- Alamuszi AI: növekszik az utasításoknak ellenszegülő modellek száma
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Mini PC
Aktív témák
-
Ziog
aktív tag
Egy olyan gondom lenne, bár lehet, hogy ez így természetes, de engem zavar kicsit. Kikapcsoltam, hogy induláskor mindig felhasználói nevet és jelszót kérjen, de ennek ellenére mikor betölt a gép, akkor a wifihez való csatlakozáskor valami kulcstartó nyitására szólít fel és csak ezek után lehet csatlakozni a wifihez, ezt ki lehet benne lőni valahogy. Megtaláltam ez a kulcstartós dolgot, de innen nem tudtam tovább menni.
Egy másik problem, bár ebben nem tudom mennyire tudtok segíteni. HP Pavilion notebookon használom a rendszert, de a multimédiás vezérlő gombok nem működnek. Gondolok itt a Play, Stop, Next, Previous gombokra. A többi nem érdekes. Még pluszban két gomb van. Egyikkel DVD lejátszó progit lehet indítani, másikkal meg média centert. Legalábbis win alatt így mennek, bár ezek nélkül végülis megvagyok. Esetleg ezek be lehet izzítani valahogy? Audaciousban jól jönnének.
Köszönöm előre is.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mozilla Thunderbird
- Konteó topic
- Gumi és felni topik
- Kedvenc zene a mai napra
- PlayStation 5
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest