Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hahaha
tag
OFF
Udv!
Bev.: Meg mindig gyakorlo w2k hasznalo vagyok, es tokeletesen meg vagyok elegedve ezzel az oprendszerrel!
Ennek ellenere probalkozom, most is van uhu a gepemen. Nagyon tetszik a filozofiaja: ha kivancsi vagy vmire, akkor
a.) man olvasasa
b.) howto olvasasa
c.) rakeresel neten
d.) siras-rivas linuxos forumokon, es legtobbszor nem maradsz valasz nelkul.
Emiatt folyamatosan fejlodo tudassal rendelkezik egy linux-felhasznalo.
Ezzel szemben a windows+office felhasznalok tobbsege mar az uzemeltethetoseget veszelyeztetoen ''tudatlan''.
Felhasznalo-baratsag.
Az uhu még nem egy vegleges disztrib. Probalj ki mondjuk egy redhet8-at! Ugyanannyira csilli-villi, es ''doljon hatra, amig ...'' mint az XP! Es a telepiteskor (windows-tol elteroen) valoban grafikus feluletet biztosit. A particionalasnal is! Es alapertelmezetten be van kapcsolva a tuzfal. ;-)
Most 25 progi van telepitve nalam, win ala. Pl: ftpkliens! (Par napja halt ki a vinyom, es vettem ujat, tehat most meg az elejen vagyok a felrakosgatasnak.) Nem 100%-ig kompatibilisek a titkos forraskod miatt...
Még vmi.
gepem + w2k = lassu, 16 szin, stb
gepem + w2k + DRIVEREK = OK
gepem + suse8/uhu = ~OK
No comment.
ON
uhu rc2.1 nagyon bejon. Plane az mplayer!
Lesz meg jobb is, de mar igy sem rossz!
hahaha
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest