Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
nem tudom ismered-e ezt a linket. nem feltétlen segítség a kérdésedre, csak mutatom
[link]amúgy a fekete háttérre a megoldás:
Alt+f2 oda beírod: ccsm enter; Asztal Desktop Cube, Appearance fül majd legalul lenyitod Skydome, Skydome bepipa majd Skydome Image fehér részébe kitallózod a háttérképet. Ha animált akkor még bepipa Animate SkydomeA másikra nem tok most mit írni, mert nekem is keresgélni kéne, majd jönnek az okosok

mod:
Ugyan itt a desktop cube lapon ha Transparent cube fület választod és ha az Opacity during rotation értékét lejjebb veszed akkor átlátszóak lesznek az asztalok. Nem tudom erre gondoltál-e
Aktív témák
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Cooler Master Cosmos C700P + 4db be quiet! Light Wings 120mm PWM + kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest