
gepem + w2k + DRIVEREK = OK
gepem + suse8/uhu = ~OK
No comment.
ON
uhu rc2.1 nagyon bejon. Plane az mplayer!
Lesz meg jobb is, de mar igy sem rossz!
hahaha
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- ASUS ROG Swift OLED PG34WCDM /34",Curved 800R, 240Hz,G-Sync/ garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest