- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Ez csak beállítási hiba, mivel ez majdnem Windows, az összes hibáját is képes emulálni.
Meg kell neki adni a konfigban, hogy melyik drive melyik könyvtár. A .wine könyvtáradban van a configfile, abban kell kukkolni, az elején vannak ezek a sorok. Úgy néz ki, hogy az a hely, ahol a ''kamu'' windows-od van, vagy nem létezik, vagy nem tudod olvasni.
Plusz, Te a homebatmanból akarod indítani a steam.exe-t, de hát most win alatt vagy, az pedig ugyebár nem tud futtatni akárhonnan, mert nem ismeri az elérési utat. Érdemes tehát pl. drive f-nek, vagy aminek akarod, megadni a saját home könyvtáradat is.
Sőt, én az egsyzerűség kedvéért d-nek a gyökeret állítom be, ami nem túl biztonságos, de így akárhonnan indíthatom akármit, mert a teljes Linuxos könyvtárszerkezetet látja a WIne.
Pl.
[Drive C]
''Path'' = ''fake_windows''
''Type'' = ''hd''
''Label'' = ''MS-DOS''
''Filesystem'' = ''win95''
[Drive D]
''Path'' = ''/''
''Type'' = ''hd''
''Label'' = ''Root''
[Drive E]
''Path'' = ''/mnt/cdrom''
''Type'' = ''cdrom''
''Label'' = ''CD-Rom''
[Drive F]
''Path'' = ''/tmp''
''Type'' = ''hd''
''Lael'' = ''Temp drive''
[Drive G]
''Path'' = ''/home/user''
''Type'' = hd''
''Label'' = ''Home''
Sipi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest