Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
CsaBully
tag
Üdv mindenkinek..
Vettem itt a PH-n egy compaq ipaq kisgépet(nem pocket,hanem régi "slim"):
733Mhz Intel CPU,384 SD-Ram,alaplapi vga(gondolom intel),hang,lan,40gb wd hdd..Rátelepítettem egy ubuntu 8.04-et..eddig minden ok vele,letöltőgépnek használom,vnc-vel,routeren keresztül táveléréssel az xp-s játék gépről.
Viszont képernyő felbontást nem tudom a linuxon 1024x768-ra állítani,max 800x600-ig engedi..így viszont van olyan ablak ami kilóg a képből,ezért a finomhangolás bizonyos részeit nem tudom megcsinálni,mert nem tudom "leokézni" a beállításokat.
Szeretném a segítségeteket kérni hogy oldhatnám ezt meg,akár a képfelbontás növelését,
vagy a beállításoknál(pl : rendszer/adminisztráció/bejelentkező ablak) legyen mondjuk egy csúszka,hogy scrollozni tudjam lefelé..
Remélem érthetően írtam,előre is köszönöm a válaszokat..

..még csak annyit hogy most ismerkedem a linux kezelésével szóval láma vagyok,irgalom

Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest