Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Hardverfogócska a kertben
- Házimozi haladó szinten
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Aktív témák
-
Ziog
aktív tag
Egy olyan gondom lenne, bár lehet, hogy ez így természetes, de engem zavar kicsit. Kikapcsoltam, hogy induláskor mindig felhasználói nevet és jelszót kérjen, de ennek ellenére mikor betölt a gép, akkor a wifihez való csatlakozáskor valami kulcstartó nyitására szólít fel és csak ezek után lehet csatlakozni a wifihez, ezt ki lehet benne lőni valahogy. Megtaláltam ez a kulcstartós dolgot, de innen nem tudtam tovább menni.
Egy másik problem, bár ebben nem tudom mennyire tudtok segíteni. HP Pavilion notebookon használom a rendszert, de a multimédiás vezérlő gombok nem működnek. Gondolok itt a Play, Stop, Next, Previous gombokra. A többi nem érdekes. Még pluszban két gomb van. Egyikkel DVD lejátszó progit lehet indítani, másikkal meg média centert. Legalábbis win alatt így mennek, bár ezek nélkül végülis megvagyok. Esetleg ezek be lehet izzítani valahogy? Audaciousban jól jönnének.
Köszönöm előre is.
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ubuntu Linux
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest