Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Már kezdem érezni...
Felraktam,ahogy ígértem a 8.04-et karöltve az Opera 9.52-el (legalább egy ismerős alkalmazás legyen
) ééés flash beépülő telepítése? Ülltem rajta egy órát az tuti.
Kiválasztottam ezt a letöltő oldalon: Adobe Flash Player version 10.0.12.36
.deb for Ubuntu 8.04+ , csomagkezelő feltette , bögésző restart... semmi váltózás
, gép restart....szintén semmi
Gondoltam,akkor legyen google , ezt találtam
6.2.4) Adobe Flash Player című bekezdésnél leírtakat végrehajtottam ,és müködik.
De a hivatalos oldalról miért nem a müködőképes vezíó kerül letöltésre ill. telepítésre,ha még választani is kell?
( Merthogy fent volt onnan a "flashplugin" ,de nekem a "flashplugin-nonfree" kelett volna.)
Mindegy bemelegítésnek jó volt és végül megoldódott ez a pofonegyszerű problémám.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) ééés flash beépülő telepítése? Ülltem rajta egy órát az tuti.
, gép restart....szintén semmi